• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni yiyip bitiren bi durum lütfen akil verin..

Tatlim adem güneş i bende zaten iyi bir anne olabilmek icin okuyordum zaten onun annelik sanati adli kitabında yazuyordu bunlar ve korku olustu bende

Adem güneşi okuyunca insanın canı çok yanıyor çok ağladım. Ama inan ki çocuğa bakış açım değişti. Benim için çocuk dünyanın en en en masum şeyi. Her yaptığını yapması öğrenmesi gerektiğinden yapıyor. Böyle düşününce bebeğinle hayat pahabiçilemez oluyor. Çekmecesini bile dışarı boşaltırken gülerek izliyorum çünkü o çok eğleniyo. Biz bunu yaptığımızda belki ellerimize vuruluyodu. Aradaki fark bu. Sen böyle şeyleri takma lütfen hamileyken insan kaygılanıyo ama süreç güzel işleyecek senin için göreceksin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsey sormak istiyorum,ben mi yanlis anladim yoksa esin seni dövdü mü?
Ve annende hakederse normal mi dedi?

Tabi ki sevgi dolu bir anne olabilirsin.bak bu durumu bize anlattigina göre normalin böyle olmadigini biliyorsun,ve sen yavruna tüm sevgini ver.
Onu insan sevgisiyle güclü bir birey olarak yetistir.

Birsey sormak istiyorum,ben mi yanlis anladim yoksa esin seni dövdü mü?
Ve annende hakederse normal mi dedi?

Tabi ki sevgi dolu bir anne olabilirsin.bak bu durumu bize anlattigina göre normalin böyle olmadigini biliyorsun,ve sen yavruna tüm sevgini ver.
Onu insan sevgisiyle güclü bir birey olarak yetistir.
Canim oyle bişey olmadi annem durduk yere anlatti........ evlilikle ilgili konusuyordu yani o konuda konusurken o sekilde konustu.....
Evet normalin o olmadiginin o kadar farkimdayim ki...

anneler dbilmiyorlar resmen ayrımcılık yapmış
kızlar daha fazla sevilmeye muhtaçlar.....
annei kabul et ama mesafeli ol nede olsa analıkk hakkı var sende mesafeli ol
çoçuğa gelince doğunca belki şoka girersin 40 gün öyle çok seveceğini bekleme ama bebeğin sana iyi gelecek o sevgiyi sen ona yaşatırsın merak etme ....çok iyi olmuş evlat sahibi olman beişinle birbirinizi çok seversiniz

Hic uzulme canım sen eminim daha iyi anne olacaksin,
annenede yeri geldiginde gelinini överse tekrar dersin anne ilerde bakar sana gelinin diye

benide annem pek sevip oksamazdi, hicde ilgilenmezdi, ilk reglm kabus gibi gecti.kizkardesim regly oldugunda kapida beklemisti benide cok ayirdi annem.
ben evlendikten sonra bir melek oldu ama artik cok gec.
8-9 aydir gormedim ve hic gormeye niyetim yok aklima bile gelmiyor iyice sogumusum.
sevmedigimi de acik acik belli ediyorum.9-10 ayda bir gidip merhaba diyip yarim yamalak sariliyorum hatta bazen hic sarilmam slm der gecerim.
bilsin ben nasil aci cektiysem simdi oda ceksin.
kizkardesim di annemin has kizi abimdi hepimizden kiymetli alsin basina calsin.5 gun oldu aramadim kasitli aramiyorum bilsin ben nasil bildiysem...
bende gebeyim Allahin izni ile sevgim var ogluma karsi...Allahim bozmasin Rabbim

Kizlar oldum olasi anneme hep sorunluydum. Cocuklugumdan beri.. sucum neydi bende bilmiyorum. . Ikimizde kucuktuk. Hatirladigim en net hatiram şu : erkek kardesimle kaldigim odada iki yatak vardi. Annem hep onu kucagina basar oyle uyurdu.. halbuki kardesimle aramizda sadece bir yas vardi.. ama bi kere bile beni koynuna alip uyudugunu hatirlamam.. soguk taslarin uzerine yatardim ki hasta olayimda annem bana sarilip uyusun diye:((( Ama cook kiymetli oglunu hep benden once tuttu... kardesimu aslında seviyordum ben ama annemin bu herşeyde onu kayirmasi sayesinde icimde bi kiskanclik oldu. . Neyse yirmi bes yasindayim su an kardesimle aram iyi ama annemin yaptiklarini asla unutamuyorum. Arkadaşım annemle arkadaş gibiyim dedi mi hayret dolu gozlerle bakiyirdum... oss ye girecegim sabah kahvaltida kazanamaz miyim ki dedim diye kazanamazsin diyerek kafama tabak firlatti.. sinavdan once hastaneye uyuşturucu igneye gittim tabiki olmadi.. gelinimi senden cok daha fazla seviyorum senden daha kitmetli sen kiytirik bi memursun o koskoca doktor dedi....
Evime bi kere geldi onda da esime dedi ki arada dovmen normal insan çileden cikarsa napsin dedi...
Simdi acikca söyleyeyim kizmayin ama benim kalbimde ona karsi oyle aman aman bir sevgi yok....... ona pek düşkünlüğüm yok..
Size iki sorum var :
Evime gelmrk istiyor yine.. bi yandan evet diyeyim diyorum bi yandan da bana yaptiklarini unutamıyorum. Onu girdugumde hep icimi acitam seyleri hatirliyorum.. iyi olmuyorum..
Asil sorum şu : bi psikoloji kitabında okumustum anne sevgisini fazla alamayan cocuklar kendileri anne olduklarında cocuklarinida sevemezler diyordu.. cunku hep o yaraya dokunurlar diyordu..
Asil bu kafama cok takılıyor korkuyorum hamileyim ama cok korkuyorum ya annem gibi olursam ya o tez dogruysa........

Kizlar oldum olasi anneme hep sorunluydum. Cocuklugumdan beri.. sucum neydi bende bilmiyorum. . Ikimizde kucuktuk. Hatirladigim en net hatiram şu : erkek kardesimle kaldigim odada iki yatak vardi. Annem hep onu kucagina basar oyle uyurdu.. halbuki kardesimle aramizda sadece bir yas vardi.. ama bi kere bile beni koynuna alip uyudugunu hatirlamam.. soguk taslarin uzerine yatardim ki hasta olayimda annem bana sarilip uyusun diye:((( Ama cook kiymetli oglunu hep benden once tuttu... kardesimu aslında seviyordum ben ama annemin bu herşeyde onu kayirmasi sayesinde icimde bi kiskanclik oldu. . Neyse yirmi bes yasindayim su an kardesimle aram iyi ama annemin yaptiklarini asla unutamuyorum. Arkadaşım annemle arkadaş gibiyim dedi mi hayret dolu gozlerle bakiyirdum... oss ye girecegim sabah kahvaltida kazanamaz miyim ki dedim diye kazanamazsin diyerek kafama tabak firlatti.. sinavdan once hastaneye uyuşturucu igneye gittim tabiki olmadi.. gelinimi senden cok daha fazla seviyorum senden daha kitmetli sen kiytirik bi memursun o koskoca doktor dedi....
Evime bi kere geldi onda da esime dedi ki arada dovmen normal insan çileden cikarsa napsin dedi...
Simdi acikca söyleyeyim kizmayin ama benim kalbimde ona karsi oyle aman aman bir sevgi yok....... ona pek düşkünlüğüm yok..
Size iki sorum var :
Evime gelmrk istiyor yine.. bi yandan evet diyeyim diyorum bi yandan da bana yaptiklarini unutamıyorum. Onu girdugumde hep icimi acitam seyleri hatirliyorum.. iyi olmuyorum..
Asil sorum şu : bi psikoloji kitabında okumustum anne sevgisini fazla alamayan cocuklar kendileri anne olduklarında cocuklarinida sevemezler diyordu.. cunku hep o yaraya dokunurlar diyordu..
Asil bu kafama cok takılıyor korkuyorum hamileyim ama cok korkuyorum ya annem gibi olursam ya o tez dogruysa........

Bende tam tersi oldu arkadasım; ıkı cocugum var bırı 3 yasında, dıgerı 12 gunluk. Hayat durdu onlar ıcın akıyor dıyebılırım.
Onlarla gecırdıgım mutlu zamanlar, onlara sevgı dolu bır anne olup mutlu bır cocukluk verebılmek; benım kendı cocuklugum ıcın de terapi oldu. Kendı mutsuzlugum yerıne onların mutlulugunu koyabılıyorum artık, kendı cocuklugumdakı eksık parca olarak yerıne...
Kalpten dılerım kı benım gıbı ol ve hısset...

Son düzenleme:
Senin annen yokmuş ki be gülüm :( ama o tezin tam tersini de çok görüyoruz öyle yetişen insan öyle merhametli öyle iyi ebeveyn oluyor ki eminim sen de onlardan biri olacaksın yanlışları gördüğün yaşadığın için aynılarını yapmayacaksın inşaallah güzel anne olacak senden :)

12-01-2015 ♥

Yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm canım. Ama lütfen kendi anneliginle ilgili endişe duyma.
Benim yengem dayimin eşi iki çocuğunu bırakıp gitmiş. Kuzenim (dayimin kızı) çok uzun yıllar annesini hiç görmedi. Annesi telefonla bile aramazdi çocuklarını. Yani 1 gram anne sevgisi hissetmeden büyüdü kuzenim. Şuan evli ve Allah bagislasin 2 tane evladı var. Ve herkesin imrenerek baktığı bir anne. Çocuklarına çok düşkün. O yüzden lütfen olumsuz şeyler düşünme. Bu endişeyi içinde taşıman bile senin iyi bir anne olacağını gösteriyor bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X