- 1 Kasım 2021
- 1.640
- 1.046
- 83
Kimin kız bu foto, bir haberi olsa sürüm sürüm sürünürsün cezaevlerinde..
Benim hayatım beğenemedin mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin kız bu foto, bir haberi olsa sürüm sürüm sürünürsün cezaevlerinde..
Amcalara da böyle mi yazıyorsunBenim hayatım beğenemedin mi![]()
Amcalara da böyle mi yazıyorsun![]()
Makyajını yıka gel mermer
Para da vermedi di mi sana?O konuda size espiri yaptığımı söylemiştim ama yine ciddiye almışsınız menopoz ordusu puahahahhwhw
Makyajını yıka gel mermer.
Yaşının çok altında olduğunu kabul et43 yaşındaki kadın benle yarışa girdi ya ahhahajajajajajakakak
Yok simdi onun yaşındaki fotomu attıracak bana.Orantidiz güç kullanıyor
Öggg napcam ya dedelerle dolu insta hesabını..ya bak kendi fotomu koydum başka biri diyosun ahhahwhw sana kanıtlarım ben olduğumu gel ekle instadan ben miyim değil miyim anlarsın
Sen benim yaşıma gelince,estetik canavarı olacaksın marmad kabul et43 yaşındaki kadın benle yarışa girdi ya ahhahajajajajajakakak
Sen benim yaşıma gelince,estetik canavarı olacaksın marmad kabul et.
Ouvvv teşekkür ederim bebeğimYa lütfen artık susun lazer randevum var biliyorum beni çok seviyorsunuz bu sitenin vazgeçilmeziyim ama dediğim hazırlanmam lazım susun artık başka soruda görüşürüz borellus sen gayet güzel bir kadınsın aşkım![]()
Ouvvv teşekkür ederim bebeğim.
Ayyy cidden çok ince espriler yapıyorsun Marmad kuzum,müthiş bir zekanın ürünü bu esprilerseviyorum hepinizi menopozlular görüşürüz![]()
Şimdi sana hayatım demem sana itici mi geldi ? haahha kızım sana hayatım dediğim için git şükür namazı kıl normalde kimseye demem öyle cümle içinde yazmışım hadi şimdi çekil huzurumdan yaranılmaz size
Huzurumdan çekilebilirsin Elizabeth sen daha fazla dahil olma ben böyle uygun görüyorum