benım aciz zavallı kocam

bence konu sahibeside çok aciz çünkü kocasının donlarını ve çoraplarını yıkıyor...allah bilir, konu sahibesinin annesi babası kahrolmuştur bunu öğrenince.

çok aYıphiç yakıştıramadım size bu insan dolmuşki buraya yazıyor böyle algılamanıza çok üzüldüm ,
gözüm korktu valla buraya sizin gibiler yorum yaptığı sürece yazmam heralde bir konu falan
sanırım sizin sorunlarınız çok büyük ama bu hanfendininki basit geldi size nediyim allah sizlere iyilik versin
bir kelimeye takılıp uzatmak en büyük acizliktir orada başka şeylerde yazıyor okuyun bir dakika düşünün sonra yargılayın bence

çok aYıphiç yakıştıramadım size bu insan dolmuşki buraya yazıyor böyle algılamanıza çok üzüldüm ,
gözüm korktu valla buraya sizin gibiler yorum yaptığı sürece yazmam heralde bir konu falan
sanırım sizin sorunlarınız çok büyük ama bu hanfendininki basit geldi size nediyim allah sizlere iyilik versin
bir kelimeye takılıp uzatmak en büyük acizliktir orada başka şeylerde yazıyor okuyun bir dakika düşünün sonra yargılayın bence

evet, basit geldi, sorun yokken sorun yaratmaya çalışıyor çünkü.

* Eşiniz mesleği nedir ? Babasının yanında hangi görevde çalışıyor ?

Adam inşaat mühendisidir , babasıda müteahhittir. Şimdi bu adam niçin el kapısında çalışsın. Baba işi demek kendi işi demek değil mi ?

Son düzenleme:
Herkes size olumsuz yorumda bulunmus ama ben sizi anliyorum.
Iciniz dolmus sizin sanirim ve sinir aniyla yazmissiniz bunlari.
Ama boyle konusarak icinizdeki saygiyi bitiriyorsunuz.
Biraz sakin olmaya calisin.
Kendinize edersiniz.
Ayrica esiniz icin bundan sonra ilk planda siz olmalisiniz benim gorusum.
Evet ilk olarak sizin goruslerinize onem vermeli.
Bilmiyorum ben mi cok kati dusunuyorum ama.
Size zaman ayirmiyor hangi bayan olsa kizmaz boyle bir duruma.
Is esinizde bitiyor.
Aradaki dengeyi saglayamamis esiniz anladigim kadariyla.
Sorun buradan kaynaklaniyor...
Ama esinize konustugunuz kelimeler hos degil bu yuzden tepki toplamissiniz.
Esinizle uzlasamiyormusunuz guzelce konusmaya calissaniz.
Ben cok kiziyorum evlendigi halde ailesini dinleyen esini ikinci plana atan erkeklere...

Son düzenleme:
benım aciz ve zavallı kocamdan bıktım kendisi üniversite mezunu ve istanbulda 2.500 tl maaş alıyordu iyi kötü geçiniyorduk.
ama şimdi babasının yanında çalışıyor babasından maaş alıyor o kadar zoruma gidiyorki düşününsene maaşını babası verıyor nereye ne para harcadık ne zaman yattık kalktık herseyden haberi var e tabi parası var ya onun borusu ötüyor kocamı arıyorum gunduz nerdesın dıyorum babamın arabasını bakıma götürdüm diyor iş yerınde yardımcı yok temızlığı yapıyor orada bardak yıkıyor. annesını pazara goturuyor getırıyor. onlara şöförlük yapıyor meslegınden ayrı 50 tane iş yapıyor ve halınden memnun o kadar pişmanımki bunlarla aynı havayı soluduğum için bazn keşke hiç evlenmeseydım dıyorum. çok pişmanım çok mutsuzum.kaynanamlar cok fesat insanlar tek neşeleri birinin başına glen müsübet. kımsenın iyi olmasını istemezler sadece kendi mutlulugunu isterler. kocamın babası kardeslerı hepsi laf koyar bana ama benım aciz kocam benı savunmaz sızce ne yapayım? boşanmak çaremi?
nasıl kurtulabılırım burdan?

eşin yaptığı işlerden gocunmuyorsa sende rahatsız olma...
Karşı tarafın fesatlığı varsa uzak durmaya çalış ve derin sohbetlere girme..

Konu sahibinin üstüne çok gidilmiş bence
Hangimiz isterdikki? Benim sözümü dinlemeyen bir eş
Ailesine karşı beni savunamayan,Her zaman haksız çıkaran
Evime aldığım her şeye karışılması
Özel hayatıma müdahale edilmesi
Hangimiz katlanırızki bunlara
Eşlerimizn ailesi baş tacımız tamam
ama bizimde bir aile bir ev kurduğumuzun farkında olmalılar...
Konu sahibi Kocasına bu yüzden aciz diyor galiba

bence de konu sahibinin üzerine çok gidilmiş hakketen dolmuş olmasa dertli olmasa buraya yazmazdı bu konuyu ve eşine aciz demezdi...burası bazen "kadınlar" forumu mu "erkekleri savunma" forumu mu karıştırıyorum...

Back
X