İnsan canım aynen evinize girip çıkan yahut daha önceden girip çıkmış biri.
Benşm annem de rüya yorar. Bende de var biraz o özellik bazı rüyalarla ilgili hiçbi fikrim olmazken bazen gerçekten içimden bişeyler gelebiliyo. Aslında hep uyarıcıdır rüyalar. Sadece doğru anlamak gerekir.Yaaa senin yorumun acayip etkiledi benii.
Tüylerim ürperdi harbi güzel bir yorum geldi bana
Benşm annem de rüya yorar. Bende de var biraz o özellik bazı rüyalarla ilgili hiçbi fikrim olmazken bazen gerçekten içimden bişeyler gelebiliyo. Aslında hep uyarıcıdır rüyalar. Sadece doğru anlamak gerekir.
Bunu ogrendigimiz iyi olduBenşm annem de rüya yorar. Bende de var biraz o özellik bazı rüyalarla ilgili hiçbi fikrim olmazken bazen gerçekten içimden bişeyler gelebiliyo. Aslında hep uyarıcıdır rüyalar. Sadece doğru anlamak gerekir.
Olur canım dinlerim herzaman birlikte fikir yürütürüzAyyy ne güzel bir yetenek mi desem hissiyat mı desem...
Ben de inanıyorum rüyalarin haberci ve uyarıcı olduğuna....
Bakk artık arada sana rüya yorumlatirim olur mu ?
Güzel rüyalar görmek umuduyla...
İyi geceler....
Sana da canımjasse
Benşm annem de rüya yorar. Bende de var biraz o özellik bazı rüyalarla ilgili hiçbi fikrim olmazken bazen gerçekten içimden bişeyler gelebiliyo. Aslında hep uyarıcıdır rüyalar. Sadece doğru anlamak gerekir.
Herzaman canımBunu ogrendigimiz iyi oldubidahaki ruyamda bana da yorum yaparsan cok ama cook sevinirim. Tabi icinden gelirse.
Ayyy ne güzel bir yetenek mi desem hissiyat mı desem...
Ben de inanıyorum rüyalarin haberci ve uyarıcı olduğuna....
Bakk artık arada sana rüya yorumlatirim olur mu ?
Güzel rüyalar görmek umuduyla...
İyi geceler....
Sana da canımjasse
Konunu takipteyim canımÇekilin leynn önce ben gördüm
kedicik canım gece rüya yorumlanmazmış ama, yarın gündüz bu konuyla ilgili detaylı yorumların olabilecekse mutlaka beklerim
Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce gördüğüm ve beni biraz ürperten bir rüyayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Rüyamda yataktan kalkıyorum. Koridora çıkıyorum.Bizim koridorda aynası olan bir portmanto var.Biraz ilerisinde de salona giriliyor direk koltuk var karşısında.Neyse koridora çıktıktan sonra portmantoya doğru ilerliyorum,aynaya yaklaştığımda aynanın içinde bir kafa görüyorum.Yaklaştığımda bu kafa benim kafammış, kendi suratım aynanın sağ alt köşesinden bana bakıyor gülerek.
Aynadan bakışlarımı çekince tam karşıdaki koltukta oturan birini görüyorum.Simsiyah giyinmiş, yüzü beyazımsı gri renkte, gözlerinde koyu bir göz makyajı var ve alnında, çenesinde, yanaklarında derin, uzun ve kanlı çizikler var.resmen birisi suratının bu saydığım yerlerini boydan boya kesmiş gibi... Dikkat edince onun da suratı aynı ben.Bana öylece gülümsüyor ama sevimli bir gülüş değil bu.O an aklımdan bu ikisinin benim kılığıma girmiş birileri olduklarını düşündüğümü hatırlıyorum.İçimi korku kapladığı sırada Ayetel Kürsi'yi okumaya başlıyorum.O sırada önce aynanın içindeki sonra da koltuktaki kayboluyor.
Sonra uyandım...
Bu rüyamı yorumlayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum...
Sanki senin dışardakilere mutlu rolü yaptığın ama içten içe fırtına yaşadığını yansıtır gibi rüyan . Bende bazen böyle rüyalar görüyorum . Sabah çarpıntı ile uyanıyorum . Ama bu rüyaları görmemizin bile bir nedeni var diye düşünüyorum .
gecen gun bir yerde okumustum aslında gun ıcınde görup farketmedıgımız objeler ınsanlar falan gırermıs ruyamıza bır de bılınc altımızın yansımasıymıs
gecen gun bir yerde okumustum aslında gun ıcınde görup farketmedıgımız objeler ınsanlar falan gırermıs ruyamıza bır de bılınc altımızın yansımasıymıs
Korktum sonuna kadar okuyamadım. Ben korkunç ruya gorünce çığlık atıyorum ve eşim uyandırana kadar uyanamıyorum. O uyandırinca da biraz ağlıyorum rüyanın etkisiyle. 2 aydır öyle olmadım inşallah olmam tekrar.
Sen öyle diyince devamını okudum. Ananeme anlatsam koltuktakinin yüzünde kan görmüşsün ya batıl olmuş bu rüya derdi. Yani gerçek olmaz anlamında diyor..yok yahu sonuna kadar okunmayacak kadar da korkunç değil.
ben kötü rüya görünce bir süre sinirli ve ürkmüş oluyorum.böyle abartmıyorum sonrasını.ama bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum
Sen öyle diyince devamını okudum. Ananeme anlatsam koltuktakinin yüzünde kan görmüşsün ya batıl olmuş bu rüya derdi. Yani gerçek olmaz anlamında diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?