- 24 Mayıs 2016
- 192
- 225
- 103
- Konu Sahibi carmina000
Sebep?Ben de çok istiyorum ama bırakmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebep?Ben de çok istiyorum ama bırakmıyor
Ayrı ayrı laf olur söz olur diye düşünüyorum sanırım.kıskançlıkta var.Sebep?
Bırakmıyor kısmında ipleri onun eline teslim etmiş oluyorsunuz yalnız. Ne demek bırakmıyor? Ne karışır ananızı babanızı ne kadar göreceğinize? Tavrınızı net bir şekilde gösterin. Sessiz kalıp alttan aldıkça tepenize çıkar, tepki koyunca susar kocanızın tarzındaki insanlar genelde. İzin alır gibi konuşmayın. Ben bu tatilde ailemde kalıcam, sen de nasıl istiyorsan öyle davran deyin. Kararlı olunBen de çok istiyorum ama bırakmıyor
Koca evine gitmeden önce yıllarca yaşadığım evde kocam beni bir başıma bırakmıyorsa bunun ası kıskançlık değil psikolojik rahatsızlıktır canım.Sizler bu sıkıntıyı nasıl çözüyorsunum?
Kız kardeşi evli değil ama evli olsaydı da böyle olurdu muhtemelen .Çok taviz vermissiniz tepenize çıkmış eşiniz. 10 gün kalmaya karsılık 1 gün mü ailenize ayırdınız bunca zaman. Kimbilir ailenizde ne kadar üzülmüştür. Ben aileme kıyamazdım çünkü eşinizin yaptığı adaletsizlik. Birde kayınvalide gelin görümce birlikte memleketine gitmissiniz. Kızkardeşi kendi köyünde anasıyla babasıyla birlikte ama onun eşiyle karararı bu. Elimde bu örnekle asla altta kalmazdım ben olsam.
Başlatmasın lafına sözüne. Vicdansız adam(kusura bakmayın) siz de bir ana kuzususunuz, sizi ailenize hasret bırakırken laf söz olmuyor da kendi ailesine gelince mi laf oluyor? Deyin ki o laf söz benim ailemde de olur. Kaç senedir yüzlerini doğru düzgün göremiyorum. Kızımızı bizden kaçırıyor diye laf söz olursa onun hesabını da sen vereceksin deyin.Kurbanda gidilecek mesela .ailemle eşit vakit geçirmek istiyorum . Ayıp olur laf söz olur mantığını anlatacaktır
En mantıklısı bu olur, eğer sizi gerçekten sevip değer veriyorlarsa hak verirler size.Ben açık ve net bir şekilde eşit vakit geçirmek istediğimi söyledim.oda neden istemediğini anlattı .bencilce buldum.istemeye istemeye benimle gelip kalacak eşit.ben bunu istemiyorum. Huzurlu bir tatil istiyorum ayrı ayrı kalma kısmını önereceğim.ve ailesi ile konuşacağım bu konuyu ona hissettirmeden onlarında kızı var .onlara karşı tavır filan olmadığını anlasınlar diye .beni çok severler çünkü
Heh şimdi oturdu bölge verince.Ben bayanmışım daha rahat hareket edebilir mişim.geleneksel aile yapısına uygun olan buymuş.Karadeniz'li kendisi ben bu kadar bencilce birşey duymadım
Size katılıyorum bende.Başlatmasın lafına sözüne. Vicdansız adam(kusura bakmayın) siz de bir ana kuzususunuz, sizi ailenize hasret bırakırken laf söz olmuyor da kendi ailesine gelince mi laf oluyor? Deyin ki o laf söz benim ailemde de olur. Kaç senedir yüzlerini doğru düzgün göremiyorum. Kızımızı bizden kaçırıyor diye laf söz olursa onun hesabını da sen vereceksin deyin.
Sinirlendim kusura bakmayın. Bazı erkeklerin cinsiyetlerini ulvi bir şeymiş gibi göstermelerine ve her hakka sahipmiş gibi davranmalarına ifrit oluyorum. Tepenize çıkarmayın lütfen
Kızlarına karşı böyle değiller herkes damadı yanına alma telaşında .ama oğul olunca çok garip bakış açıları var gerçekten. Ee böyle bir çevrede büyümüş haliyle .kültürleri çok bencilce ve kaba en aydın görünenlerinden birisi birde.Heh şimdi oturdu bölge verince.
Bu kadar kompleks yapan erkek tipi daha yok .
Benimki gelmiyordu bile 2 yılda sadece bir kez geldi ailemin evine benimle.
Sonrası ailesi engel oldu, kendisi zaten gaza gelen bir tip. Erkek kısmı gelmezmiş herkes kendi ailesinde kalsinmiş.
Böyle evlilik mi yürür
Yürümedi de.
Başkasının dedikodusu geçerken çok kullanıyorlar bu terimi inanın artık midem bulandı.karıya söz geçirmek nedir ya .siz kimsiniz.En mantıklısı bu olur, eğer sizi gerçekten sevip değer veriyorlarsa hak verirler size.
Eşiniz büyük ihtimalle "erkek olup karısına laf geçiremiyor" furyasına katılmış, o ailesini ne kadar özlüyorsa sizde o kadar özlüyorsunuz ailenizi, ya sizinle 5 gün ailenizde kalır veya siz tek gidip ailenizde kalırsınız, herkesin bir anne babası var, kadın evlenince anne babası el olmuyor.
Öyle görünürler.Kızlarına karşı böyle değiller herkes damadı yanına alma telaşında .ama oğul olunca çok garip bakış açıları var gerçekten. Ee böyle bir çevrede büyümüş haliyle .kültürleri çok bencilce ve kaba en aydın görünenlerinden birisi birde.
Maalesef bazı insanlar bu tip gereksiz şeyleri örf adet adı altında eşe baskı olarak kullanıyorlar ve yine maalesef ki bazı erkekler delikanlılıklarını eşlerine söz geçirerek ispatladıklarını sanıyorlar, göndermiyorum bakınnn ne kadar delikanlıyım, eşim sözümden çıkamaz deyip böbürleniyorlar.Başkasının dedikodusu geçerken çok kullanıyorlar bu terimi inanın artık midem bulandı.karıya söz geçirmek nedir ya .siz kimsiniz.