- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
At gözlüğü denmez çok ayıp kocan yaşında teyzen o senin.Hadi kız yemin ediyorum ama at gözlüğüde kendi güncel fotosunu koyacak.Profil sonuçta kaldırıım hemen ama sizde gerçek yorum yapacaksınız bakalım at gözlüğünün yaşı yanımda ayırt edilmiyor mu
Gözlüğüm ray ban özel seri yalnız,at gözlüğü falan değil.Eskiden sporcuydum Marmad lütfen amaHadi kız yemin ediyorum ama at gözlüğüde kendi güncel fotosunu koyacak.Profil sonuçta kaldırıım hemen ama sizde gerçek yorum yapacaksınız bakalım at gözlüğünün yaşı yanımda ayırt edilmiyor mu
Ben medya atmam medya silinmiyor hep kalıyor profil siliniyor sonuçta.5 dakika kalsın görsün bakalım şuanda aktif olanlar.Hadi söz mü koyacak mısın sen de sonra yorum yapsınlar ama gerçek yorum yapsınlar gerçekten yanımda yaşın belli olmuyormuymuş ahahahahahwj ama shopsuz foton olsunSöz kız söz.Nereye koyayım?
Ayy bide ciddigüncel halini koyacaksın söz mü ? medyaya koyamam yoksa her zaman kalır silinmez profil yapıcam silebilmek için
Koyamayacagimi sanıyorsun değil miBen medya atmam medya silinmiyor hep kalıyor profil siliniyor sonuçta.5 dakika kalsın görsün bakalım şuanda aktif olanlar.Hadi söz mü koyacak mısın sen de sonra yorum yapsınlar ama gerçek yorum yapsınlar gerçekten yanımda yaşın belli olmuyormuymuş ahahahahahwj ama shopsuz foton olsun
Kız sen istersen şoplu olanı koy, biz objektif olcaz valla bak.Ben medya atmam medya silinmiyor hep kalıyor profil siliniyor sonuçta.5 dakika kalsın görsün bakalım şuanda aktif olanlar.Hadi söz mü koyacak mısın sen de sonra yorum yapsınlar ama gerçek yorum yapsınlar gerçekten yanımda yaşın belli olmuyormuymuş ahahahahahwj ama shopsuz foton olsun
Sabah ilk çağ felsefesi dersinde hocaya mermadın eski sevgililerini anlatıcam.Allah da seni bildiği gibi yapsın Mermad.Sabah oldu...
Koyamayacagimi sanıyorsun değil mi?
Sabah ilk çağ felsefesi dersinde hocaya mermadın eski sevgililerini anlatıcam.
Sabah ilk çağ felsefesi dersinde hocaya mermadın eski sevgililerini anlatıcam.
Ben arada paylaşıyorum,KK tanır beni zatenBen koyarım canım ama siz benle kafa buluyorsunuz sankiben gayet ciddiyim
Yok o tanır belki eski sevgililerini tarihten, ilk çağ zamanları ya sonuçta adamın uzmanlık alanıo da delirsin. Herkes nasibini almalı.
Ben arada paylaşıyorum,KK tanır beni zaten.
Homo Sapienslere kadar yolu varYok o tanır belki eski sevgililerini tarihten, ilk çağ zamanları ya sonuçta adamın uzmanlık alanı
Oooo winter is coming baby..Kadınlar Klübün nün korkulu rüyası mermad
Kuzum hadi nerede foto?Beni de tanıyorlarsıfatımı bilir 2021 den beni tanıyanlar
Kuzum hadi nerede foto?
Bizede bana kadar yolu varrrrHomo Sapienslere kadar yolu var
Ok hadi bakalime sen koymuyorsun
Geliyor gelmekte olanBizede bana kadar yolu varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?