- 8 Şubat 2015
- 1.613
- 5.707
- 358
Muttalip amcaya sahip çıkın konu sahibinin sevdiği yaş bandıydaymış. Yazık olmasın adama![]()
Muttalip amcanın eşi Fatma teyze konu sahibesini kürdan gibi çıt çıt kırar yine de yar etmez erini ona

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muttalip amcaya sahip çıkın konu sahibinin sevdiği yaş bandıydaymış. Yazık olmasın adama![]()
Biz de anlatmaya çalışıyorduk zaten de gittiKendisinin andropozlu adamlarla takılması![]()
Biz de anlatmaya çalışıyorduk zaten de gitti.
Asıl haşmetlimiz Fatma TeyzeMuttalip amcanın eşi Fatma teyze konu sahibesini kürdan gibi çıt çıt kırar yine de yar etmez erini ona![]()
Ayyy çok teşekkür ederim ama 14,15 senelik fotoğraf.Gözlüğüme taktı kafayıBu arada yorumları okurken gördüm profil resmindeki sizseniz Maşallah taş gibi hatunsunuz..![]()
Yeni yetme bebe sizle aşık atmaya kalkmış ama cıkss elinize su dökemez bence..![]()
Aaa ama onlar yahuşuklu ve karizmatik. Biz teyzeyizBiz de anlatmaya çalışıyorduk zaten de gitti.
Ayyy çok teşekkür ederim ama 14,15 senelik fotoğraf.Gözlüğüme taktı kafayı.
Eminim çok yağuşukludurlarAaa ama onlar yahuşuklu ve karizmatik. Biz teyzeyiz![]()
Aslında çok üzüldüm,nasıl travmalar yaşadıysa artık bu hale gelmiş.Keşke biraz saygılı ve edepli olsaydıÇocukluğuna verin onu, takacak başka yer aklına gelmemiştir 3 yaş bebesi nede olsa anca gelişiyor ablası![]()
Aslında çok üzüldüm,nasıl travmalar yaşadıysa artık bu hale gelmiş.Keşke biraz saygılı ve edepli olsaydı.
Sizin yaşınıza geldiğinde pişmaniyeye döner oAyyy çok teşekkür ederim ama 14,15 senelik fotoğraf.Gözlüğüme taktı kafayı.
Kesinlikle,hepimizin az ya da çok travmaları var geçmişten ileri gelen ama bir noktadan sonra karakter ve mizaç devreye giriyor.Kendi tabiriyle hepimizi ezikledigini düşünüyor ama bu şekilde hayatını ve kendini mahvedeceğinden haberi yok.Hepimizin hayatında belki çocukluktan, belki 20' li yaşlardan kalma ama az ama çok travmalar vardır. Fakat bu demek değil ki her aklımıza geleni, dilimize vuranı pervasızca konuşalım.
Her şeyden önce insan medeni olması zorunlu bir varlık, o sebeple nerede nasıl konuşmamız gerektiğini bilmemiz lazım.
Hepimiz birbirimize travmam var diye saldırırsak, sayar, söversek insan olamayız ki.
Sizde lütfen üzmeyin o güzel canınızı, kendisini yetiştirmeyi bilememişse o da onun sorumsuzluğu.. Herkes kendine neyi yakıştırırsa o şekilde davranır.. Üslubumuz kimliğimizdir..
Estetiğe karşıyım dedi,okka gibi burnu varmış.Keşke düzgün bir karakteri olsaydıSizin yaşınıza geldiğinde pişmaniyeye döner o![]()
Yeter artık pişmaniyeden soğudum.Sizin yaşınıza geldiğinde pişmaniyeye döner o![]()
Ben sana İzmit pişmaniyesi getireceğimYeter artık pişmaniyeden soğudum.
Vallahi parası olam herkesin hokka gibi burnu olurda karakteri parayla satın alamazsın ve karakter sana bir ömür lazımEstetiğe karşıyım dedi,okka gibi burnu varmış.Keşke düzgün bir karakteri olsaydı.
Biz de onu anlatmak için paraladik kendimizi de olmadı işteVallahi parası olam herkesin hokka gibi burnu olurda karakteri parayla satın alamazsın ve karakter sana bir ömür lazım![]()