- 12 Mayıs 2018
- 1.153
- 333
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu gencecik yaşında yaşaman gereken, yaşamak için çabalaman gereken hayat buyken sen nerelerdesin be marmed..Biliyor musun, umrumda olan şeyler değil. Genelde sevgililerim bisikletli adamlar olur, beraber sürüş yapar, su bulunca kayalardan ayaklarımızı sallandirir,sohbet ederiz. Bu tarz bir hayatım var. Paramı övündüğün marka telefona vermek yerine uygun bilet bulur tatile çıkarım , birbirinin arkasından konuşan insanlarla arkadaşlık yapmam, eleştirdiği zaman bile 'kalbi güzel aslında ama...' diyen insanlar vardır etrafımda. Ne bileyim, pahalı mekanlarda kutlamalar yapıp birbirimizin kuyusunu kazmayiz da şarap peynir alır pikniğe gideriz kız gruplarimla, sevmediginiz insanları yalandan cagirmayiz , birbirimizin arkasından konuşmaz ,kiskanmaz birbirimizi yüceltmeye calisiriz . Güzel şeyler için gaz veririz
, tiyatrolarda falan buluşuruz, güzel kitaplar öneririz, beraber kamp yaparız
Senden çok baska türlü bir hayatım ve standartlarım var. Övünecek şeylerim tipime bakan adamların meslekleri, titrleri falan kesinlikle olamaz. Övüneceksem emek vererek oluşturdugum kişiliğimle övünürüm
Bi an sizin i phonenizle hava atma ihtimalinizi düşündüm, aşırı saçma sapan bir olay olurdu. Kimse alıştığı standartları ile hava atmaz, ona aşırı normal gelir çünkü.
Senin vizyonuna yaklaşabilir mi Allah aşkına.
Kız tam bir varoş
iPhone telefonları kullanım olarak pek sevmemiştim. Yaşlıyım ondan belkiAynen oyle. Benim iPhone'unu gozune sokmasini takdir ettigim tek bir kisi var, o da Samsung'un veliahtinin eski karisi. Oldukca ataerkil bir duzene sahip olan Kore'de evlenen her soylu aile gelini gibi evlenip kayinvalide/kayinpeder evine gidiyor. Kendisi de varlikli bir aileden geliyor ama tabii Samsung ailesi kadar olamaz. Iki cocuk doguruyor biri erkek biri kiz. Ama ne yalniz disari cikmasina, ne calismasina ne de bir hayati olmasina izin veriliyor. Kayinaile diyor ki 'Sen otur Samsung'un gelecekteki veliahti olan oglunu yetistir'. Ama cocuklarini kendinin okula goturmesine bile izin yok.
Sonrasinda bunlara dayanamayip herkesi karsisina alarak bosanma davasi aciyor. Babasinin sirketinde bir bolume yonetici oluyor, ve cok basarili bir is kadini oluyor.
En guzeli de gazetecilere hic roportaj vermiyor ama her seferinde kameralara 'iPhone'u ile konusurken' yakalaniyor.Inanilmaz basarili pasif agresif hareket
![]()
Tazminatla donuna kadar alma durumu olmuyor canım, gelirine göre ceza veriliyor. Zamanında işsizmişsin gerçekten ki, tazminata hükmedilmemiş. Hagb alıp geçmişsin. Karşı taraf talep etmemiş de olabilir.
Grupta istenmemiş bizden çıkartıyor.
Merve çekmiş ipini![]()
Kesinlikle katılıyorum. Hiç ihtimal verir misin ,bir aile dostunuzun çocuğunun şöyle bir mesaj yazabilecegine![]()
Ahahahahah nicki de guncellemisahhaahhs o benim ipimi çekemez ben onun ipini çekerim merak etme
Valla çekmiş bile .ahhaahhs o benim ipimi çekemez ben onun ipini çekerim merak etme
Bunu burda çok dillendirme bak dost var düşman var. Bu dilinden çekersin.Yoo işsz değildim hem gelirim hem de maaşım vardı.Ama ben buna rağmen bir gelirim yok maaşımda yok dedim yani yalan söyledim.Sonuç olarak ne bir adli ceza nede para cezası almadım.
Valla çekmiş bile .
Sen derdine yan.
Gel burda kavga et onlar mis gibi gezip tozuyor.
Sen burda sinirden deliriyorsun.
Dediğine göre 23 yaşında , biri kendiyle nikahlı,biri başkasıyla evli üç dede eskitmisAsla tabii ki de, 13 yasindan buyuk oldugunu varsayiyorum kisinin. Hatta ailelerinin 'Biz nerede yanlis yaptik da boyle bir vizyonsuzluga sahip oldu' diye kendini sorgulayacagina eminim aksi durumda.
O Merve ile Sevde iki güne bal börek olur, kalırsın löpçük gibi ortada.merve dün benle kavga ettiği için şuan bir tarafları korkuyordur merak etmeçünkü o tehdit mesajının sonrasını bilmiyorsunuz ben cinganımdır ortalığın anasını ağlatırım merve benden korktuğu için hiç bir zaman aramızdaki sorunu dillendiremedi ama dün davette olay koptu tabi bence şuan beni nasıl durdurabilir onu düşünüyordur
zira düşmanıyla koalisyon içindeyim he bide merve ve sevgilisini bildiklerim ile ayırmak sadece 5 dakikamı alır bunu bildiğinden dolayı da şuan benle barışmanın yollarını arıyordur
![]()
Sen sadece oturup tırnaklarını yersin dede avcısıseni ananın deliğine geri sokarım isabelcik
Dediğine göre 23 yaşında , biri kendiyle nikahlı,biri başkasıyla evli üç dede eskitmis
Bir de " yaşıtından tut, orta yaştan tut, her telden, her yaştan, en üst düzeyleri talip olmuş. pilottan tut,en ünlü cerrahına, en ünlü iş adamına, mankenine, en ünlü avukatına kadar tut,ağır ceza hakimi savcısı hepside üst düzey" miş![]()