Beni yok yere terkettı

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
23
Hepınıze merhaba arkadaslar 6 senedır bırlıkte olduğum kişi Ocak ayının basında aıleme artık cıddı olduğumuzu söylememi ıstedı bende soyledım babam dahıl 15 tatılde nısan olsun dıye konusuyorduk aıleler bır ıkı hafta ıcınde tanışacaktı benden bır takım ısteklerde bulundu goruntumle alakalı saç gıbı bende degısım yapmıyacagımı soyledım ve benı terkettı Ocak ayından berı tek bır msj atmadı benı aıleme reZıl ettı aslında bu geceye kadar umursamıyordum ama bu gece nıyeyse çok zoruma gıttı yasadıklarım 2 yasında çocuğun yaptığı bır bahaneyle terkedıldım aılem allahtan destek oldu ama bu iş bıttı artık dedıler zaten onunda ıstedıgı yokmuş madem bole yapacaktın neden cıddılesmek ıstedın çok zoruma gıdıyor iş bulamıyorum sosyallesemıyorum dogru duzgun arkadaş bulusmaları dısında coddı anlamda psikolojim cok bozuk

Muhtemelen senden önceki ilişkisinde aklı kalmıştır. Saçını görüntünü ona benzetmek istedi. Olmadı, o arada da kız geri döndü buna. Seninle ilişkisini bitirdi. Üzücü bir durum ama en azından ailen başının etini yememiş, destek olmuşlar. Amaan valla ölücez zaten manyak insanlar için zihni yormaya gerek yok. Unutursun.

Edit: anam altı sene mi. O ayrıntıyı fark etmemişim. Bu durumda tahminim suya düştü. Sevgisi bitmiş bahane bulmuş işte.

6 yıllık ilişkiymiş eski ilişkisiyle alakalı değildir bence

Görüntüye takılan insanları anlayamıyorum. Bence bahane.
Üzülme böyle bir insanı zaten senin terketmen gerekti. Olduğun gibi kabullenmeyi bilmeyen biriyle önür geçmezdi. Zararın neresinden dönersen kardır hesabı bak motive ol

Kızlar hepınıze tek tek teşekkürler anlatabılecegım arkadaşlarım var ama artık kaç ay gectı onlara açmak ıstemıyorum bu konuları mutsuz olmaktan korkuyorum tek istedıgım ılerde herseyın duzelmesı ve mutlu olmak

Neyi değiştirmek istedi çok merak ettim. 6 sene sonra bişey değiştirmek isteyeceğini sanmıyorum. Ailesinin bi isteği olabilir mi bu?

Ailene ciddi oldugumuzu söyle hadi evlenelim , sonra oran şöyle buran böyle çat ben gidiyorum bitti . Iki arkadasimin başina da aynisi gelmisti , sonradan da dönüş yaptilar neymiş efendim evlilige hazir degillermiş ( kabul edilmedi özürleri ), olgunlaşmamis beyinler işte.

Dangoz herif. Ona eş değil oyun hamuru lazım; istediği gibi şekil verip, oynasın. İnsanların sevgisi bitebilir, ayrılmak isteyebilirler, bunu bile doğru düzgün beceremeyecek kadar kapasitesizmiş.
Şuan yaşadığın üzüntü, böyle bir malla evlenseydin yaşayacaklarının yanında hiçbir şey. İyi ki kurtulmuşum diyeceğin günler de gelecek.

adam şekilciymiş zaten boşver diycem de 6 yıl nasıl farketmedin bu tipi ona anlam veremedim Bahane aramış resmen kaçmış iş ciddiye binince

6 sene ilişki mi olur?ya evlenirsin ya ayrılırsın adamların kaybedeceği birşey yok ki 6 senede ilişki yaşar 10 senede kızlarımız gözünü açmalı ben evlenmeyi düşünmüyorum derseniz o ayrı tabi ama onun dışında olan kaybedilen onca zamana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…