Beni tehdit mi etti yoksa ben mi yanlış anladım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sana vık vık edenleri ayfonunla ezikle gı
bu fakirlere müstahak (bu kelime böyle yazılıyormuş ben müstehak yazıyordum) bunlar hala tuşlu telefon kullanıp dedikodu yapıyorlar.
bunların hepsine karşı sen ve ben
Kazen hazretleri 😅 konu sahibesi kaç gün uzaklastırıldı acep merak konusuda ? Kalıcı mı gdişi?

Biz de aynı yorumu yaptık profilde. Gercekse bile bu kadar ulaşılabilir olmak çok rahatsız edici.
Otobanda bekliyor gibi, önüne gelen sormuş konu sahibini 😂😂 bir de bunla övünüyor.

Hamilton 'un mesajına en büyük örnek bence şu mesajın:)
En buyuk kk'nin annesi doktor, kendisi GS lisesinde yatılı okumus, güzel uniler bitirmiş, yurtdışında çalışmis bir avukat 🧿
Ama mesajı ; 'ortadirek aileden gelen ve devlet okullarında okumuş biriyim' 🥰🥰🥰
Tam olarak bunu anlatıyordu bence. Sen zaten iyi ve eğitime önem veren bir aileden geldigin için böyle şeyleri söz konusu bile etmiyorsun. Çünkü okuduğun okul övünülecek bir şey degil. Çünkü senin normalin bu.
Zaten o şeye sahip olan insan bunu bir güç gösterisi haline getirmez:)
Konu sahibinin "60 binlik iPhoneu rüyanızda görürsünüz" demesi gibi😂 sonradan görmelik hemen kendini belli eder

Kanka gelir olarak kolejli çocuklari düşününce ekonomik açıdan orta gelirliyiz bence. Açıkçası zengin çocukları benim için farklı dünyanın insanı gibilerdi ve bizim gençliğimizin geçtiği dönemde de tikilik cikslik müessesesi çok yaygındı, hani bütün y kuşağı gençleri çok akıllıydi çok halim selimdi, hiç görgüsüz değildi demiyorum. Ama özünde baktığında bu zengin gençlerin de çoğu senin yukarıdaki mesajında anlattığın, dünyada yeni şeyler öğrenmeye, yeni yerler görmeye, gerçek ilişkiler kurup hayatı dolu dolu yaşamaya önem veren insanlardı bence bizim zamanımızda. Yani o cevrede de iPhone rezidans araba ile değil dinlediğin müzikle izlediğin filmlerle filan öne çıkardın. Ya da bilmiyorum belki de bana geçmiş çok toz pembe geliyor ve yanlışlikla genç kötüleyen bir teyzeye dönüştüm.

Aaaa ss alan yok mu 😂😂
Yanındaki dede ucuz kokteyl sosislerine, BİM pişmaniyesine benziyor. Kızımız da ucuz lensli çakma giyimli nargile içmeye giden kendini güzel sanan tiki kızlara benziyor. Ortalama bir kızcağız, çirkin değil tabii ki; ama üzmemek için mi çok güzel olduğuna inandırmışlar bilemedim.

sana vık vık edenleri ayfonunla ezikle gı
bu fakirlere müstahak (bu kelime böyle yazılıyormuş ben müstehak yazıyordum) bunlar hala tuşlu telefon kullanıp dedikodu yapıyorlar.
bunların hepsine karşı sen ve ben
Abi müebbet mi yedi iki gözümün çiçeği?

Daha tehdit edilip edilmediğinin ayırdını edemeyen kişilik gelmiş burada insanlık dersi veriyor, ayar vermeye çalışıyor..
Hep derim birilerine akıl verirken kalanı size yetmeyecekse boşuna uğraşmayın diye..
Alt katımda 70 yaşında Muttalip amca var onunda son model ıphone var, oğlu yurtdışından hediye getirmiş babasına..
Ne kadar zengin komşum varmış haberim yokmuş.. :deli:

Yanındaki dede ucuz kokteyl sosislerine, BİM pişmaniyesine benziyor. Kızımız da ucuz lensli çakma giyimli nargile içmeye giden kendini güzel sanan tiki kızlara benziyor. Ortalama bir kızcağız, çirkin değil tabii ki; ama üzmemek için mi çok güzel olduğuna inandırmışlar bilemedim.

Kafamda canlanan sari boya, mavi lens, 2 ton acik fondoten. 😂 Bir de burun estetigi.
Bu ara bitki örtüsü gibi bunlar. 🤷

Daha tehdit edilip edilmediğinin ayırdını edemeyen kişilik gelmiş burada insanlık dersi veriyor, ayar vermeye çalışıyor..
Hep derim birilerine akıl verirken kalanı size yetmeyecekse boşuna uğraşmayın diye..
Alt katımda 70 yaşında Muttalip amca var onunda son model ıphone var, oğlu yurtdışından hediye getirmiş babasına..
Ne kadar zengin komşum varmış haberim yokmuş.. :deli:
Muttalip amcaya sahip çıkın konu sahibinin sevdiği yaş bandındaymış. Yazık olmasın adama😂

Son düzenleme:
imamlımıymış o evlilik.?
adama yarancam diye pilav yapmayı öğrenmeye çalışoyordu bir ara.
kapısında kuyruk var çocuklu adama pilav yapma derdindeydi..
Adam buna anasını çocuğunu baktırma peşindeydi, çocuğun anası da sevgilisi ile tatillerde geziyodu. Kadın dar dayanmış 8 sn'ye, canını zor atmış fellik fellik geziyo, bu da herifin çocuğuna şirinlik anasına şirinlik derken az yıpratmadı kendini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X