arkadaşım, eşin/ sevgilin zor bir dönemden geçiyor olabilir ama tavırları pek hayra alamet gibi görünmedi gözüme. fazla sıkma, serbest bırak.. üstüne düştükçe bunalıyor belliki..
ama şunu da söylemeden geçemem, herkes için en değerli kişi kendisi olmalıdır.
ve taviz tavizi doğurur, insan nasıl alışırsa öyle gider.
umarım herşey düzelir, mutlu olursunuz..
sevgiline fazla naz aşık usandırır de canım...
Hem bu kadar da yüz verme! astarını istiyorlar sonra...
Bi müddet kendi haline bırak bakalım.. ne olacak...
Canım hiç sıkmıyorum ki... Arada sırada her normal bayanın sevgilisine soracağı şeyleri soruyorum. Kızmadan bağırmadan soruyorum. Ona bile azar işitiyorum.
ya bu erkekler gökten mi düşmüş ne olmuş da bu kadar kendinizi ezdiriyosunuz
o zaman ikinci cümlemde belirttiğim gibi bunu pek hayra alamet gibi göremiyorum. arkadaşım sen herşeye hazırlıklı ol. böyle dediğim için kızma bana olurmu. kesinlikle art niyetle yazmıyorum.
bana fazla üstüne gidiyorsun gibi geldi
oda özgür hissetmek istiyor gibi
bence üzerine gitme bir süre arama o arasın
böyle yaparsan senden uzaklaşır
kaçan kovalanır diye bir söz varmış eşim der hep
eşimde çok ilgiyi sevmez herkezin yapısı farklı
sana değer verip vermediği konusu
ise bir süre aramazsın eğer arar ilgilenir hal hatır sorarsa ilgisi var demektir
biraz rahat ol akışına bırak
şu an eşimin face ndede iş arkadaşları var hanım
ama senin sevgilin ne amaçla eklemiştir bilemem
onu ancak kendi bilir
belki arkadaşlarıda olabilir
zamana bırakırsan kendiliğinde hallolucaktır kanımca
canım farkındayımki çok seviyorsun ve seni bırakmasından korkuyor gibi birşeysin ama fazla üzerine gitme sen kovalayan değil kovalanan ol sen ii niyetli birşey desen bile baksana benı zorluyon ediyon bilmem ne kestirip atıyo kızıyo sonra sen özür diliyorsun dileme kuzum benım dilemeeeeeee.benim en yakın arkadasımda aynı şeyleri yaşıyordu sevgilisiyle sürekli alttan almalar erkeği şımartıyo işte arkadaşımın sevgilisi biliyorduki bu kız beni seviyor ne yaparsam yapayım bırakmaz deyip haksız oldugu durumdada üste çıkıyordu tabi arkadaşım hemen özür dilerdi senın durumunda öyle bnce senın sevgilinde aynı şeyi düşünüyor ne yaparsam yapayım bu kız beni bırakamaz dıyor
bruneyin sultanı olsa çekmezdim. aşık oldum bu adama.
aşkını yaşayabiliyor musunki?
hayır.. hep ne zaman bana alınacak ne zaman kızacak diye korkmaktan onu da yaşayamıyorum.
canım peki arkadaşınla sevgilisi ne oldu sonu? merak ettim. gerçekten durumumuz çok benziyormuş arkadaşınla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?