- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
Onun yaşla da çok ilgisi yok da neyse girmeyelim hiç o konuya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun yaşla da çok ilgisi yok da neyse girmeyelim hiç o konuya
Ilaç isimleri ve emeklilik hesabı dışında sana bir şey katıyorlar mı?Sanmam.hayatım dede dediğiniz insanlar kahvededeki dayılar değil kigayet yakışıklı karizma adamlar
7/24 sevde hakkında konuşuyor ve ister istemez yorum yapıyoruz yani ben de sevdeyi haklı bulmuştum o günden beri tavırlı yoksa asla karışmam aralarındaki muhabbete
Sevde davetli miydi bu özel güne?
evet ona da kendisi değilde birinden haber yollamış
Ayy konu sahibi foto koymuş ben kacirmişim.Bi de konuya bakiyorum sözde.
ahahhahaha zavallıcık ihtiyardan tut gencinden tut herkesin ilgi alakası bendesenin hayal bile edemeyeceğin türden insanlar hemde biliyo musun
şişko patates
Ayy konu sahibi foto koymuş ben kacirmişim.Bi de konuya bakiyorum sözde.
oha ordan buraya tüm yorumları okuduysan helal
Bayıldı falan heralde, sızdı kaldı bi yerlerde.Uzun zamandır varoş trol görmemiştim. Yıllık ihtiyacımı karşılıyorum. Üşenmedim uyandığımdan beri 20 sayfa okudum
Ben yatmadım veBir gece erken yattım şu konuyu kaçırdığım için çok üzgünüm![]()
Yazık ya babası bile sevmemiş başkası şunu niye sevsinBen yatmadım veşu hareketi yaptım konuya asdfff
snra olaylaarr olaylaaarrr
Cok pişmanım çoooohhh
Çabuk döner umarım 1 saat bir toplantım var döndüğümde devam etmek istiyorumBayıldı falan heralde, sızdı kaldı bi yerlerde.
Suss cirkin sey o hem barbi hem aypon 14 pıro mexi var hemde rezidasta oturuyor. Rezistansta olabilir emin olamadım onaYazık ya babası bile sevmemiş başkası şunu niye sevsin![]()