Merhaba kizlar.yaklasik iki ay ciktigim gercekten cok mutlu oldugum bi iliskim oldu.durust ve iyi niyetli kibar bi insandi.iki ayin sonunda ufak bi tartisma yasadik ve uzak kalmamiz daha iyi olacak sen iyi birisin dedi ve bitti.nedenlerini sorgulamadim.hic arayip ustune dusmedim.cok kisa bi sure sonra msjlar atmaya basladi.ortak bi arkadasimiza aramizdaki yas farkindan dolayi (ben ondan 7 yas buyugum) gelecek goremedigini ve beni oyalamamak daha fazla baglanmamak icin bitirdigini soylemis.hic bi msjina cevap vermedim.zaten mesajlari geri donme gibi degil de cogunlukla nasilsin tarzi mesajlardi.ozledigini hissediyordum ben de onu cok ozlemistim ve konustuk ertesi gun bulusmak icin sozlestik.fakat ben cok dusundum.sonumuz olmayacak.beni yeterince sevmiyor diye hissettim.cunku tam bir cabasi yoktu.ve cok kirildigimi artik ona eskisi gibi davranamayacagimi anlatan bir msj atip bitirdim, gorusmeye gitmedim.iki gun sonra msj atti seni gormek guzel olurdu diye.sizce dogru bir karar vermis miyim, o ne dusunuyordur ve bir daha beni arar mi? Bana biseyler soyleyin lutfen her gecen gun kotu oluyorum.beni unutmasini istemiyorum