Günaydın KK nün güzel hatunları,
Sabah kahvaltımı yaptım,şimdi çayımı içiyorum.Ben de Karatay dietinden vazgeçtim.Sağlıklı beslenme şeklinde giden bir diyet uygulıycam.örneğin sabah kahvaltıda 1 küçük yağsız kepekli tost yedim.
sabahı kuvvetli yemek lazım,kuvveti de akşama doğru azaltmak gerekiyor.
Ayyy,ne çok şey biliyoruz aslında hepimiz ama tembelliğimizden ve kendi adıma pisboğazlığımdan veremiyoruz kiloları.
Kızlar bu sefer yılmak yok,kaçamakları da mümkün olduğunca azaltalım olur mu?
Ekmek olayına gelinceee,dediğiniz doğru,hayatımızın sonuna kadar karbonhidrat almadan yaşayamayız ki,,,Bu çayı şekersiz içmeye benziyor.hani ilk şekeri bıraktığınızda kilo vermenize yardımcı olur da sonra bir işe yaramaz ya...onun gibi.ömrümüzün sonuna kadar şekersiz çay içebiliriz ama 1 tabak makarna da mı yemeyelim yani,,,,Bence asıl iş önce pankreası ve mideyi terbiye etmek.Beynimizle mide arasındaki savaşı beynimiz lehine çevirmek....İlk olarak karar vermek ki biz bunu yaptık.zor olanı buydu bence.şimdi kararımızdan caymak yok...
Benim bugünkü menüm şöyle;
Sabah:yağsız,kepekli tost-şekersiz çay
Öğle:Kıymalı taze fasülye ,cacık
Akşam:haşlanmış tavuk göğsünden yeşil salata..
aralarda da meyve ,yoğurt vs
Bir öneri,tatlı istediğinizde ya da vakitsiz acıktığınızda bir bardak sütü doldurun,içine de bolca tarçın atın,açlık maçlık kalmıyor.aynı şeyi elmanın üzerine tarçın ekerek de yapabilirsiniz.tarçın kan şekerini düzenliyor ve açlığı önlüyor.
sevgiler....