Kızlar biraz babasına düşkün oluyor hepsi o. Ama emin olun büyükdukce kızınız sizi çok çok sevecek. Kendimden biliyorum :)Benide en çok oglum seviyor diye bilirim sadece kizimda sever ama baba sorunca seni babacim der ama oğlum annemi babami der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biraz babasına düşkün oluyor hepsi o. Ama emin olun büyükdukce kızınız sizi çok çok sevecek. Kendimden biliyorum :)Benide en çok oglum seviyor diye bilirim sadece kizimda sever ama baba sorunca seni babacim der ama oğlum annemi babami der
Yorumlarınız çok güzel teşekür ederim. Dediginiz her şeyi deneyeceğim ama önce kendimi sevmem gerekiyor galiba.değer vrmem gerekiyor.ama nasıl olacak bilmiyorum. Mesala bi ortamdayiz bi kız var gerçekten sadece makyajla güzel olan biri hani öyle duru guzelligi falan yok ama kendini öyle bi anlatıyor ki ben kendimi eksik hissediyorum. Ben başıma gelen güzel şeyleri yada huylarimi bile anlatamiyorumO anda kalma olayi varya cok onemli ...her ne yapiyorsan...
Dusunce olarak da o an orda olmak ...ruheh ve fiziken
biseyler yaparken aklin odagin da orda olmasi cok onemli....
garip bir sekilde zevk aliyorsun o an...
onemli olan dusuncelerin daginik olmamasi....
Misal sen eline krem suruyorsun ama aklin daginik mutfakta
veya seni sevmeyen adamda...mumkun degil zevk alamazsin....
ilk basta zor gelebilir...sikinti basabilir yaptigin ise odaklanmak ...pes etme![]()
Nasıl başlayacağımı bilmiyorummÜstada sormuşlar "sevmek mi, sevilmek mi" diye "sevmek" demiş üstad " çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın" demiş. Dolayısıyla tatlım sen önce kendini sonra etrafındaki insanları sevmeye başla, gerisi gelecektir zaten tatlım.
İnsanların iyi yönlerini görmeye çalış,ilk başta kendinin. Ve bu iyi yönlerini ön plana cıkar. Kendini sevmelisin önce, kimse beni sevmiyor diye düşünme. İnancın ne yönde bilmiyorum ama Yaradan beni sevmiş yaratmış, onun aciz kulları beni sevse ne sevmese ne, Allah sevsin yeter diye düşün. Gercekten iddia ettigin gibi kimse seni sevmese bile bu düşünce rahatlatacaktır emin ol. Başkaları icin yaratılmadın, başkaları icinde hayat sürme ve hayatını başkalarına göre şekillendirme, bu senin hayatın sevmeye kendinden başlamalısınNasıl başlayacağımı bilmiyorumm
Teşekkür ederim güzel düşünceniz içinasyadan cim allahtan hayitlisini iste elvet cikar biri karsina simdi uzuliyorsun ama elvet bir gun bu yaziyi okudugunda gulup gececeksin seni sevecek deger verecek biri cikacak karsina
Gerçekten öyle yapıyorum ama sonunda gene benim canım yanıyor. Bi cocuk vardı Mesala gerçekten dış görünüşü çok hoş bi cocuk değildi. Ama öyle içten öyle güzel konusuyordu ki dedim güzellik geçici önemli olan onun samimiyeti . Ama noldu sonra biliyor musunuz asyadan ben senin dış görünüşünu sevemedim. Olabilir tabi. Ama ben onun iyi yönlerini görmeye çalışırken o beni yıktı geçtiİnsanların iyi yönlerini görmeye çalış,ilk başta kendinin. Ve bu iyi yönlerini ön plana cıkar. Kendini sevmelisin önce, kimse beni sevmiyor diye düşünme. İnancın ne yönde bilmiyorum ama Yaradan beni sevmiş yaratmış, onun aciz kulları beni sevse ne sevmese ne, Allah sevsin yeter diye düşün. Gercekten iddia ettigin gibi kimse seni sevmese bile bu düşünce rahatlatacaktır emin ol. Başkaları icin yaratılmadın, başkaları icinde hayat sürme ve hayatını başkalarına göre şekillendirme, bu senin hayatın sevmeye kendinden başlamalısın
İşte öyleleri icin üzülme tatlım. Güzellik göreceli bir kavramdır, seni ic ve dış güzelliğinle beğenecek ve sevecek birileri var merak etme. Sen, kendininde baskalarınında iyi yönlerini görmeyen birine denk gelmişin hepsi bu. Ama dünya öylelerinden ibaret değil. Sen kendini böyle insanlar icin beğenmekten sevmekten vazgecme lütfenGerçekten öyle yapıyorum ama sonunda gene benim canım yanıyor. Bi cocuk vardı Mesala gerçekten dış görünüşü çok hoş bi cocuk değildi. Ama öyle içten öyle güzel konusuyordu ki dedim güzellik geçici önemli olan onun samimiyeti . Ama noldu sonra biliyor musunuz asyadan ben senin dış görünüşünu sevemedim. Olabilir tabi. Ama ben onun iyi yönlerini görmeye çalışırken o beni yıktı geçti
Deneyeceğim. Cok Teşekkür ederim her pes ettiğimde yazdıklarıniz aklıma gelecek.İşte öyleleri icin üzülme tatlım. Güzellik göreceli bir kavramdır, seni ic ve dış güzelliğinle beğenecek ve sevecek birileri var merak etme. Sen, kendininde baskalarınında iyi yönlerini görmeyen birine denk gelmişin hepsi bu. Ama dünya öylelerinden ibaret değil. Sen kendini böyle insanlar icin beğenmekten sevmekten vazgecme lütfen
Ailen seni seviyor, sen duygusal anlamda bir boşluktan bahsediyorsun bence elindekiler güzel şeyler kıymetini bil.Guzellik göreceli bi kavram ve herkes güzel olucak diye bir şey yok bu hayatta seni seven gercekten sen olduğun için sevsin güzel olduğun için değil sonucta kimsenin güzelliğininde garantisi yok dimi? Bence sen kendini sev her şeyden önce.Ve her şeyin bi zamanı var, sanırım aşkında :) inşallah arkandan "durdu durdu turnayı gözünden vurdu" derlerBeni kimse çok sevmedi bu hayatta. Ben bile sevmedim ki kendimi. Dışarıdan bakılınca çok güzel bi hayatım var. Okulumu bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum ve kendi emeklerimle terfiler edindim. Bir dediğimi iki etmeyen bi ailem var. Kardeşlerim var. Arkadaşlarımla hafta sonu geziyorum falan. Ama kendimi koca bir boşlukta orda ordan oraya savrulan yapraktan farklı görmüyorum. Öyle amaçsiz öyle sevgisiz. Dedim ya zaten beni kimse çok sevmedi kimse beğenmedi. Üniversitede 1 ile 4 yıl birlikte oldum. Devam etmesi için mi etti gerçekten beni sevdiği için mi bilmiyorum. Sonra elimden kaydı gitti zaten. Benimle o zaman sevgili olan kişiler evli. Benim hayatıma ondan sonra kimse girmedi bile. Kimse beğendiğini bile söyleMedi. Çok iyisi çok zekisin bitti. Benim tanimlamalari. Kendimi öyle yalnız hissediyorum ki. Herkes evlen diyor napim kimse beni sevmiyor bile. Niyetim evlilik de değil yanlış anlaşılmasın. Ben sevilmekten bahsediyorum. Ama işin garibi bende kimseyi çok sevmiyorum bu hayatta. En sevdiğim yemek meyve bile yok şu hayatta. Hani hepimizin hayata gelme amacı varmış ya ben o amacım bıkmadan en güzel yaşlarım boşu boşuna geçiyor. . (26 yasindayim) biliyorum hiç birinizin elinden bişey gelmez ben icimdekileri anlatmaya çalıştım sadece.
Ne tuhaf bende. Bitelu 4 yıl oldu. Olmayacağını biliyorum ama sanki birisi ile basladigimda ona ihanet edicekmisim gibi geliyor.
tE diyorum ya..kendini boyle sevmeye baslayacaksinYorumlarınız çok güzel teşekür ederim. Dediginiz her şeyi deneyeceğim ama önce kendimi sevmem gerekiyor galiba.değer vrmem gerekiyor.ama nasıl olacak bilmiyorum. Mesala bi ortamdayiz bi kız var gerçekten sadece makyajla güzel olan biri hani öyle duru guzelligi falan yok ama kendini öyle bi anlatıyor ki ben kendimi eksik hissediyorum. Ben başıma gelen güzel şeyleri yada huylarimi bile anlatamiyorum
İse yarıyor mu destek almanız?E saçma işte.
26 yaşında yaşadım ilk ilişkimi. 1 yıl sonra bitti. Benim aaa başka erkekler de varmış demem 6 yıl sürdü. Yazık etmişim o yıllara. Şimdi 35 yaşındayım aklım başıma 2 ya da 3 sene önce geldi ama ne fayda. Geçen zaman benden gitti.
Siz yazıyosunuz ben bakıyorum aşapı yukarı aynı düşğnce yapısı. Bir şeyler alıp kullanamama, kendini sevmeme vs.
Psikologla görüşmeye başladım ben. Fırsatınız varsa siz de yardım alın.
Deneyeceğim :)Is
tE diyorum ya..kendini boyle sevmeye baslayacaksin
Ozellikli kendinle ilgilenirken kendinde ol ve ise surdugun kremle basla....ne bilim giynirken izle kendini...
oje surerken iyi bak tirnagina
kasina gozune guzel gozle bak her yerine...yani kendini seyret ilgiyle....
ozguven kazaniyorsun cunku istemsiz olarak kendini begenmeye basliyorsun....
Beni gülümsettiniz:) çok teşekkür ederimm:)Ailen seni seviyor, sen duygusal anlamda bir boşluktan bahsediyorsun bence elindekiler güzel şeyler kıymetini bil.Guzellik göreceli bi kavram ve herkes güzel olucak diye bir şey yok bu hayatta seni seven gercekten sen olduğun için sevsin güzel olduğun için değil sonucta kimsenin güzelliğininde garantisi yok dimi? Bence sen kendini sev her şeyden önce.Ve her şeyin bi zamanı var, sanırım aşkında :) inşallah arkandan "durdu durdu turnayı gözünden vurdu" derler.Kendini her halinle sev, sevgiler
![]()
Allah sevdirir çok dua et imanını arttır kuran meali oku bisde senin için dua ederiz Allah içinhepipmiz kardeşiz nerede oturuyorsunBeni kimse çok sevmedi bu hayatta. Ben bile sevmedim ki kendimi. Dışarıdan bakılınca çok güzel bi hayatım var. Okulumu bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum ve kendi emeklerimle terfiler edindim. Bir dediğimi iki etmeyen bi ailem var. Kardeşlerim var. Arkadaşlarımla hafta sonu geziyorum falan. Ama kendimi koca bir boşlukta orda ordan oraya savrulan yapraktan farklı görmüyorum. Öyle amaçsiz öyle sevgisiz. Dedim ya zaten beni kimse çok sevmedi kimse beğenmedi. Üniversitede 1 ile 4 yıl birlikte oldum. Devam etmesi için mi etti gerçekten beni sevdiği için mi bilmiyorum. Sonra elimden kaydı gitti zaten. Benimle o zaman sevgili olan kişiler evli. Benim hayatıma ondan sonra kimse girmedi bile. Kimse beğendiğini bile söyleMedi. Çok iyisi çok zekisin bitti. Benim tanimlamalari. Kendimi öyle yalnız hissediyorum ki. Herkes evlen diyor napim kimse beni sevmiyor bile. Niyetim evlilik de değil yanlış anlaşılmasın. Ben sevilmekten bahsediyorum. Ama işin garibi bende kimseyi çok sevmiyorum bu hayatta. En sevdiğim yemek meyve bile yok şu hayatta. Hani hepimizin hayata gelme amacı varmış ya ben o amacım bıkmadan en güzel yaşlarım boşu boşuna geçiyor. . (26 yasindayim) biliyorum hiç birinizin elinden bişey gelmez ben icimdekileri anlatmaya çalıştım sadece.
Hımmm henüz çok başındayım aslında 2 kere görüştük ama inanıyorum işe yarayacak. Kendime yeterince bakmamı sağlasın bana yeter.İse yarıyor mu destek almanız?