Arkadaş kazığı ve arkadaşın hoşlandığı çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de dedim ki Hasan sana göre biri değil seni üzebilir, duyguları umursayan bi insan değil dedim, bunu dediğimde hasanla en son bir buçuk sene önce konuşmuştuk.

Gittim ayşeye dedim ki bak hasan bana karşı tavrı böyle. Arkadaşça yaklaşmıyor ondan duyacağına benden duy nasıl biri olduğunu anla dedim.
Siz neden Hasan’ın ona uygun olmadıgına inandırmaya calısıyorsunuz. Herkesin kendi seçimleri?

Siz neden Hasan’ın ona uygun olmadıgına inandırmaya calısıyorsunuz. Herkesin kendi seçimleri?
Hasan başka arkadaşımın exi aslında çok uzamasın diye ekstra ayrıntj vermedim. Kızı sürekli başka kızlarla kıskandırmaya çalışıyordu ve etüt arkadaşımdı. Bundan dolayı uzak olsun istiyorum. Arkadaşım olduğu için üzülmesin istiyorum ve hasanın tavrı bana benle ayşeyi kıskandırmaya çalışıyor ve başarılı oluyormuş gibi hissettiriyor. Haklısınız herkesin kendi tercihleri ama bana yansıyan tarafıda var.

Tam ifade edemedim sanırım. Ayşenin isteği üstüne görüştüm hasanla. Hasan ne yapıyor ne ediyor anlatıyordum. Kendi arkadaşlık açımdan vicdanım rahat. Bir defa bile hasana karşı arkadaşlık dışı imada bulunmadım bu bir ikincisi ilişkinin içinden çıkabilsem zaten buraya yazmazdım değil mi
Kesersin iletişimi biter gider nasıl kafa yapısı bunlar anlayamıyorum arkadaşının sevdiği ya bu hani bu adam diğeride yakın arkadaşın ya hani
Anlamışsın sana yürüdüğünü işte kes iletişimini ne diye devam ediyorsun sana ilgisi varsa madem

Erkek arkadaşına (eğer ki ona karşı ilgin yoksa) net bir şekilde, "kız arkadaşımla daha önce yakınlığı olan birine farklı gözle bakmam, tavırlarına biraz özen göster, yanlış bir beklentiye girmeni istemem" deyin.
Kız arkadaşına da, "zor zamanlarımda beni elin adamı değil, senin araman gerekirdi, bundan ötürü sana kırıldım. Ayrıca Hasan'ın saçma tavırlarından da, senin saçma imalarından da rahatsız oluyorum. Ben ona gerekli cevabı verdim, tavrımı gösterdim, sen de beni itham ettiğin şeylere dikkat et aramız bozulmasın" diye sert çıkışın, olsun bitsin

Arkadaşımın hayatına giren istisnasız her erkek, romantik bir ilişki yaşamak noktasında benim için yok hükmündedir.
Hasan ne halt karıştırıyor bilemem ama sizin de davranışınız masum gelmedi bana.

Erkek arkadaşına (eğer ki ona karşı ilgin yoksa) net bir şekilde, "kız arkadaşımla daha önce yakınlığı olan birine farklı gözle bakmam, tavırlarına biraz özen göster, yanlış bir beklentiye girmeni istemem" deyin.
Kız arkadaşına da, "zor zamanlarımda beni elin adamı değil, senin araman gerekirdi, bundan ötürü sana kırıldım. Ayrıca Hasan'ın saçma tavırlarından da, senin saçma imalarından da rahatsız oluyorum. Ben ona gerekli cevabı verdim, tavrımı gösterdim, sen de beni itham ettiğin şeylere dikkat et aramız bozulmasın" diye sert çıkışın, olsun bitsin
İnanın bana çıkıştım hasan nın dediği cevap abartma buluttan nem kapıyorsun seni tanımasam tavrından dolayı bana aşıksın derim dedi. Ayşeye de anlattım kelimesi kelimesine. Kırıldığımı da söyledim kusura bakma unutmuşum dedi. Arkadsşı olarak görse unutmazdı ben unutmazsım en azından. Ayşeye de çıkıştım bana diyor duygusal boşluğuma denk geldiği içi öyle söyledim aramı da açamıyorum en ufak şeyde ayşe bana sığınır her anlamda yardım ederim ona

Bir şey diyeyim mi? İyi bir arkadaş Hasan ile alakayı Ayşe'ye sormadan keserdi. Kızın ağzıyla demesi mi lazım görüşme diye? Usulen yok demiş ama yapılması gereken görüşmemekti.
Sevdiğim bir arkadaşımsa on tane Hasan'a değişmem şahsen ben olsam.
Usulen beş defa mı yok dersiniz acaba?

İnanın bana çıkıştım hasan nın dediği cevap abartma buluttan nem kapıyorsun seni tanımasam tavrından dolayı bana aşıksın derim dedi. Ayşeye de anlattım kelimesi kelimesine. Kırıldığımı da söyledim kusura bakma unutmuşum dedi. Arkadsşı olarak görse unutmazdı ben unutmazsım en azından. Ayşeye de çıkıştım bana diyor duygusal boşluğuma denk geldiği içi öyle söyledim aramı da açamıyorum en ufak şeyde ayşe bana sığınır her anlamda yardım ederim ona

Karşı taraf 1 üste çıkıyorsa, siz 3 üste çıkıcaksınız o zaman.. "Abartma, buluttan nem kapıyorsun" mu diyor, "Etraftaki kızlar bitti, sıra bana mı geldi, boş yapma" deyip üste çıkın. Arkadaşın kırıldığını söylediğinde " kusura bakma unutmuşum" mu diyor, o da sana sığındığı vakit " ya işim vardı, unutmuşum seni" diyeceksin ki herkes hayatına istedikleri şekilde dahil olamayacağını anlayacak.

Karşı taraf 1 üste çıkıyorsa, siz 3 üste çıkıcaksınız o zaman.. "Abartma, buluttan nem kapıyorsun" mu diyor, "Etraftaki kızlar bitti, sıra bana mı geldi, boş yapma" deyip üste çıkın. Arkadaşın kırıldığını söylediğinde " kusura bakma unutmuşum" mu diyor, o da sana sığındığı vakit " ya işim vardı, unutmuşum seni" diyeceksin ki herkes hayatına istedikleri şekilde dahil olamayacağını anlayacak.
Çok haklısınız çok teşekkür ederim ben hep aman kimse üzülmesin konu kapansın insanıyım. Sadece siz anlayıp yol gösterdiniz teşekkür ederim.

Bu bahaneyle her ikisini de sosyal medyadan temizleyin, "ne derdiniz varsa kendiniz halledin, benim başım ağrısın istemiyorum" deyiverin
Haklısınız ikisyle de aramı açacağım. Ben istiyorum ki ayşe onun gibi bi insan yüzünden üzülmesin ne desem anlatamadım. Bugünden itibaren ikisiyle de iletişimimi kesiyorum. Anlayışınız için teşekkürler

Hasan’ın size ilk ilgisini hissettiğiniz an sohbeti kesebilirdiniz.
Bunun 1-2-3-4 ü yoktur. Arkadaşımın hoşlandığı/flört ettiği kişiden en ufak bir ilgi sezsem arkadaşıma bu durumu bildirir, o erkekle de iletişimimi koparırdım.
-tabi doğru arkadaşsanız.-
Tam okumadınız sanırım zaten bunu ayşeye söyledim ve onun isteği üzerine konuştum ki konuşmalarımızı kelimesi kelimesine biliyor kız. Buna rağmen iletişime devam etmemi isteyen kendisi ve bana eğer senşn yerinde olsaydım hasan benle sevgili olur muydu diye denerdim dedi. Bunu asla yapmayacağımı da söyledim. Arkadaşlık açısından emin olun vicdanım rahat.

Haklısınız ikisyle de aramı açacağım. Ben istiyorum ki ayşe onun gibi bi insan yüzünden üzülmesin ne desem anlatamadım. Bugünden itibaren ikisiyle de iletişimimi kesiyorum. Anlayışınız için teşekkürler

Herkesin derdi kendine. Başkasının derdini, yaşamını sırtlanmaya gerek var mı? Karşınızdaki insan üzülmesin diye saçma sapan durumların içinde kalmışsınız, zamanında gereken tavrı göstermediğiniz, sınırı koymadığınız için ihale neredeyse üstünüze kalacak duruma gelmiş, bırakın da kız arkadaşınız biraz sizin için üzülsün, evham yapsın.

Hasan denen o zirzopa da koyun mesafenizi geçin, mesaj attığında, konuşmaya çalıştığında vs tersleyemiyorsanız eğer, "aklım başka yerde, kafamda bir sürü şey var, bana bunları anlatma, ay öf yeter" gibi cümlelerle bıktığınızı belli edin ve ortamdan kaçın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X