• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni Terketti. Napacağım şimdi :/

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar.. Ablalarım. Derdimi anlatıp rahatladığım nadir yerlerden burası.
Yine bi derdim var yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklaşık 2 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım vardı. Benden 1 yaş büyüktü. İkimiz de lisedeyiz ama farklı okullardayız. Kendisiyle facebookta tanıştım. meğersem onunla orta okulda aynı okuldaymışız. O benden 1 sene önce mezun olmuş haliyle. Neyse işte konuştuk falan. Benden etkilendiğini söyledi. Buluştuk. herşey güzeldi. Adını duymuştum ama yeni tanışmıştım kendisiyle. Bi süre sonra teklif etti ve bende kabul ettim. Herşey çok güzeldi. Beni sevdiğni hissedebiliyordum. Taa ki 2 hafta öncesine kadar.
Bi akşam bi mesajla. Ayrılmak istediğini söyledi. Ben de kapı açık dedim ve hiç dert etmedim kendime. Üzüldüğümün de farkındaydı ama sesimi çıkarmadım.
arkadaşıyla konuştum ve bana kendi liseleinden Feyza diye bi kızla mesajlaştığını söyledi sevgilimin(!). geçenlerde ortak arkadaşlar vesilesiyle görüşme imkanı buldum. Yüzüne bakmadım. İlgilenmedim. Selam bile vermedim. O feyza denen kızla hala konuştuğunu bunun üzerine Elif diye bi kızı ayarlamaya çalıştığını hatta bide bunun üstüne benimle de konuştuğunu öğrendim.
Yardım edin bana.

Son düzenleme:
2 ay gıbı bır kısa bır surede senı senın onu önemsedığın kadar önemsemeyen,senı ıkıncı

seçenek olarak gören bırını gerçekten istediğine emın mısın????

Aslına bakılırsa istemiyorum ama kadınlık iç güdüsünden mdir nedir gelse de intikamımı alsam diyorum. Bana yapmaması gereken hatalar yaptı. Bi yandan da kıyamıyorum.
Ha bide benle mesajlarda 40 yıllık arkadaşıymışım gibi konuşuyo. Arada bitanem falan dio. Buna Ayrıca uyuz oluyorum. O ayrı (: Bitanemmişmişmiş.

bi işin içinde sevgi varsa kesinlikle intikam alınmaz. bi süre sonra intikamı unutup boşver dersin. bence hiç cevap bile yazma ona onu takmadığını göster bundan güzel intikam mı olur. hayatını böyle çocukça şeylerle geçirmek ne derece doğru ileride bu günleri niye daha güzel geçirmedim niye hakeden biriyle geçirmedim niye mutlu olamadım da o çocukla geçirdim intikam almak uğruna kendi kendimi yedim diye pişman olursun.

Dönmek isterse tabiki kabul etmeyeceğim. Ama değerimi ve ne kadar büyük bi hata yaptığını beni kimler için bıraktığını anlasın. Ders çıkarsın ve dönmek istesin ..
Biliyorum ki bu olaylardan sonra hiç bir şey eskisi gbi olmayacak. Bi daha bu ilişki yaşanamaz bunu da biliyorum.
tek isteğim pişman etmek :/ O Acı çeksin biraz da.

Umrunda Olmadığını Görürse Gelir !! İntikam Olcam Diye Uğraşma !! En Güzel İntikam Görüpte Görmemezlikten Gelmek O Yok Gibi Davranmaktır !! :52::52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
kusura bakma ama
ne kadar sacma mevzular ve sacma insanlar icin kafani yoruyorsun

cok cocukca,
yok dönsünmüste, pisman olsunmusta, intikam alayim
2 aylik bi iliskiyi, böylesine bi adami gereginden fazla önemsemiyomusun?

ne bu ya... o ona gitmis, onla msjlasmis, buna dönmüs, sundan ayrilmis
benden hoslaniyor, sundan hoslaniyorum
karman curman meseleler icinde kayboluyorsunuz.

bosver bu cocugu, kafani bi saniye yormana bile degmez. simarigin teki belli ki, sana dönse bile
sen onu affeder devam edersin eminim, intikam almak aklinin ucundan gecmez

O feyza denen kızla hala konuştuğunu bunun üzerine Elif diye bi kızı ayarlamaya çalıştığını hatta bide bunun üstüne benimle de konuştuğunu öğrendim. Aman ne güzel. bana bi iyi bi kötü davranıyo. İşine glemeyince işim var k.b yazıo mesajlarda. bende olabildiğince cevap yazmamaya çalışıyorum. Benim yerime tercih ettiği kız da bişeye benzese içim yanmıcak (: O kızla konuştuğu zaman bana işim var dio. O kız ona yüz vermediği zaman bana gelio. Oynattığını falan zannedio. Of biraz uzun oldu ama (:

Yardım edin bana. Evt seviyorum ama nefret daha ağır basıyo sanırım. Yardım edin. napsam geri döner. Pişman olur? Bn onun değil o benim oyuncağım olsun, geri dönmk istesin. istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. :31:

"O kız yüz vermediği zaman bana geliyor, oynattığını zannediyor; ben onun değil, o benim oyuncağım olsun istiyorum" demişsiniz...

Oynattığını mı zannediyor? Oynatmıyor mu? Aynı anda hepinizi birden idare etmiyor mu? Böyle yaptığını siz de bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz ki yazmışsınız... Üstüne sormuşsunuz; "Ne yapsam geri döner, pişman olur mu?" Gelmemiş ki gitsin, gitmemiş ki dönsün... Başlayıp biten bir ilişki değil, onu tatmine yönelik bir ilişki yumağı içerisindesiniz... Elif, Feyza, siz... Çocuk kedinin yumakla oynadığı gibi oynuyor hislerinizle... Kimse de şikayetçi gibi görünmüyor... Siz böyle bir hal içinde yer almaktan pişman olacaksınız ilerde ama o bunu umursamayacak... Gizli saklı bir durum yokken şu durumlara izin veriyorsanız bu onun değil sizin hatanız... Hatası olmadığı halde neden pişman olsun değil mi?

Başkaları için iyi kötü tüm dileklerinizi kendiniz yaşarsınız... "Ben onun değil o benim oyuncağım olsun istiyorum" derken farkında olmadan kendi durumunuzu özetlemişsiniz... Onda bu "karizma" varken (ee bunca kızın aklını aldığına göre) bu "oyun" daha çook süreceğe benziyor...

Aslına bakılırsa istemiyorum ama kadınlık iç güdüsünden mdir nedir gelse de intikamımı alsam diyorum. Bana yapmaması gereken hatalar yaptı. Bi yandan da kıyamıyorum. Ha bide benle mesajlarda 40 yıllık arkadaşıymışım gibi konuşuyo. Arada bitanem falan dio. Buna Ayrıca uyuz oluyorum. O ayrı (: Bitanemmişmişmiş.

Neyin intikamını alacaksınız... Biri gerçek yüzünü saklar ve sizde geri dönüşü olmayan hasarlar bırakırsa bir ihtimal intikam almayı düşünürsünüz... Oysa burada her şey şeffaf... Neler döndüğünü öğrenmişsiniz... Şu andan itibaren ona müsaade ettiğiniz kadarını yapabilir size... Size "yapmaması gereken hatalar yaptıysa" neden kıyamıyorsunuz? Ben cevaplayayım...

Sizinki "uyuz oluyorum bana bitanem demesinden" laflarınıza bakılırsa bunların ötesini duyma isteği... Aynı anda kaç kişiye söylediği belli olmayan sözlerin de fazlasını istiyorsunuz... Kendinizi "Bana geri dönmek istesin, ben onu istemeyeyim" diye kandırmaya çalışıyorsunuz... Kısacası birkaç yıl sonra "Nelerle uğraşmışım" diyeceğiniz tuhaflıklar içerisindesiniz... Bunlara hepimizin de atlattığı "çocukluk halleri" diyelim... "Kadınlık içgüdüsü" dediğiniz durum farklıdır zira mesele kadınlık içgüdüsü olsa "kadınlık onuru" devreye girer ve seven kadın sevdiğini paylaşamaz...

Şu anda hayatınızın odak noktası dersleriniz olmalı, ötesi dertleriniz olur... Yeterince olgunlaşmadan ergen oğlanları elinizde oyuncak etmeye kalkar sonra onların oyun arkadaşı oluverirsiniz... Aman dikkat... :20:

yavrum vur bir tarafına gıtsın bu SIPAdan adam çıkmaz sana gel barışalım gel ayrılalım bu ne ya resmen çoçuk hareketler başka birini bul uğraşma bu SAFTORİKLE mesajlarına sakın cevap verme sen cevap verdıkçe ona açık kapı bırakıyorsun onunda işine geliyor normal olarak kimsenin bir tarafını KALDIRMA

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri le ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Şu an yapman gereken onu umursamadan, mesajlarına cevap vermeden yoluna devam etmek ve derslerine yoğunlaşmak olmalıdır.

Dertsiz başına ne dert arıyorsun?Bırak hangi kızla takılıyor,yok biriyle konuşuyor, öbürüyle mesajlaşıyor daha kaç kız var kim bilir? İntikam falan işlerini de bırak,çok gereksiz.Üzülen sen olursun.En iyisi otur sen derslerini çalış,iyi bir üniversite kazan,sonra zaten böyle şeyler yaşayacaksın.Naçizane abla tavsiyesi.

Back
X