Beni travestiye benzetmis.

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:

Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti:işsiz:

Ahaha, bana sevgilim demişti bunu. Travestiye benzeyen bi tarafım da yok. Üzülme sen de.
Herif boşboğaz da görümcenin de eksik kalır yanı yok sanki.

hadi o benzetmiş de neden görümce sana bunu söylemiş

bazen çıkar fotoda insanlar değişik

samimi ortamda deriz vs de bu gidip de söylenmez ki fotodaki kişiye

ya da sesim travesti gibi vs muhabbeti yapılır, doğru mu yanlış ama vardır bu muhabbetler fakat gerçek kişiye bu söylenmez

boş verin adamı mesafeyi görümceye koyun

Görümce ağzının payını verememiş mi hadi verememiş nie hemen gelip sana söyleyip canını sıkıyor anlamıyorum bu boş boğazlı insanları konuşmuş olmak için konuşuyor bazı kendini bilmezler

hadi o benzetmiş de neden görümce sana bunu söylemiş

bazen çıkar fotoda insanlar değişik

samimi ortamda deriz vs de bu gidip de söylenmez ki fotodaki kişiye

ya da sesim travesti gibi vs muhabbeti yapılır, doğru mu yanlış ama vardır bu muhabbetler fakat gerçek kişiye bu söylenmez

boş verin adamı mesafeyi görümceye koyun
Söyleyen ondan beter ben olsam söyleyemem.

Maşaallah hadsizliğin,boşbogazlığın dibi adam..
görümceniz bu adamla hala birlikte mi?

Back
X