- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
6 yıllık ilişkiymiş eski ilişkisiyle alakalı değildir benceMuhtemelen senden önceki ilişkisinde aklı kalmıştır. Saçını görüntünü ona benzetmek istedi. Olmadı, o arada da kız geri döndü buna. Seninle ilişkisini bitirdi. Üzücü bir durum ama en azından ailen başının etini yememiş, destek olmuşlar. Amaan valla ölücez zaten manyak insanlar için zihni yormaya gerek yok. Unutursun.
Edit: anam altı sene mi. O ayrıntıyı fark etmemişim. Bu durumda tahminim suya düştü. Sevgisi bitmiş bahane bulmuş işte.
6 yıllık ilişkiymiş eski ilişkisiyle alakalı değildir bence
Saç boyumu uzatmam sureklı soylemıs ama ben onu HIc sallamamısım konu buydu yada bahane kı saçlarım bel dırsek hızamdaTam olarak beklentileri neydi?
Bel hizasındaki saçı nereye uzatacakmışsınız kiSaç boyumu uzatmam sureklı soylemıs ama ben onu HIc sallamamısım konu buydu yada bahane kı saçlarım bel dırsek hızamda
adam şekilciymiş zaten boşver diycem de 6 yıl nasıl farketmedin bu tipi ona anlam veremedimHepınıze merhaba arkadaslar 6 senedır bırlıkte olduğum kişi Ocak ayının basında aıleme artık cıddı olduğumuzu söylememi ıstedı bende soyledım babam dahıl 15 tatılde nısan olsun dıye konusuyorduk aıleler bır ıkı hafta ıcınde tanışacaktı benden bır takım ısteklerde bulundu goruntumle alakalı saç gıbı bende degısım yapmıyacagımı soyledım ve benı terkettı Ocak ayından berı tek bır msj atmadı benı aıleme reZıl ettı aslında bu geceye kadar umursamıyordum ama bu gece nıyeyse çok zoruma gıttı yasadıklarım 2 yasında çocuğun yaptığı bır bahaneyle terkedıldım aılem allahtan destek oldu ama bu iş bıttı artık dedıler zaten onunda ıstedıgı yokmuş madem bole yapacaktın neden cıddılesmek ıstedın çok zoruma gıdıyor iş bulamıyorum sosyallesemıyorum dogru duzgun arkadaş bulusmaları dısında coddı anlamda psikolojim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?