Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
izabel kim ya😂 Allah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuussss
Yoo sen atmadın kullanıcı adını yalan söyleme burda.
Benimkini istedin.

izabel kim ya😂 Allah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuusss
kız izabel sana evimide göstereyim kız belki ağzının suları akar ahahahaha faaakir şişko patates
kızım sen kimsin benle başa çıkacaksın kimse beni yenemez sen ne sanıyorsun kendini
Kız Allah seni ne etmesin sabah sabah:)

mesajları ifşa ettin ruh hastası
insta adımı yazsam onu da ifşa edecekmişsin onu da görmüş olurduk ha ama öyle bişey olsa gelir ananın deliğine sokardım seni orası ayrı
Yoo yazmadun yalancı.
Adını yazmadun.
İfşa ederim tabi hakaret ediyorsun dava açarsam kazanırım.
O kadar cahilsin ki hakaret yazıyorsun resmen.
Neyse tazminat ödersin artık bana zaten paran da varmıs sıkıntı olmaz sana

Seni çıtır çıtır yerim .
Ya bide gelmiş grupta beni istemiyorlar diye ağlanıyorsun.
Niye istemedikleri belli.
Boş yapma hadi

gel ye bakalım istanbuldaysan 😂 sen benim deli tarafımı bilmiyorsun sanırım istersen davacıda olabilirsn hiç problem yok😂 ama gel çıtır çıtır ye bakalım gücün yetebilirse sonra sokmuyor muyum seni geldiğin yere

izabel kim ya😂 Allah ın fakiri hala android kullanıyor hahahshs ben şuan rezindansımda iphone son model telefonumla cevap veriyorum o fakire ha bide instadan kendisini görmek istedim ama yemedi tabi ğuhajajsjshshsjwjw kezbanuuussss
Rezidansta son model iPhone telefonunla yazıyorsun :KK53:
Kıyamam kız, hangi rüya alemleri bunlar? Üzüldüm de bi yandan, neyin eksikliği, garibanlığı, buhranı bu?

Yoo yazmadun yalancı.
Adını yazmadun.
İfşa ederim tabi hakaret ediyorsun dava açarsam kazanırım.
O kadar cahilsin ki hakaret yazıyorsun resmen.
Neyse tazminat ödersin artık bana zaten paran da varmıs sıkıntı olmaz sana

Kızım hayatımda dava görmemiş insan mıyım sence ben😂😂😂😂😂 hakime paramın olmadığını söylüyorum hiç bir kuruş alamıyorlat merak etme ahahahah hakim maaşımı sorunca yok diyorum çünkü 😂😂 para varda kuruş alamazsın

gel ye bakalım istanbuldaysan 😂 sen benim deli tarafımı bilmiyorsun sanırım istersen davacıda olabilirsn hiç problem yok😂 ama gel çıtır çıtır ye bakalım gücün yetebilirse sonra sokmuyor muyum seni geldiğin yere
Yazışarak yerim demek istedim.
Senin gibi ruh hastası şizofrenlerle zaten muhatap olmam.
Sen git moruklarda hadi

Kızım hayatımda dava görmemiş insan mıyım sence ben😂😂😂😂😂 hakime paramın olmadığını söylüyorum hiç bir kuruş alamıyorlat merak etme ahahahah hakim maaşımı sorunca yok diyorum çünkü 😂😂 para varda kuruş alamazsın
Belli zaten.
Hapisten çıkma koğuş ağası kılıklı 🤣🤣

Rezidansta son model iPhone telefonunla yazıyorsun :KK53:
Kıyamam kız, hangi rüya alemleri bunlar? Üzüldüm de bi yandan, neyin eksikliği, garibanlığı, buhranı bu?

gerçekten rezidans ve iphone senin için inanılmayacak derecede şeyler mi ? yemin ederim üzüldüm şuan bak yemin ederim
çünkü yalı demedim
rezidansta ben dahil tüm çevrem oturur çünkü ama sanırım senin gördüğün tek şey gecekondu ki baya rezidans senin gözünde oturulması güç bişey sömeödkdldld hele iphone ona değilnmicem bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X