Rüya Yorumları Beni ürperten rüyam hakkında yorumlarınız?

Yaaa senin yorumun acayip etkiledi benii.
Tüylerim ürperdi harbi güzel bir yorum geldi bana
Benşm annem de rüya yorar. Bende de var biraz o özellik bazı rüyalarla ilgili hiçbi fikrim olmazken bazen gerçekten içimden bişeyler gelebiliyo. Aslında hep uyarıcıdır rüyalar. Sadece doğru anlamak gerekir.

Ayyy ne güzel bir yetenek mi desem hissiyat mı desem...
Ben de inanıyorum rüyalarin haberci ve uyarıcı olduğuna....
Bakk artık arada sana rüya yorumlatirim olur mu ?

Güzel rüyalar görmek umuduyla...
İyi geceler....
Sana da canım jasse

Bunu ogrendigimiz iyi oldu bidahaki ruyamda bana da yorum yaparsan cok ama cook sevinirim. Tabi icinden gelirse.

Çekilin leynn önce ben gördüm
kedicik canım gece rüya yorumlanmazmış ama, yarın gündüz bu konuyla ilgili detaylı yorumların olabilecekse mutlaka beklerim

Umarım bu gece bişey görmem..
İyi geceler canım

kızlar rüyamı yorumlayabilecek olan var mıdır başka??

Sanki senin dışardakilere mutlu rolü yaptığın ama içten içe fırtına yaşadığını yansıtır gibi rüyan . Bende bazen böyle rüyalar görüyorum . Sabah çarpıntı ile uyanıyorum . Ama bu rüyaları görmemizin bile bir nedeni var diye düşünüyorum .

Ben senin biraz kafanın karışık olduğunu , yoğun sıkıntılı dönemler atlatmaya çalıştığını düşündüm okurken .
Kendinle bi savaş içindesin doğru kararlar almaya çalışıyorsun ama hayal kırıklığın çok oluyor gibi
Bilmiyorum benim yorumum bu oldu .

gecen gun bir yerde okumustum aslında gun ıcınde görup farketmedıgımız objeler ınsanlar falan gırermıs ruyamıza bır de bılınc altımızın yansımasıymıs

gecen gun bir yerde okumustum aslında gun ıcınde görup farketmedıgımız objeler ınsanlar falan gırermıs ruyamıza bır de bılınc altımızın yansımasıymıs

Doğru aslında ben rüyalarım da gitmediğim yerler tanımadığım insanlar görüyorum çoğunlukla . Birine rüya mı anlatmak istiyorum anlatamıyorum kim neresi ben bile bilmiyorum tanımıyorum ki .

Korktum sonuna kadar okuyamadım. Ben korkunç ruya gorünce çığlık atıyorum ve eşim uyandırana kadar uyanamıyorum. O uyandırinca da biraz ağlıyorum rüyanın etkisiyle. 2 aydır öyle olmadım inşallah olmam tekrar.

canım gün içinde öyle tipte kimseyi görmediğime eminim :)

sen de mi kötü rüya gördün ne gördün?

yok yahu sonuna kadar okunmayacak kadar da korkunç değil.
ben kötü rüya görünce bir süre sinirli ve ürkmüş oluyorum.böyle abartmıyorum sonrasını.ama bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum

yok yahu sonuna kadar okunmayacak kadar da korkunç değil.
ben kötü rüya görünce bir süre sinirli ve ürkmüş oluyorum.böyle abartmıyorum sonrasını.ama bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum
Sen öyle diyince devamını okudum. Ananeme anlatsam koltuktakinin yüzünde kan görmüşsün ya batıl olmuş bu rüya derdi. Yani gerçek olmaz anlamında diyor..

Sen öyle diyince devamını okudum. Ananeme anlatsam koltuktakinin yüzünde kan görmüşsün ya batıl olmuş bu rüya derdi. Yani gerçek olmaz anlamında diyor..

Evet kan görünce bozulur derler :) Fakat koltuktakinin yaralarından donmuş kan görünüyordu böyle savaşçı gibi bişey
bilmiyorum bu da öyle kan sayılır mı, inşallah saçma hayalgücü rüyasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…