Benim Alıngan, Hoyrat Sevgilim...

beste07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
193
0
46
İzmir
Merhaba kızlar... O kadar bunaldım ki... Konuşacak kimsem yok. Sorunum şu ki sevgilim çok hoyrat ve alıngan. Başlarda bu kadar değildi. Son zamanlarda öyle bir hal aldı ki hiçbirşey konuşamıyorum onunla, ya da ona hiçbirşey soramıyorum.

Ne zaman ufak bir tartışma yaşasak hep ben peşinden koşuyorum, "yanlış anladın bitanem, uzatmayalım kavga etmeyelim" diye ben yalvarıyorum. Ama hep uzatıyor. Msjda belki duygular tam yansımıyordur diye arıyorum, açmıyor. "Sinirliyim, kalbini kırarım" diyor. Halbuki uzatılacak konular bile değil. O üzülmesin diye özür dilerim aşkım yeterki sen sinirlenme diyorum. Umursamıyor bile. Hep uzatıyor hep...

Geçen gece mesaj attım mesela. Canım senden bir iki sıcak söz duymaya ihtiyacım var dedim. Beni zorluyorsun diye bir dolu kızdı. Halbuki hiç zorlamıyorum ben onu. Face açtı bana kızıp mesela. Ses çıkarmadım ona bile. Bugün annemin faceinden baktım profiline. 2 tane kız eklemiş. Tel açıp onlar kim diye sordum. Sen bana hesap soruyorsun halimi hatrımı sormadan diye azarlayıp kapattı yüzüme. Hala da, peşinden koştum. Aşkım
yanlış anladın. Ben onları aklımdayken sorup halini hatrını soracaktım sonra. Hadi uzatmayalım. Yanlış anladıysan özür dilerim. dedim. İyi geceler dedi yattı. Ya kızlar geçenlerde ciddi denebilecek bir sağlık sorunum çıktı. İyice de duygusallaştım. Bu adam beni sevmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım artık...

Son düzenleme:
arkadaşım, eşin/ sevgilin zor bir dönemden geçiyor olabilir ama tavırları pek hayra alamet gibi görünmedi gözüme. fazla sıkma, serbest bırak.. üstüne düştükçe bunalıyor belliki..
ama şunu da söylemeden geçemem, herkes için en değerli kişi kendisi olmalıdır.
ve taviz tavizi doğurur, insan nasıl alışırsa öyle gider.
umarım herşey düzelir, mutlu olursunuz..

sevgiline fazla naz aşık usandırır de canım...
Hem bu kadar da yüz verme! astarını istiyorlar sonra...
Bi müddet kendi haline bırak bakalım.. ne olacak...

Canım hiç sıkmıyorum ki... Arada sırada her normal bayanın sevgilisine soracağı şeyleri soruyorum. Kızmadan bağırmadan soruyorum. Ona bile azar işitiyorum.

sevgiline fazla naz aşık usandırır de canım...
Hem bu kadar da yüz verme! astarını istiyorlar sonra...
Bi müddet kendi haline bırak bakalım.. ne olacak...

Canım birde onu desem bir hafta küser herhalde. Çok mu yüz vermişim. :26: Onun nazarında ben hiçbirşey yapmıyorum ama...

canım farkındayımki çok seviyorsun ve seni bırakmasından korkuyor gibi birşeysin ama fazla üzerine gitme sen kovalayan değil kovalanan ol sen ii niyetli birşey desen bile baksana benı zorluyon ediyon bilmem ne kestirip atıyo kızıyo sonra sen özür diliyorsun dileme kuzum benım dilemeeeeeee.benim en yakın arkadasımda aynı şeyleri yaşıyordu sevgilisiyle sürekli alttan almalar erkeği şımartıyo işte arkadaşımın sevgilisi biliyorduki bu kız beni seviyor ne yaparsam yapayım bırakmaz deyip haksız oldugu durumdada üste çıkıyordu tabi arkadaşım hemen özür dilerdi senın durumunda öyle bnce senın sevgilinde aynı şeyi düşünüyor ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakamaz dıyor

Canım hiç sıkmıyorum ki... Arada sırada her normal bayanın sevgilisine soracağı şeyleri soruyorum. Kızmadan bağırmadan soruyorum. Ona bile azar işitiyorum.

o zaman ikinci cümlemde belirttiğim gibi bunu pek hayra alamet gibi göremiyorum. arkadaşım sen herşeye hazırlıklı ol. böyle dediğim için kızma bana olurmu. kesinlikle art niyetle yazmıyorum.

bana fazla üstüne gidiyorsun gibi geldi
oda özgür hissetmek istiyor gibi
bence üzerine gitme bir süre arama o arasın
böyle yaparsan senden uzaklaşır
kaçan kovalanır diye bir söz varmış eşim der hep
eşimde çok ilgiyi sevmez herkezin yapısı farklı
sana değer verip vermediği konusu
ise bir süre aramazsın eğer arar ilgilenir hal hatır sorarsa ilgisi var demektir
biraz rahat ol akışına bırak
şu an eşimin face ndede iş arkadaşları var hanım
ama senin sevgilin ne amaçla eklemiştir bilemem
onu ancak kendi bilir
belki arkadaşlarıda olabilir
zamana bırakırsan kendiliğinde hallolucaktır kanımca

o zaman ikinci cümlemde belirttiğim gibi bunu pek hayra alamet gibi göremiyorum. arkadaşım sen herşeye hazırlıklı ol. böyle dediğim için kızma bana olurmu. kesinlikle art niyetle yazmıyorum.

yok kızmam. zaten ben şu an olaylara mantıkla değil kalbimle baktığım için burada konu açtım.

üzerine o kadar gittiğimi düşünmüyorum ki. :26: mesela gün içinde aramazsa arayıp rahatsız etmem onu. işi varken mesaj bile atmam.

banada sanki ayrılmak için bahane arıyormuş gibi geldi açıkcası... canım aşk insanı kör eder ama gururlu ol biraz.. ezdirme kendini.. niye hep sen onu düşünüyorsun ki?
biraz da o seni düşünsün.. bi müddet arama sorma.. çok zor biliyorum ama bi dene.. eğer seviyorsa o arar.. sevmiyorsa da kendi bilir.. başka sevgili mi yok sana

canım peki arkadaşınla sevgilisi ne oldu sonu? merak ettim. gerçekten durumumuz çok benziyormuş arkadaşınla.

Bu durum beni rahatsız ediyor fakat malesef ki doğru ; eğer bir taraf hep alttan alan tarafsa ve hep taviz veriyorsa, çok üstüne düşüyorsa o taraf kaybeden taraftır.. Karşı tarafta ''ben ne yaparsam yapayım , o asla gitmez '' düşüncesine girer.Bunu isteyerek ya da istemdışı yapar.

Eğer bu durumu azda olsa azaltsanız, ve biraz sert davransanız çok eminim ki, bir iki gün aynı devam etsede sonradan o da size yaklaşacaktır.

canım peki arkadaşınla sevgilisi ne oldu sonu? merak ettim. gerçekten durumumuz çok benziyormuş arkadaşınla.

yani herşeyiyle çekti arkadaşım mesela askerdeyken kontör şifresi yollardı çocuğa çocuk 1kere olsun aramazdı bile arkadaşımı çok şeyler yaa.ama yinede bırakmadı arkadaşımı şimdi nişanlılar ama arkadaşım birsürü yalanını yakalamış şimdi.çocuk kendine yeni msn face adresleri almış kızlarla birsürü fotolar çekilmiş etmiş falan filan ayakta uyutmuş beni diyo arkadaşım vee şimdi farkına varıyo artık çok üstüne düştüğünün ve nişanlısının şımardığının ve ayrılsammı ayrılmasammı tereddüt içinde ama hala çocuk vurdumduymaz umrunda değiiilll sevgiliyken yaptım ettım olur bunlar normal şeyle deıp yıne üste çıkıo

bu gibi durumlarda en güzel davranış arayıp sormamaktır...
o seni arayana kadar sabret
arayacağı varsa arar yoksa kendi bilir :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…