Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor musun, umrumda olan şeyler değil. Genelde sevgililerim bisikletli adamlar olur, beraber sürüş yapar, su bulunca kayalardan ayaklarımızı sallandirir,sohbet ederiz. Bu tarz bir hayatım var. Paramı övündüğün marka telefona vermek yerine uygun bilet bulur tatile çıkarım , birbirinin arkasından konuşan insanlarla arkadaşlık yapmam, eleştirdiği zaman bile 'kalbi güzel aslında ama...' diyen insanlar vardır etrafımda. Ne bileyim, pahalı mekanlarda kutlamalar yapıp birbirimizin kuyusunu kazmayiz da şarap peynir alır pikniğe gideriz kız gruplarimla, sevmediginiz insanları yalandan cagirmayiz , birbirimizin arkasından konuşmaz ,kiskanmaz birbirimizi yüceltmeye calisiriz . Güzel şeyler için gaz veririzAllahım mercedes i üst segment sanıyo ya ahahah aşkım mercedes orta segment bir araba bilgin olsun yani mercdesli adam görünce bana normal geliyo biliyo musun demek ki sana göre baya zengin
Olsun bi dene, kuaför masrafı çıksa kâr.Tatile gitmek istiyordum iyi oldu
Dava açarım da parası falan yoktur bunun .
Avucumu yalarım![]()
Kardes ben konuyu anlamadım sen anlat dedenin hayrınaazengin birine ihtiyacım yokçok şükür durumum iyi
Konudan bagımsıız kendi kendime yazıyom ama arkadaş sövüyooneden banlanmıyo hakszlıkk
Hayır bebek. Senin psikolojin.profildeki izabellanın kocası mı ahahahah
Olsun bi dene, kuaför masrafı çıksa kâr.
Tamam kızma kiYönetim 7/24 sitede olmuyor çünkü. Maaşlı çalışan kişiler olmadığı için sizin bizim gibi girdikleri için görünce işlem yapıyorlar.
Tazminatla donuna kadar alma durumu olmuyor canım, gelirine göre ceza veriliyor. Zamanında işsizmişsin gerçekten ki, tazminata hükmedilmemiş. Hagb alıp geçmişsin. Karşı taraf talep etmemiş de olabilir.tazminat için suçlu kişinin parasının olmasına gerek yok ki parası olmayanda her türlü ödemek zoruna o parayı![]()
tazminat için suçlu kişinin parasının olmasına gerek yok ki parası olmayanda her türlü ödemek zoruna o parayı![]()
Bütün gücünü erkeklerden alıyor. Arkasından çekildiklerinde ne hale geleceğini görmek bile istemiyorum. AfsgsgsHahaha övündüğü şey de 'gel instaya bak peşimde kimler koşuyor'.
Sıradan bir eskort hesabına da baksan tonla mersedesli adam takip ediyordur. İnsan bunla mi övünür![]()
Dayıdan bol ne var?Bütün gücünü erkeklerden alıyor. Arkasından çekildiklerinde ne hale geleceğini görmek bile istemiyorum. Afsgsgs
Biliyor musun, umrumda olan şeyler değil. Genelde sevgililerim bisikletli adamlar olur, beraber sürüş yapar, su bulunca kayalardan ayaklarımızı sallandirir,sohbet ederiz. Bu tarz bir hayatım var. Paramı övündüğün marka telefona vermek yerine uygun bilet bulur tatile çıkarım , birbirinin arkasından konuşan insanlarla arkadaşlık yapmam, eleştirdiği zaman bile 'kalbi güzel aslında ama...' diyen insanlar vardır etrafımda. Ne bileyim, pahalı mekanlarda kutlamalar yapıp birbirimizin kuyusunu kazmayiz da şarap peynir alır pikniğe gideriz kız gruplarimla, sevmediginiz insanları yalandan cagirmayiz , birbirimizin arkasından konuşmaz ,kiskanmaz birbirimizi yüceltmeye calisiriz . Güzel şeyler için gaz veririz
, tiyatrolarda falan buluşuruz, güzel kitaplar öneririz, beraber kamp yaparız
Senden çok baska türlü bir hayatım ve standartlarım var. Övünecek şeylerim tipime bakan adamların meslekleri, titrleri falan kesinlikle olamaz. Övüneceksem emek vererek oluşturdugum kişiliğimle övünürüm
Senin vizyonuna yaklaşabilir mi Allah aşkına.Biliyor musun, umrumda olan şeyler değil. Genelde sevgililerim bisikletli adamlar olur, beraber sürüş yapar, su bulunca kayalardan ayaklarımızı sallandirir,sohbet ederiz. Bu tarz bir hayatım var. Paramı övündüğün marka telefona vermek yerine uygun bilet bulur tatile çıkarım , birbirinin arkasından konuşan insanlarla arkadaşlık yapmam, eleştirdiği zaman bile 'kalbi güzel aslında ama...' diyen insanlar vardır etrafımda. Ne bileyim, pahalı mekanlarda kutlamalar yapıp birbirimizin kuyusunu kazmayiz da şarap peynir alır pikniğe gideriz kız gruplarimla, sevmediginiz insanları yalandan cagirmayiz , birbirimizin arkasından konuşmaz ,kiskanmaz birbirimizi yüceltmeye calisiriz . Güzel şeyler için gaz veririz
, tiyatrolarda falan buluşuruz, güzel kitaplar öneririz, beraber kamp yaparız
Senden çok baska türlü bir hayatım ve standartlarım var. Övünecek şeylerim tipime bakan adamların meslekleri, titrleri falan kesinlikle olamaz. Övüneceksem emek vererek oluşturdugum kişiliğimle övünürüm
Bi an sizin i phonenizle hava atma ihtimalinizi düşündüm, aşırı saçma sapan bir olay olurdu. Kimse alıştığı standartları ile hava atmaz, ona aşırı normal gelir çünkü.Cok guzel yazmissin ama karsinda bunlari proses edip anlayacak biri yok malesef.
Ben yaptigi yorumlari okurken sekonder utanc denen durumu yasadim. Cunku zenginlik boyle bir sey degil, bunlar zenglinlik kistasi da degil. Gercekten dedigi gibi bir maddi durumla buyuseydi zaten zengin olma kistasi/goze sokma durumu olmazdi. Bu daha cok yoksul bir ailede buyuyup, eli para tutunca ne yapacagini bilemeyen alt-orta sinif mensubu birinin kafa yapisi.
Ben mesela oldukca steril bir cevrede, cok iyi bir kolejde okuyarak buyudum. Hatta sinif arkadaslarimdan biri su Turkiye'nin sayili ailelerinden birine mensuptu. Benzer skalalarda ailelerin cocuklariydik ama hicbirimiz dogru bilinen bir yanlis olan 'simarik/doyumsuz' cocuklar degildik. Su an iyi bir kariyer sahibi olmayan hickimse yok benim sinifimda.
Simarik kolej cocugu kavrami koklu ozel okullarda degil de, orta segmentte bir koleje cocugunu yollayan, kendi alt-orta ekonomik durumda buyumusken orta-iyi duruma cikip, bunu icine sindiremeyerek parayla her seyi yaptirabilecegine inananlarin cocuklari oluyor.
Oldukca tartismali bir konu oldugunun farkindayim ama bu konuda gorusum budur.
Bi 10 sene sonra dayılar yeni çıtırlara yelken açacak. AdaafafDayıdan bol ne var?
Giriş kısmı ulusa sesleniş gibiHerkese iyi geceler sevgili halkım.
Bir kaç senedir çok yakın olduğum 10-15 kişilik bir arkadaş grubum var kızlı erkekli...
Kesinlikle katılıyorum. Hiç ihtimal verir misin ,bir aile dostunuzun çocuğunun şöyle bir mesaj yazabilecegineCok guzel yazmissin ama karsinda bunlari proses edip anlayacak biri yok malesef.
Ben yaptigi yorumlari okurken sekonder utanc denen durumu yasadim. Cunku zenginlik boyle bir sey degil, bunlar zenginlik kistasi da degil. Gercekten dedigi gibi bir maddi durumla buyuseydi zaten zengin olma kistasi/goze sokma durumu olmazdi. Bu daha cok yoksul bir ailede buyuyup, eli para tutunca ne yapacagini bilemeyen alt-orta sinif mensubu birinin kafa yapisi.
Ben mesela oldukca steril bir cevrede, cok iyi bir kolejde okuyarak buyudum. Hatta sinif arkadaslarimdan biri su Turkiye'nin sayili ailelerinden birine mensuptu. Benzer skalalarda ailelerin cocuklariydik ama hicbirimiz dogru bilinen bir yanlis olan 'simarik/doyumsuz' cocuklar degildik. Su an iyi bir kariyer sahibi olmayan hickimse yok benim sinifimda.
Simarik kolej cocugu kavrami koklu ozel okullarda degil de, orta segmentte bir koleje cocugunu yollayan, kendi alt-orta ekonomik durumda buyumusken orta-iyi duruma cikip, bunu icine sindiremeyerek parayla her seyi yaptirabilecegine inananlarin cocuklari oluyor.
Oldukca tartismali bir konu oldugunun farkindayim ama bu konuda gorusum budur.
fakir izabel iphonen bile yookben sana 14 pro max den yazıyırum ama hatta 1 TB hayatında belki öyle para görmemişsindir hahahahah faaakkkkkiiiirrrrrrr
ne kadar tuhaf çocuk itici mi itici konuşan bir tipsinizDoğum günü organizasyonunda evet kimse o zaman merveyi davet edemezdi ama normal bir buluşma olunca herkes birbirine haber veriyor zaten.Ayrıca senin derdin ne sen bana ne demeye çalışıyorsun beni sevmediklerini ima etmeye mi çalışıyorsun ? Merve mi beni grupta tutuyor hahahahshshshs Merveyi gruptan atmam 5 dakikamı almaz