- 1 Kasım 2021
- 1.639
- 1.045
- 83
Sürcem ağzına kırmızı biber artık aaa daş gibi hatunsun yahu
Ayrıca dua et 23 yaşında olup akılsız olmakta vardı..
taş gibi hatun mu ? sanırım şeytan taşlamayı falan kastettin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürcem ağzına kırmızı biber artık aaa daş gibi hatunsun yahu
Ayrıca dua et 23 yaşında olup akılsız olmakta vardı..
O gözlük kadar beyin var mı acaba diye soruyordumm, yeni yorumuyla cevabını verdiDemode gözlüklerimden vurdu beni.
Yan yana gelsek kimse aramızdaki yaş farkını anlayamaz Mermad,ah kahretsin mütevazi kişiliğimi rafa kaldirtacaksintaş gibi hatun mu ? sanırım şeytan taşlamayı falan kastettin
Pörsümüş şeytan taşlamak nasıl bir his peki ?taş gibi hatun mu ? sanırım şeytan taşlamayı falan kastettin
O zaman bunlar modaydı ne yapayımO gözlük kadar beyin var mı acaba diye soruyordumm, yeni yorumuyla cevabını verdi![]()
Sen benim ahretliğime yaşlı mı diyosun şimdi?taş gibi hatun mu ? sanırım şeytan taşlamayı falan kastettin
O da ne dediğini bilmiyor teyzesiSen benim ahretliğime yaşlı mı diyosun şimdi?
Hayır bizim yaş grubu karşınıza erkek olarak çıkınca şirazeniz kayıyor, kadın olunca menopoz teyze diyorsunuz.
Biraz ayıp olmuyor mu
Sekizde sekiz suçlusun.
Amcaların, dedelerin bunu bu gözlüklerle tavladığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.O zaman bunlar modaydı ne yapayım.
Diyorum ya,erkek olsaydım potansiyel sevgili adayiydimAmcaların, dedelerin bunu bu gözlüklerle tavladığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.![]()
Takma sebepleri ne peki genç görünmek.. bak kendine haksızlık yapma, mermad milattan öncekilerle takılıyorsa sen bu durumda daha bebesin![]()
Ah bu Z kuşağı...O da ne dediğini bilmiyor teyzesi.
Geleyim ahiretlikAh bu Z kuşağı...
Neyse hemşire, gel de bir tansiyonuma falan bak ankastrem tuttu. Ben bu psikolojiyle bi de sabah dişçiye gitcem![]()
kimse anlayamaz mı ısköemekdelkelele hadi ikimizde gözlüksüz profil koyalım gerçekten kimse anlayamazmıymışYan yana gelsek kimse aramızdaki yaş farkını anlayamaz Mermad,ah kahretsin mütevazi kişiliğimi rafa kaldirtacaksin.
Kadın olmak zordur, durup durup keşke erkek olsaydım dediğin zamanlar da bunu hatırlaDiyorum ya,erkek olsaydım potansiyel sevgili adayiydim.
O da olur,hadikimse anlayamaz mı ısköemekdelkelele hadi ikimizde gözlüksüz profil koyalım gerçekten kimse anlayamazmıymış![]()
Amcaların, dedelerin bunu bu gözlüklerle tavladığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Takma sebepleri ne peki genç görünmek.. bak kendine haksızlık yapma, mermad milattan öncekilerle takılıyorsa sen bu durumda daha bebesin![]()
Ama bak seni nasılsa tanımıyoruz diye Merve'nin fotosunu koymayacağına yemin et.kimse anlayamaz mı ısköemekdelkelele hadi ikimizde gözlüksüz profil koyalım gerçekten kimse anlayamazmıymış![]()
güncel halini koyacaksın söz mü ? medyaya koyamam yoksa her zaman kalır silinmez profil yapıcam silebilmek içinO da olur,hadi.
Söz kız sözgüncel halini koyacaksın söz mü ? medyaya koyamam yoksa her zaman kalır silinmez profil yapıcam silebilmek için
Ama bak seni nasılsa tanımıyoruz diye Merve'nin fotosunu koymayacağına yemin et.