Benim Aldatılma Hikayem...(Çivi çiviyi sökmez)

medianaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
39
3
6
İstanbul
Bunları kadın gibi güçlü yaratıkların her şeyi atlatabileceğini bildiğim için ve birilerine destek olabilmek için yazıyorum.İki aldatılma hikayesini iki başlıkta yazacağım.İkiside yıkıcı ve garip serüvenlerdi.İlk hikayem sevgilim tarafından olan,ikincisi ise bizzat eski eşim tarafından.İki ayrı insanın bir insanın beyninde ki psikolojiyi ortak bir payda da nasıl tetiklediğini göreceksiniz.
Üniversite son sınıfta birine aşık oldum,o zamana kadar çok deli biriydim.Genelde erkekleri çok umursamaz,eskilere dayanan acılardan dolayı yenileriyle dalga geçerdim.(Hakedeniyle tabiki,şu sizi yatağa atmaktan başka bir şey düşünmeyen tiplerle yani)Neyse hayatıma tamda istediğim gibi bir kova erkeği girdi diye düşünüyordum.Zeki,kültürlü,sürprizlerle dolu vs...(cidden sürprizlerle doluymuş sağolsun:)
6 ay çok güzel gitti her şey.Ara sıra ismi geçen eski bir sevgili dışında tartışma sebebimiz yoktu.Onu sürekli överdi,tamam övülecek kadar güzel ve eğitimliydi ama burnuma sokmasına da gerek yoktu diye tartışırdık.İnanın hayatımda ilk defa bir erkek için elimden gelen fedakarlığı yaptım,anlatsam roman olur misali...Kalburüstü bir ailenin çocuğuydu ve sanırım annesi beni pek sevmiyordu.Çok umrumuzda değildi çünkü biz şehir dışında öğrenci evindeydik.Fakat çok diktatör bir anneyle uğraşmak kolay değil.Lafı fazla uzatmayayım,o yaz staj yapmak zorundaydım,sevgilim bütünlemeye kaldım diyerek Ankara'ya dönmedi,(aslında bütün derslerden kalmıştı ve annesinden saklıyordu.Oysa annesinin mezun olduğu hukuk fakültesinde okuyordu ve tüm hocaları annesinin arkadaşıydı)bende bütün yaz ayrı kalmamak için stajımı İzmir'de ayarladım ve artık yurtta kalamadığım için ev arkadaşı arayan birilerinin yanına yerleştim.Ama sevgili ev arkadaşım hiç tanımadığım erkek arkadaşıyla beni evde yaz boyunca yalnız bıraktı sağolsun.Sevgilim bu durumu olgunlukla karşıladı.Sonra bir gün ''annemle üvey babam geliyor bende kalmaya buradan da Kuşadası'na geçecekler,bir kaç gün görüşemeyebiliriz''dedi.Bende bunu olgunlukla karşıladım.Her şey bundan sonra başladı zaten:)

Bana telefon açtı bir gün:''annem kaldığımı öğrendi,çıldırdı,tepemden gitmiyor,kardeşimle beraber bende kalıyorlar,sanırım okul için artık destek olmayacaklar,işkence ediyor çok az konuşabiliriz bu aralar''dedi.Çok üzüldüm tabi ki.Annesi orada kaldığı sürece,hiç üşenmeden staj bitiminde o yorgunlukla dünya yol gidip,15 dakika onu dışarıda görüp eve dönüyordum.Tabi ki hiç şüphelenmiyordum.Ama çok ilginç bir şekilde gece rüyama girdi bu olay.Biri geldi ''aldatılıyorsun salak uyu sen''dedi.Ve tabi ki bir kadının aklına böyle bir şey düşürülürse ne olur tahmin edebiliyorsunuzdur.O andan itibaren olayı kurcalamaya başladım.Neden işkence eden bir anne çocuğunun 17.00 ye kadar uyumasına izin verir?Neden yaz sıcağında oğlunun başını bekler?vs...Neyse bu hislerimi çaktırmadım tabi ki ama en son görüşmemizde beni otobüse bindirirken onu sevgilim olarak son kez öptüğümü kalbim hissetti.Sanırım insan saf duygular beslediğinde Allah yardım ediyor.Bende birden jeton düştü...27 ağustosta bir avukat annenin ve babanın oğullarının yanında ne işi olur?1 eylülde adli tatilin biteceğini bilemeyecek kadar salak yerine konduğumu anladığım an başımdan aşağı kaynar sular döküldü.O kadar zekice planlanmış bir yalan söylüyordu ki bu yalanı anca çok zekice bir yöntemle ortaya çıkarabilirdim.Şimdi gidip kapısını çalamıyordum,gerçekten karşıma annesi çıkarsa çok fena rezil olurum diye...Ankara'daki evlerinin telini de bilmiyordum malum cep telefonu sağolsun,eve gerek kalmıyordu.Buna mesaj attım ''yazın başında bir ev teliyle görüşme yapmışım 20 dakika,anneme açıklama gelmiş,soruyor,sizin evin teli kaçtı?''diye...cvp yok...yazıyorum cvp yokk...arıyorum cvp yokk...Ben cidden gece 11 den sonra telden birini arayamıyordum.Açıklama anneme gidiyordu ve çok kızıyordu.Bu da bunu çok iyi bildiği için 23.30 a kadar açmadı telini.Sonra açtı kısık sesle ''kardeşimi uyandırdın niye arayıp zor durumda bırakıyorsun beni,telefonumuzun sonu şu şu''diyip azarladı beni ve suratıma kapattı.Akıllı çocuk açıklamaya bakacaksa annem sonuna bakması yeterdi tabi ki ona göre.Ama bana yetmiyordu tabi ki:)

Sonra aklımda bir anı canlandı...Annesiyle tanışmaya gittiğimde bina kapılarının girişinde gördüğüm emlakçının adı geldi aklıma.Ev arkadaşımın sevgilisini uyandırıp internetten o emlakçıyı bulduk.Çok lüsk bir semtte oturdukları için emlakçının sitesi çat diye çıktı tabi ki.Aldım başında ki kodu ekledim verdiği numaranın sonuna ve tatammm... numara elimdeydi.Nasıl olsa kimse açmayacak paranoya yapıyorum,aile İzmir'de diyerek çevirdim gecenin birinde telefonu.Karşıda bir erkek sesi!!O an şok tabi.Ama beynim diyor ki ''yok yanlış telefondur'' sabah denerim tekrar diyerek uyudum.Tabiki inanamayın ne uyuması sabah 5 ti ben hala kuruyorum.Tabi bu arada mesajla bir sürü hakaret yedim ''sen bana güvenmiyor musun?Neden şüpheleniyorsun?Annem kızıp duruyor elimde teli gördükçe''diye.Neyse kalktım 6 da staja gittim.Saat 9 olur olmaz ablamı arayıp,sevgilimin ev telefonunu bulmasını istedim.Oda ''bir başsavcının ev teline polis şubesinden bakarsam başıma neler gelir biliyor musun?''dedi.Bende ''bir tel söylesem ve ismi versem onaylar mısın'' dedim?''o kolay''dedi ablam.Telefonu söylerken ''doğru''diyene kadar geçen sürede kalp krizi geçirecektim.Ve sonuç evet telefonu açan üvey babasıydı.Hiç düşünmeden tekrar aradım.Adam açtı,telefonları numara gösterdiği için gece benim aradığım anlaşıldı ve adam kalayladı beni:)Bu arada benim beyin hala ''ee baba üvey,gitmiştir tatiline işine gücüne anne hala İzmir'dedir''diyor.Taki ''ben annesine vereyimde onunla konuş'' diyene kadar:)Kadın teli eline aldı beni resmen haşladı.Niye arıyorsun dedi,işte oğlunuza dün geceden beri ulaşamıyorum merak ettim,haberiniz var mı?'' dedim.Oda bana 12 saat ulaşamadın diye mi bu feryat dedi.Bende tutamadım çenemi''ben sizin gibi değilim,siz 10 gün konuşmasanız da olabiliyordur!Ama ben aşığım merak ederim'' diye savundum.Tabi sonra cidden yanına gittiklerini ama döneli 1,5 hafta olduğunu,kaldığını öğrendiğini ve uzun süre hiç bir şekilde oğluyla konuşmayacağını öğrendikten sonra telefonu kapattım.Tabi 55 yaşındaki patronum konuşma esnasında ki renk değişimimi görmüş olacak ki sen git dedi:)

Yuh ya valla cok fena heycanla takip ediyorum... benimde iliskim suresinde kac kez ruyama girdi aldatildigim ama saf kor asiktim hic arastirmak gelmedi aklima umarim aldatilmamisimdir * yok artik benim bu erkeklere guvenim hic kalmadi

Git demek kolay,dizlerimin bağı çözüldü onu da geçtim,saat sabahın 9'u öyle bir yerdi ki staj yaptığım yer,saat bire kadar otobüs yoktu.O saatleri nasıl geçirdim bir Allah biliyor bir ben.Tabi benim stajda olduğumu düşünen rahat ve akıllı sevgilim başına gelecekleri bilmiyordu:)Bindim otobüse gitmeden önce de yüzleşememekten korktuğum için mesaj attım''evinde hangi kaşarlaysan şu anda,10 dakika çıkar,eşyalarımı almaya geliyorum''diye.Tabi bizim ki yayıla yayıla uyuduğu için mesajı almamış.Ben binanın kapısına geldiğimde zili çalamazdım,açmazdı..bende başka birinin ziline basıp açtırdım kapıyı.Çıktım dairesinin önüne.Derin bir nefes aldım ve kapıyı çaldım.Ses yok,sonra daha sert çaldım...evde bir kıpırdanma sessiz koşturmalar,delikten çaktırmadan baktıklarını sanan salaklar:)bir de beni balkona çıkıp arıyor evde değilim diye.E salak nereden biliyorsun kapıda olduğumu o zaman.Sonra çok kötü durumdayım beni böyle görmeni istemiyorum diye açmadı kapıyı.Ben binayı inletiyorum tabi artık.Sonra buna dedim ki ''aç,açmazsan ambulans çağırırım,bir şey oldu diye kırdırırım kapıyı''yapamazsın dedi ama bir kadına hele hele o an bir aslana dönüşen bir kadına ''yapamazsın''demek ne demek:)tabiki çağırdım ambulansı...sireni duyduğu anda yelkenleri suya indirdi açacağım kapıyı diye.Gönder ambulansı diye.Tabi ki ambulansı kendi çıkarlarım için kullandığım için utanıyorum ve pişmanım ama o durumda bu düşündüğüm en son şeydi.Ambulans bize gelmiyormuş zaten,orasıda ayrı hikaye.O gün ambulans gelmedi kızlar:)bu arada.Neyse ambulans uzaklaşınca bu kapıyı araladı ve beni içeriye bile almadan eşyalarımı kapı aralığından apar topar vermeye çalıştı.Tabiki 10 kaplan gücünde ki ben içeriye zor kullanarak girmeyi başardım:)Bir de ne göreyim hemen girişte 10 çift kadar çocuk ayakkabısımı,bayan ayakkabısı mı anlayamadığım şeyler duruyor.Bir an sübyancı bile olabileceği geldi aklıma yemin ederim.Düşünün kız eve ne kadar yerleşmiş,10 tane ayakkabı getirmiş ya yanında...!!ben salona bir daldım ''annem bana para göndermiyor artık'' diye benim verdiğim 10 liraları bile kabul eden çocuğun salonundaki masanın üstü karton karton malborolar,bitmiş votkalar viskiler...yerde dün geceden yarım bırakılmış içkiler...artık neden yarım kaldıysa...ben bir insanın ne gibi durumlarda cinnet geçirebileceğini işte o an anladım.''Kim var içerde?''dedim.Bir arkadaş dedi.Adı ne o arkadaşın dedim.İştee şuu şuu...arkadaş...ben ''hımmm eski sevgili olan şu liv taylor kopyası arkadaş yani''dedim.Evet dedi.Sen arkadaşlarının yanında sadece boxer lamı duruyorsun dedim.Ama bana bir sakinlik bir sakinlik geldi.Fırtına öncesi sessizlik misali...Ulan adam bari o kapıyı açmadığın süre içinde bir şeyler giy dimi ama...neyse ben sakinleşeyim diye bir bardak su getirdi bana,benim bardağım nerede dedim.En sevdiğim ve ona bile kullandırmadığım bir bardağım vardı.Kirli mutfakta dedi.Ben mutfağa yönelirsin,o bardağın üstünde kızın ruj izini görürsün,işte o bardağı paramparça yaptığım o an salak sevgilim durumun ciddiyetini anladı. off ben salonun üstünde ki şişeleri kırmaktan bir başladım...tv ye kadar uzandı olay:)kız kendini odaya kitledi.sevgilim beni salona kitledi.Kız geldi kapının ardından bıdı bıdıı...yanlış anladın diye konusuyor.Bizimkide bana anlatıyor yok kızın babası fabrikatördü iflas etmişde,kız bunalıma girince gidebilecek yer bulamamışta,geldiğinde bana söylemeyi teklif etmiş kızda ben hayatta izin vermem diye bizimki hayır demiş.Kız nişanlıydı bu arada başkasıyla 2,5 yıldır.Hatta nişanlımla konuş o bile biliyor burada kaldığımı diye kapının arkasından daha da hoplatıyor sinirlerimi.Ama o anda içeri girseydi gerçekten ne yapardım bilmiyorum.Sonra elimi kaldırdım sevgilime tokat atmak için atamadım.Değmezsin dedim.Bastım gittim evden bu arada bir sürü olay oldu çıkıp gidene kadar vs..uzun hikaye ama artık ikisi de doğru söylüyor bile olsaydı,iki haftadır salak yerine konmak en büyük aldatılıştı.Tabi bu arada kızın nişanlısını da uyandırdım,en son eşyalarımı almaya gittiğimde,yattıklarını anladım çünkü...ve ayrıldılar...bizimkiler birlikte olmaya başladı bu sefer...Ama Allahın sopası yok kıza şizofreni teşhisi koyuldu.İkide bir beni arayıp abuk sabuk şeyler dinletti.5-6 ay bu işkence sürdü tabi.Beni arattırıyordu eski sevgilime,aramak istemeyince ilaçlarını camdan falan atmaya başlıyormuş...evi dağıtıyormuş...bizimkinin aklı başına geldi,seni çok özlüyorum diye aradı bir süre...ama ben ne yaptımmm o acıyla ondan 6 ay sonra tanıştığım biriyle sırf bana çok büyük bir güven verdi diye evlenmeye karar verdim...O tam bir felaketti...umarım sıkılmamışsınızdır.Bu diğer aldatılma olayınıda yarın yazacağım.O buna beş basar.Ne de olsa insanın kocası yapıyor...

Off ne yaşamışsın canım sen yaa..
İnsanın salak yerine konması cinnetlik bir durum!
Ve hala sonuna kadar inkar peşinde olan acizler!
Bari bir halt yediniz o an mert olun da arkasında durun!
Ahh canım keşke sonraki hatayı yapmasaydın diyeceğim ama yaşayacağın varmış..
Allah yardımcın olur umarım ve seni gerçekten hakeden bi insanla tanışırsın..

tanıştım tanıştım:)Çok mutluyum 1,5 yıldır maşallah...işte nasıl ayağa kalktım o kısmı anlatacağım yarın:)

Normalde sıkılırım uzun yazıları okurken ama çok akıcı anlatmışsınız.
Devamını çok merak ediyorum, izlediğim dizinin yeni bölümünü bile bu kadar merak etmemişimdir heralde :)

Offf ya bu nasil bi hikayedir Allah böyle insanlardan korusun devamini sabirsizlikla bekliyorum... simdi mutlu olmana cok sevindim :)

Kısa hikayeler olur ya böyle, resmen o tür bir şey okuyormuş gibi kaptırdım kendimi. Sanırım yağmurdan kaçıp doluya tutulmuşsunuz. İkisi de geçmişte kalmış ama.. :) Umarım sizi hakedeni bulmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…