Beni yetersiz görüyor(!)

crpdm1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
329
32
118
Herkese iyi geceler

Az önce yaşanan olayı anlatacağım sizlere
Erkek arkadaşımla tv seyrediyorduk. O bir yandan da telefondan oyun oynuyor, bende burada takılıyordum. Kumandayı istedim, vermedi bunu izlicem Dedi. trt1 acıktı Timur dönemini anlatıyorlar. Bende hakimiyet hep sende zaten diyip küçük bi trip attim ve okumaya devam ettim burayı. "Askım bak dinle" Dedi çok ilgilenmediğimi görünce. Önemli bişey okuduğumu söyledim.
Geliştir biraz kendini yaa Dedi. Bunu saka yapmaya çalışarak söyledi ama bi an icin bozuldum, bu tarz sakalar cok yapar oldu. Gelişmişini bulsaydın hayatım yokmuş ki çevrende benimlesin dedim. Cok şanslıyım o Zaman ben, senden iyisi yok madem Dedi.
Acık acık dalga gecer bi üslupla söyledi bunu.

Oysa ben benden iyisi olmadığını söylemedim.

Kendimi geliştirmeye çabası olmayan biri olsam ve bunu söylese hak verir susardım. Ama deneme türünde yazılarımla dereceleri olan,yerel bi gazetede küçük bir köşesi olan imkan bulduğumca ayırt etmeden okuyan biriyim. O yüzden geliştir diyişini tiye alıp gelişmişini bulsaydın diye cevapladim.

Bu davranışının bi gece önceki tartışmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum
Dün bir erkek arkadaşıyla otururken -x - diyelim. X'in samimi bir kız arkadaşı gelmiş masaya oturmuşlar. Erkek arkadasımın kızla merhabası var sadece ama Muhabbeti yok daha önceden. Bir kaç kere daha arkadaşlarının yanında gördüğü biri. Birebir muhabbet ederken benden bahsetmiş cok kıskanç eskiden cok büyük kavgalarımız olurdu simdi yeni yeni güven oturdu aramızda, eskiden olsa böyle üçümüzün oturmasını bile sorun ederdi biraz psikopatlık var şeklinde seyler anlatmıs. Bana da gelip bunları kendi anlattı. Kızdım bende tanımadığın etmediğin insana ne diye beni kötülüyorsun arkadaşına dert yansan sitemini etsen anlarım ama tanımadığın kıza ilişkiyi durup dururken sorunlu göstermen karşı tarafa yanlış düşündürür dedim.
Evleneceğimizden ev baktığımızdan da bahsettim her girdiğim ortamda varlığını hissettiriyorum sen nelere takılıyorsun ben olsam kendimi şanslı hissederim böyle beni taşıyan bi eşim olduğu için Dedi. Kötü bahsedeceksen hiç bahsetme özelimiz bize kalsın dedim. Bugün tüm gün soğuktuk zaten birbirimize.
Bende bi arkadaşımın erkek arkadaşına daha ilk Muhabbetimizde kalkıp erkek arkadaşımla söyle kötüydük böyle kavgalarımız vardı cok kıskanç psikopatlık var şeklinde anlatsam, o Adam içinde bulunduğum durumdan şikayetçi olduğumu düşünürdü ve yanlış bi sinyal almış olabilirdi bence.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama iki gecedir üst üste çok kızdırıyor beni. Ben üniversite devam o ise kendi işini yapan biri. Benden bir kaç yaş büyük olduğundan, yaşanmışlığı daha fazla olduğundan beni yetersiz de görebilir. Ama bazı şeyler için yaş değil tecrübe gerekir. Dalga gecer şekilde söylemesi hiç olmadı..

Kendisi İstanbul'da bildiğimiz en iyi özel üniversiteyi burslu okumuş ve dereceyle bitirmiş. Ben daha mütevazi bir okulda ve ona göre daha normal sayılabilecek bi bölümde okuyorum. Özgüveni tam olan biridir kendine bunu da belirteyim.

Son düzenleme:
Bence sen ondan daha zekisin ve bu onun farkinda. Senden ovgu almak icin anlatmis ama sen yanlis oldugunu soyleyince de bozulmus. Üstelik örnekle fikrinin hakliligina dayanak sunmuşsun.

Bence sen ondan daha zekisin ve bu onun farkinda. Senden ovgu almak icin anlatmis ama sen yanlis oldugunu soyleyince de bozulmus. Üstelik örnekle fikrinin hakliligina dayanak sunmuşsun.
Aslında İstanbul'da bildiğimiz en iyi özel üniversitede burslu okumuş ve dereceyle mezun olmuş. Ben daha mütevazi bi okulda okuyorum kendisine özgüveni çok yüksek biridir maalesef ki beni daha zeki gördüğünden değil de küçük gördüğünden dolayı böyle davrandığını hissediyorum...

Sizi 3. Sahislarin yaninda sohbet konusu yapip dahasi dert yanar gibi anlatmasi hic hos degil birde kizlara dedikoducu derler
Bunlar degismeyecek evlenincede aranizda bir sorun olsa baskalariyla paylasacak.
Ayrica sizi kucumser kobusmalar yapmasida cok itici sizin bolumunuz onunkinden daha gozde bir bolum felanda komplenks mi yapiyor acaba

Sana laf yapacağına kendine baksın , olur olmadık yerde ilişkinizi sorunlarınızı anlatmamayı öğrensin beyefendi önce.

Tipik erkek çok takılıcak bir durum göremedim eşimle bizde birbirimizle çok uğraşırız o yüzden bana garip gelmedi

Valla kisiye gore degisir elbette lakin bana gayet de garip geldi.
Peki madem sen en iyisisin tarzi laflar falan. Insan sevdigini zaten kusursuz gorur ki. Tek oyle goren bem degilimdir herhalde.
Yeni yeni muhabbetim olan insani birak, gidip senelik arkadasima bile iliskimdeki problemi anlatmam ben. Kendini gelistir diyecegine, o kendini gelistirsin de, iliskilerde ozel olan seylerin sadece cinsel icerikli olanlar olmadigini kavrasin. Kavga da ozeldir, tipki opucuk ve sarilmalariniz gibi. Elaleme anlatmanin luzumu yok. Sinir oldum su an.

Ego tavan yapmis. Burnunu yere surturcek bi olay lazim. Hic sevmem evin sirrini disarda konusan erkekleri

Bir de benim asıl takıldığım yer daha gelişmişini bulsaydın çevrende yokmuş ki beni bulmuşsun dediğimde en iyisi sensin o Zaman cok şanslıyım ben Dedi. Yani en iyisi olduğum ihtimali onu şanslı kılıyor. Tersten baktiğimizda en iyisi olmadığım için kendini şanssız görüyor bu durumda.

Ve takıldığım diğer mevzu bu gece dışarda görüştüğümüzde ben yemek yerken o hep oyun oynadı doğru düzgün bir muhabbet bile olmadı. Bugün o x arkadaşıyla görüştüğünde de hep oyun oynamıs. Eve geldik hala oynuyor düşünün. Ama dün başka kız masaya gelince oyun oynamak yerine beni şikayet ederek onunla ilgilenmeyi seçmiş. Garip değil mi

Bir erkek bana gore ne kadar yakin erkek arkadasi olursa olsun, bir ortamda sevdigi kadinin olumsuz ozelliklerinden bahsediyor sa yanlis yapar.. sizi cok hakli buluyorum..

Buna dertlesmek diyemiyorum ben..
Olumlu ozelliginizden bahsediyor gibi gorunmus, iste eskiden sorun ederdi simdi yeni yeni oturdu bazi seyler demesi olumluymus gibi gorunuyor ama degil bana gore..
Bunu dillendirmesini anlam veremezdim tipki sizin gibi..

Aramiz cok sukur iyi, iyi gidiyor desin daha fazla ne diye ayrintiya giriyor..

Ben hayatta sevmem boyle seyleri..

Zaten daha üniversitedeymişsin, şimdiden niye başladınız ki ev bakmalara? Kaç yıldır berabersiniz?
Bence önce bu konuları oturtmaya bak. yaş farkı varsa o tavırları ondandır, düzelir mi, nasıl düzelir, hiç bilemiyorum. Diğer konu da beni rahatsız etti. Bana tuhaf geliyor böyle şeyler, yakın arkadaşlarıma da anlatmam ilişkimde bir sıkıntı olursa, aileme de. Kendim aşmaya bakarım. Hele ki geçmiş sıkıntıyı hiç anlattığımı düşünemiyorum. Yani sevgilinin genel kişilik özelliği buysa biraz sıkıntılı geldi bana. Ama mesela o kız benzer bir şey söylemiştir (erkek arkadaşımı kıskançlıkla bunaltıyorum gibi mesela), sevgilin de senden örnek vermiştir, bak biz de düzeldik falan gibi, o zaman yine olay çok şık durmasa da, bir yere kadar anlaşılabilir.

Yine de konu hakkında sen diyeceğini demişsin bence, bundan sonra dersen dırdır yapıyor konumuna düşebilirsin. Biraz tavrını koru, onun tavırlarını gözlemle derim ve yaşının küçük olduğunu tahmin ettiğimden de dediğim gibi bence hemen de evlenme..

O zaman siz de yeni tanıdığınız bir adama sorunlarınızdan bahsettiğinizi söyleyin. Madem normal bir şey olduğunu düşünüyor, bakalım ne diyecek. Kıskançsanız eğer, bu aranızda çözmeniz gereken bir problemdir. Tanımadığı etmediği insana, eskiden olsa yan yana oturamazdık, psikopatlık var filan demesi, sizi çekiştiren, yeren bir muhabbettir ve kesinlikle densizliktir. Özel hayat böyle ulu orta muhabbetlere malzeme edilmemeli, çok çiğ bir hareket. Karşınızdaki dostunuzdur, sırdaşınızdır, dertleşme anıdır, o zaman anlaşılır da... Sevgilinizin bu yaptığı tam anlamıyla boşboğazlık.

Kendinizi geliştirmenize gelince, önce aynaya baksın... Şu karakterdeki insan ayaklı kütüphane olsa kaç yazar? Kişisel gelişimini tamamlamasına daha uzun yollar var ki o da doğru yolu bulursa. Şuan g.tünü kaldırıp, egosunu şişirmekle daha çok meşgul gibi görünüyor. Evlilik için iyi düşünün, asla acele etmeyin. Böyle abuk sabuk hareketlere de haddinden fazla tahammül etmeyin size tavsiyem.

O ne ya ılık ılık hareketler. Gelip anlatmasi daha da garip. Bence kompleksli biri. Kötü niyet sezmedim ama dışardan tastiklenmeye övgüye ihtiyac duyan, kararlarindan bu şekilde emin olabilen biri bence. Örnek veriyorum; bir kizin cirkin oldugunu düşünüyor diyelim. En yakin arkadaşı of kiz cok guzel soyle guzel burasina baksana baya guzel diye konuşursa kızın hakikaten güzel olduğunu dusunmeye başlayacak biri bence.

Güzellikle kırıldığını söyle buraya yazdiklarini aynen ona da soyle kavga cikarmadan. Baktin laftan anlamiyor koy kapinin önüne bir hafta. Senin evinde mi kaliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…