ben onu seviyordum ve bağlıydım bedelli askerlik yapıp geldikten sonra uzatmadan söz keseriz diye düşünüyorduk bu yüzden bu tarz problemler yüzünden ilişkiye yazık etmek istemedim çözmeye çalıştım hepSiz acaba o kişiye karşı biraz Theresa annesi psikolojisine girmiş olabilirmisiniz? Yanu "ben onu kurtaririm/ona yardim ederim" kafasi biraz. Cünkü ortada pozitif birşey yok
ben onu seviyordum ve bağlıydım bedelli askerlik yapıp geldikten sonra uzatmadan söz keseriz diye düşünüyorduk bu yüzden bu tarz problemler yüzünden ilişkiye yazık etmek istemedim çözmeye çalıştım hep
İlk ay gözüm görmüyordu hiç insanlık hali deyip geçiyordum ağzı koksa bile öpmek istediğinde kaçmıyordum sonra baktım sorunlar devam ediyor bu sefer yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım bilmiyorumBu kadar eleştiriye iyi bile dayanmış aslında seven insan bu kadar kusur bulmaz yada görmez ya
Boşver hakkında hayırlısı buymuş demekkiİlk ay gözüm görmüyordu hiç insanlık hali deyip geçiyordum ağzı koksa bile öpmek istediğinde kaçmıyordum sonra baktım sorunlar devam ediyor bu sefer yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım bilmiyorum
İlk ay gözüm görmüyordu hiç insanlık hali deyip geçiyordum ağzı koksa bile öpmek istediğinde kaçmıyordum sonra baktım sorunlar devam ediyor bu sefer yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım bilmiyorum
Amaaan kokarca işte bırak iyi olmuş.
Ne demiş Bob Marley; "Yüz verdik kokarcaya, geldi scti halıya."
Bir kokarcayla evlilik hayali kuracak kadar aşık olmak iyi değil.ben onu seviyordum ve bağlıydım bedelli askerlik yapıp geldikten sonra uzatmadan söz keseriz diye düşünüyorduk bu yüzden bu tarz problemler yüzünden ilişkiye yazık etmek istemedim çözmeye çalıştım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?