• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benım aciz zavallı kocam

Bence haklisin arkadasım keske ilk bastan isten çıkmasına izin vermeseydin eşinin.
Böyle bişey için boşanma eğer seviyorsan ama eşini cek konus kimseye gebe kalmak istemediğini anlat bence ki cokta haklisin isters 5 milyar versin kayinbaban bı erkek evlendiyse onun ailesi artık karisidir keza bu bı bayan icinde geçerli bence.
Burdaki yorumlara takılıp üzülme bence yukarıdaki arkadasın dediği gibi kimi insanlar bı ekmege muhtaç geldikleri yer bellidir bu yüzden kocan seni dovmedikten sonra neden böyle düşündüğünü anlamazlar :)
Takma kafana sen yeterli mutlu olmak iste kocan pasif bı adam belliki ona isteklerini anlayacağı dilden anlatırsan sorunun çözülür.
Kendine iyi bak

haklısın tşk ederım dıgerlerı gıbı saçma sapan yorum yapmadıgın için
mesela yarın annemler gelecek kocam babasından para aldıgı ıcın ona ıster ıstemez mudahele edecek ve özel hayat dıye birşey yok.
ben ıstemıyorum öyle seylerın bılınmesını sonucta ozel hayatım valla hamıleyım ve cok stres yapıyorum ınş kurtulurum bu durumdan

konu sahıbı arkadasım yaptıgımız yorumların saçma oldugunu dıle getırmıssın ...

benım yaptıgım yorumda saçma olan nedır yazamısın ....

bu söylemin benı cok rahatsız ettı

veya hangı yorumdan rahatsız olduysan onun ısmını kullan genelleme lütfen

haklısın tşk ederım dıgerlerı gıbı saçma sapan yorum yapmadıgın için
mesela yarın annemler gelecek kocam babasından para aldıgı ıcın ona ıster ıstemez mudahele edecek ve özel hayat dıye birşey yok.
ben ıstemıyorum öyle seylerın bılınmesını sonucta ozel hayatım valla hamıleyım ve cok stres yapıyorum ınş kurtulurum bu durumdan

Aynen öyle ama sıkma canını yinede sen bebeğine yazık sen esine netten oku arada tv izlerken felan bebekler anne karnında etkileniyor diye eminimki esın cocuklarını düşünen bı baba olacaktır.
Bende sınır oluyorum ailem cok uzakta benim ilk geldikleri gun geldiklerinde çünkü ben hasret gidermek istiyorum rahat rahat oturup konuşmak istiyorum eskiden bişey demiyodum ama artık diyorum bugün değil anne helebi dinlensinler öbür gun görüşürüz :)

konu sahıbı arkadasım yaptıgımız yorumların saçma oldugunu dıle getırmıssın ...

benım yaptıgım yorumda saçma olan nedır yazamısın ....

bu söylemin benı cok rahatsız ettı

veya hangı yorumdan rahatsız olduysan onun ısmını kullan genelleme lütfen

işlerne gelmeyen her yorum sacma olur canım

kocanıza aciz zavallı terimlerini kullanmayın lutfen yaa ne olursa olsun saygısızlık etmeyın:45:

adam gıbı konusun rahatsız oldugunuz yonlerı anlatın :34:

Konu sahibi size nasıl konuşmalıyım bana nerde nasıl konuşayım bunu öğretin dememişmiş ondan öyle yada böyle konuşma diye yorum yapman saçma bencede

ailsıne hızmet etmıyorkı kocamın ailesı benım bana hızmet etmıyor onlara edıyor babası ıstedı dıye tasındık buraya o aciz birisi ve ben yanında çürüyorum

çok tuhaf bir düşünceniz var...ne demek ailesi benim bana etmiyor onlara ediyor demek...ONLAR KİM....siz severek evlendiniz birkaç yıllık birliktesiniz..ailesi oldunuz (bencede öyle)...onların canından kanından dünyaya geldi ve onlar tarafından yetiştirildi ama onlar ailesi olamadı(sizce)..

sizin kocanızın ailesi(pardon sizin deyiminizle anne_babası:37:) için maaşla yaptıklarını maaşsız yapmak zorundadır eşiniz ..(annesini pazara götürmesi gibi)..

unutmayın eşten ayrılınca eş eski eş olur....ama anne_baba evladı reddetse evden atsa kovsa ya da evlat aksini yapsa eski anne_baba eski evlat olmaz..herzaman evlat evlattır..anne_baba anne_babadır..başında ESKİ yazmıyor yani..gerçek aile kimmiş siz tahmin edin bakalım..:ssz:

Bence aciz erkek karısına el kaldıran,karısını döven,eve ekmek getirmeyen ve karısını aldatan erkektir.Alnının teriyle para kazanan erkek aciz değildir.Eşini böyle küçümsediğine göre saygı ve sevgi kalmamış.Özel hayatınızın kalmaması konusunda haklısın,kayınbaba her şeye karışır nede olsa parayı o veriyor,siz ona bağlısınız gibi düşünür.Çevremde bunun çok örneklerini görüyorum,kocası babasının yanında çalıştığı için kayınbabasının çalışmasına izin vermediği bayanlar var maalesef.Her şey eşinde bitiyor,o memnun olduğu sürece sen hissettiklerini eşine anlatamazsın,anlamaz.Allah cc yardımcın olsun,zor bir durum.

Diğer konunuzu da okudum ailesi ve sizin aranızda dengeyi kuramayan bir eşiniz var. Karı-koca aranızda olanları gidip ailesine yetiştirmesi çok fena. Sizi ailesi ile yüz göz etmiş. Ailesinin onlarla dipdibe yaşamaya zorlaması, her anınızı birlikte geçirmenizi istemeleri yanlış...

Ama sizde eşinizin sadece sizi ailesi yerine koymasını istiyorsunuz. Ailesinin getir götür işlerini yapmasında bir şey yok bunlara kafanızı takmayın. Ne var yani annesini pazara götürmesinde. Eşiniz ailesine aşırı düşkün ama sizin de ailesini tamamen devre dışı bıraksın yaklaşımınız var. İkinizde hatalısınız.

eşinin ailesinin herşeyinize karışmasına hayatınıza müdahale etmesine sana laf sokmasına kızmakta haklısın ama annesini babasını götürmüş getirmiş bunlara takılma seni ihmal etmiyorsa böyle şeyleri sorun etme ama diğer konuda eşinle konuş kimsenin hayatınıza karışmaması gerektiğini eşin öğrenmeli:31:

çok tuhaf bir düşünceniz var...ne demek ailesi benim bana etmiyor onlara ediyor demek...ONLAR KİM....siz severek evlendiniz birkaç yıllık birliktesiniz..ailesi oldunuz (bencede öyle)...onların canından kanından dünyaya geldi ve onlar tarafından yetiştirildi ama onlar ailesi olamadı(sizce)..

sizin kocanızın ailesi(pardon sizin deyiminizle anne_babası:37:) için maaşla yaptıklarını maaşsız yapmak zorundadır eşiniz ..(annesini pazara götürmesi gibi)..

unutmayın eşten ayrılınca eş eski eş olur....ama anne_baba evladı reddetse evden atsa kovsa ya da evlat aksini yapsa eski anne_baba eski evlat olmaz..herzaman evlat evlattır..anne_baba anne_babadır..başında ESKİ yazmıyor yani..gerçek aile kimmiş siz tahmin edin bakalım..:ssz:

Gerçek aile ya da sahte aile diye bir şey yoktur arkadaşım. Bir insan için ana-babasının ve evlendiği insanın yerinin ayrı olması gerekir. Ana-babası ve eşi arasındaki dengeyi tutturamayan her insan hayatında sorun yaşamaya mahkumdur. Ana-babaya gerçek aile, evlendiğin insana da sahte aile (ya da her neyse) gözüyle bakarsan sıkıntı yaşarsın..

Son düzenleme:
ay birakinda Annesine Babasina soforluk yapsin.
Ne kadar sevmezsnbiz sevmeyin esinizin ailesi sonucta.
Oglym beni arabayla pazara goturecek, gelinde nefret kusacak.
Allahim ne gunlere kaldik ya
Ana Baba hakki odenmez.

benım aciz ve zavallı kocamdan bıktım kendisi üniversite mezunu ve istanbulda 2.500 tl maaş alıyordu iyi kötü geçiniyorduk.
ama şimdi babasının yanında çalışıyor babasından maaş alıyor o kadar zoruma gidiyorki düşününsene maaşını babası verıyor nereye ne para harcadık ne zaman yattık kalktık herseyden haberi var e tabi parası var ya onun borusu ötüyor kocamı arıyorum gunduz nerdesın dıyorum babamın arabasını bakıma götürdüm diyor iş yerınde yardımcı yok temızlığı yapıyor orada bardak yıkıyor. annesını pazara goturuyor getırıyor. onlara şöförlük yapıyor meslegınden ayrı 50 tane iş yapıyor ve halınden memnun o kadar pişmanımki bunlarla aynı havayı soluduğum için bazn keşke hiç evlenmeseydım dıyorum. çok pişmanım çok mutsuzum.kaynanamlar cok fesat insanlar tek neşeleri birinin başına glen müsübet. kımsenın iyi olmasını istemezler sadece kendi mutlulugunu isterler. kocamın babası kardeslerı hepsi laf koyar bana ama benım aciz kocam benı savunmaz sızce ne yapayım? boşanmak çaremi?
nasıl kurtulabılırım burdan?

Kendi memnunsa halinden ne var ki bunda, boşuna geriliyorsunuz :44: Babasının yanında çalışmak onun zoruna gitmez ki ben olsam benim de gitmez babam yani.Annemi götürür getiririm ne var bunda.Ama bunlar sizin zorunuza gidebilir elbette sizden yapılması istense ,çünkü sizin anne babanız değil.Bence karışmayın onların ilişkilerine iki taraf da memnunsa ,sonuçta sömürecek halleri de yok kendi evlatlarını da.

Belli ki çok sinirlenmişsiniz,belli ki eşinizin ailesinin fikirlerinden,zikirlerinden rahatsız oluyorsunuz kim yerinizde olsa aynı şeyleri hissederdi,annesine babasına yardım etmek acizlik mi aa çok ayıp vs.. yazmazlardı.Burda mesele eşinizin iyi bir evlat olması,ailesine yardım etmesi değil anladığım kadarıyla.İnsanlar bazen cımbız gibi sadece bir lafı çeker alırlar konuşmalarımızdan yada yazdığımız şeylerden.Bu da öyle olmuş.Sizin neye ifrit olduğunuz açıkça ortada.Umarım üstesinden gelinir bu meselenin,ama lütfen boşanma lafını yazıya da dökmeyin,dile de getirmeyin.

Son düzenleme:
Yalnız, haklı olabilirsiniz konunuzda ona birşey diyemeyeceğim, ama kocanıza da böyle sen acizsin zavallısın, herkesi dinliyosun bi beni dinlemiyosun modunda yaklaşıyorsanız, ne istediklerinizi yaptırabilirsiniz ne de evinizde huzur bırakırsınız, çoğu zaman önemli olan istediklerimiz değil onları karşı tarafa nasıl yansıttığımız oluyor, eğer evde de buradaki modunuzda hareket ediyorsanız adam iyi dayanıyor valla size.

elin yedi kat yabancısını değil annesini götürüyor pazara...

siz evlendiniz diye annenizi çöpe mi attınız?

en ufak bi şeyde koşmuyormusunuz yanına?

o adamı kim büyüttü?hemen evlendim diye anne babadan vaz mı geçilecek?

bu konuda hiç katılmıyorum size..

Yaptığı işin karşılığı olarak maaşını alıyor evini geçindiriyor.

Bunun neresi acizlik anlayamıyorum.. Bardak mı yıkıyor, temizlik mi yapıyor bu onun bileceği iş.

Siz evinizde bulaşık yıkıyorsunuz diye aciz misiniz ?

Aile şirketlerinde kim ne görev düşerse üstüne sorgulamadan yapar.

Benim üç kardeşimde birlikte çalışıyor..

Yarın evlendiklerinde hanımları onları aciz olarak mı görecek iş yerlerinde bardakları yıkarsa ?

Başka sorununuz varsa bilemeyeceğim, bildiğim şey beni aciz ve zavallı gören bir eşle yaşamam çok zor olurdu.

sen eşininin ailesinin yanında çalışmasına değil, eşinin ailesine kafayı takmışsın bence. eğer ailesini sevseydin, eşinin babasının yanında çalışmasını sorun etmezdin. o açıdan bakarsan, problemin eşinde olmadığını görürsün. bence bu yüzden aile huzurunuzu kaçırıp, boşanmayı falan aklından geçirme. eşin eve para getiriyo mu, sana iyi davranıyo mu, ona bak. gerisi boş. hep söylerim, boşansan nolcak, yerine gelcek adam bundan başka mı olcak sanıyosun?

Back
X