Git demek kolay,dizlerimin bağı çözüldü onu da geçtim,saat sabahın 9'u öyle bir yerdi ki staj yaptığım yer,saat bire kadar otobüs yoktu.O saatleri nasıl geçirdim bir Allah biliyor bir ben.Tabi benim stajda olduğumu düşünen rahat ve akıllı sevgilim başına gelecekleri bilmiyordu:)Bindim otobüse gitmeden önce de yüzleşememekten korktuğum için mesaj attım''evinde hangi kaşarlaysan şu anda,10 dakika çıkar,eşyalarımı almaya geliyorum''diye.Tabi bizim ki yayıla yayıla uyuduğu için mesajı almamış.Ben binanın kapısına geldiğimde zili çalamazdım,açmazdı..bende başka birinin ziline basıp açtırdım kapıyı.Çıktım dairesinin önüne.Derin bir nefes aldım ve kapıyı çaldım.Ses yok,sonra daha sert çaldım...evde bir kıpırdanma sessiz koşturmalar,delikten çaktırmadan baktıklarını sanan salaklar:)bir de beni balkona çıkıp arıyor evde değilim diye.E salak nereden biliyorsun kapıda olduğumu o zaman.Sonra çok kötü durumdayım beni böyle görmeni istemiyorum diye açmadı kapıyı.Ben binayı inletiyorum tabi artık.Sonra buna dedim ki ''aç,açmazsan ambulans çağırırım,bir şey oldu diye kırdırırım kapıyı''yapamazsın dedi ama bir kadına hele hele o an bir aslana dönüşen bir kadına ''yapamazsın''demek ne demek:)tabiki çağırdım ambulansı...sireni duyduğu anda yelkenleri suya indirdi açacağım kapıyı diye.Gönder ambulansı diye.Tabi ki ambulansı kendi çıkarlarım için kullandığım için utanıyorum ve pişmanım ama o durumda bu düşündüğüm en son şeydi.Ambulans bize gelmiyormuş zaten,orasıda ayrı hikaye.O gün ambulans gelmedi kızlar:)bu arada.Neyse ambulans uzaklaşınca bu kapıyı araladı ve beni içeriye bile almadan eşyalarımı kapı aralığından apar topar vermeye çalıştı.Tabiki 10 kaplan gücünde ki ben içeriye zor kullanarak girmeyi başardım:)Bir de ne göreyim hemen girişte 10 çift kadar çocuk ayakkabısımı,bayan ayakkabısı mı anlayamadığım şeyler duruyor.Bir an sübyancı bile olabileceği geldi aklıma yemin ederim.Düşünün kız eve ne kadar yerleşmiş,10 tane ayakkabı getirmiş ya yanında...!!ben salona bir daldım ''annem bana para göndermiyor artık'' diye benim verdiğim 10 liraları bile kabul eden çocuğun salonundaki masanın üstü karton karton malborolar,bitmiş votkalar viskiler...yerde dün geceden yarım bırakılmış içkiler...artık neden yarım kaldıysa...ben bir insanın ne gibi durumlarda cinnet geçirebileceğini işte o an anladım.''Kim var içerde?''dedim.Bir arkadaş dedi.Adı ne o arkadaşın dedim.İştee şuu şuu...arkadaş...ben ''hımmm eski sevgili olan şu liv taylor kopyası arkadaş yani''dedim.Evet dedi.Sen arkadaşlarının yanında sadece boxer lamı duruyorsun dedim.Ama bana bir sakinlik bir sakinlik geldi.Fırtına öncesi sessizlik misali...Ulan adam bari o kapıyı açmadığın süre içinde bir şeyler giy dimi ama...neyse ben sakinleşeyim diye bir bardak su getirdi bana,benim bardağım nerede dedim.En sevdiğim ve ona bile kullandırmadığım bir bardağım vardı.Kirli mutfakta dedi.Ben mutfağa yönelirsin,o bardağın üstünde kızın ruj izini görürsün,işte o bardağı paramparça yaptığım o an salak sevgilim durumun ciddiyetini anladı. off ben salonun üstünde ki şişeleri kırmaktan bir başladım...tv ye kadar uzandı olay:)kız kendini odaya kitledi.sevgilim beni salona kitledi.Kız geldi kapının ardından bıdı bıdıı...yanlış anladın diye konusuyor.Bizimkide bana anlatıyor yok kızın babası fabrikatördü iflas etmişde,kız bunalıma girince gidebilecek yer bulamamışta,geldiğinde bana söylemeyi teklif etmiş kızda ben hayatta izin vermem diye bizimki hayır demiş.Kız nişanlıydı bu arada başkasıyla 2,5 yıldır.Hatta nişanlımla konuş o bile biliyor burada kaldığımı diye kapının arkasından daha da hoplatıyor sinirlerimi.Ama o anda içeri girseydi gerçekten ne yapardım bilmiyorum.Sonra elimi kaldırdım sevgilime tokat atmak için atamadım.Değmezsin dedim.Bastım gittim evden bu arada bir sürü olay oldu çıkıp gidene kadar vs..uzun hikaye ama artık ikisi de doğru söylüyor bile olsaydı,iki haftadır salak yerine konmak en büyük aldatılıştı.Tabi bu arada kızın nişanlısını da uyandırdım,en son eşyalarımı almaya gittiğimde,yattıklarını anladım çünkü...ve ayrıldılar...bizimkiler birlikte olmaya başladı bu sefer...Ama Allahın sopası yok kıza şizofreni teşhisi koyuldu.İkide bir beni arayıp abuk sabuk şeyler dinletti.5-6 ay bu işkence sürdü tabi.Beni arattırıyordu eski sevgilime,aramak istemeyince ilaçlarını camdan falan atmaya başlıyormuş...evi dağıtıyormuş...bizimkinin aklı başına geldi,seni çok özlüyorum diye aradı bir süre...ama ben ne yaptımmm o acıyla ondan 6 ay sonra tanıştığım biriyle sırf bana çok büyük bir güven verdi diye evlenmeye karar verdim...O tam bir felaketti...umarım sıkılmamışsınızdır.Bu diğer aldatılma olayınıda yarın yazacağım.O buna beş basar.Ne de olsa insanın kocası yapıyor...