• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim Allah belamı versin. Katliam yapasım var

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
yeter ama ya. :47:
napim ölüyimi kazanamadım diye. hayır gören duyan sanki barajı geçememişim ortada kalmışım sanacak. hem öyle olsa nolur ki .
neymiş efendim evde koca beklermişim benden bi halt olmazmış. :41:
sınavdan önce sen elinden geleni yaptın takdiri ilahi şu bu diye naralar atan annem...:47:
yahu gayet de ortalama bi puanım vardı heryerede girerdim tıp istedim diye tercih yapmadım.

hayır katilleri yargılamayın cidden parmaklarım morardı ısırmaktan kendimi kontrol etmek için. hani kimseye saldırmayacagım da laf dalasına girmeyeyim diye :37:
adam öldürenler boşa öldürmüyo :47:
annemden bıktım.. bi insanın üstüne bu kadar gelinmez. ara vermek için odadan cıkıyorum; niye geldin?
yemek yiyorum;oyalanma
kahve almaya gelyiyorum;zaman geçirmeye çalısma
kafayı yedi hava atamadı ya kızım doktor oldu diye. tek derdi bu.
neymiş filanların iki kızı da tıpı kazanmış BANANEY?:47: hayırlarını görsünler

neymiş onların benim kadar imkanı mı varmış. var tabi karun gibi zenginler ama yok bunu dsem vay efendim onlardan eksiğin mi var olur, susuyorum.

her abimle konusmasında bana laf vuruyo. sen beni gururlandırdm oglum tek dayanagımsın su bu.

o gün patladım. yeter dedim ortalıkla onun bunun altına yatmadım benden utanma altı ustu bida hazırlanıcam dedim.
sen misin bunu diyen..

gercekten bıktım:43: konus anlat şu bu demeyin anlamaz o konuşmaz tek kendi haklıdır.

hanım, çocukla ilgilenmek sadece ders calıs demeyle olmuyorrr !!:47:

bigün nasılsın kızm dediğni bilmem ancak suratım mahkeme duvarı olacak ondan sonra.

yeter ama :19: of :43:

canımdan bezdim :43: diyorum ki sus bana çalış deme snirlerm bozuluyo :43: neymiş ona çemkiriyomusum havam binbeşyüzmüş
sesini soluğunu kesmişim babamı utandırmışım
tobe estagfrullah ya :43::43::43::43::43::43::43::43:

benmim annemde böyle işte :43:

o laf ettkce snirlenip çalışamıyorum. of ama ya :43::43::43:

ya ne kızlar var etrafta babasından gizli tercih değiştirip taa nerelere gden ne blim neler var işte siz blirsiniz :43::43:

sessizim ya ez anne ez :43::43::43::43::43:

sen doğrusunu yaptın hayallerinin peşinden koştun hiç üzülme
çalış ve hedefine konsantre ol eminim ki başarırsın
kulaklarını tıka kimseyi takma boşver odaklan sadece

Tıpı veya bir başka bölümü çocuğum bu meslekte mutlu olur mu yerine hava atmak, gururlanmak için direten aileler ne de garipler
Yahu sen bırak onun bunu evladını da kendi çocuğuna bak
Destek ol, kırma gururunu
Falancanın oğlu/kızı kazansa ne olur kazanmasa ne olur
Acaba benime evladım o bölümü okurken mutlu olur mu, mesleğini yaparken mutlu olur mu bir düşün yahu
Benim annemde hep öğretmen olmamı istedi olmayınca olmuyor napak ölek mi?
Hiiiç takılma sen derslerine okuyacağın okula odaklan gerisi fasa fiso:34:

Son düzenleme:
Yani belli ki üzülmüşler ve 2. denemenizde çok daha yüksek puan alıp tıp okumanız için bu tavırları. Şuan bunu göremiyorsunuz ama ilerde anlayacaksınız. Evet üstünüze bu kadar gelmek yerine biraz anlayış göstermeleri gerekli ama şu durumda susup derslerinize daha fazla çalışmaktan başka seçeneğiniz yok.

hiç yılma onlarıda duyma.sen önüne bak kazan herkesii gözlerinle yiceksinn;)önüne bak sen arkdşm

Lisedeyken babam dershaneye gittiğim dönemde ara ara tıp kazanacaksın, öyle çalışacaksın derdi. Bir gün akrabalar bize geldiğinde bana ne yazacaksın diye sormuşlardı, ben de tıp, diş hekimliği ve eczacılık demiştim. Aklımca babamın seveceği bölümleri sayıyorum. Ama bu dediklerimi duyunca babam, senden zaten bir cacık olmaz, tıptan nerelere düştü, beynim çalışmıyor benim, serseriyim demiyor da ve benzeri hakaretlerle akrabaların önünde üzerime yürümüştü. Bu da böyle bir anı :ssz:

Son düzenleme:
hiç yılma onlarıda duyma.sen önüne bak kazan herkesii gözlerinle yiceksinn;)önüne bak sen arkdşm

Yani belli ki üzülmüşler ve 2. denemenizde çok daha yüksek puan alıp tıp okumanız için bu tavırları. Şuan bunu göremiyorsunuz ama ilerde anlayacaksınız. Evet üstünüze bu kadar gelmek yerine biraz anlayış göstermeleri gerekli ama şu durumda susup derslerinize daha fazla çalışmaktan başka seçeneğiniz yok.

Tıpı veya bir başka bölümü çocuğum bu meslekte mutlu olur mu yerine hava atmak, gururlanmak için direten aileler ne de garipler
Yahu sen bırak onun bunu evladını da kendi çocuğuna bak
Destek ol, kırma gururunu
Falancanın oğlu/kızı kazansa ne olur kazanmasa ne olur
Acaba benime evladım o bölümü okurken mutlu olur mu, mesleğini yaparken mutlu olur mu bir düşün yahu
Benim annemde hep öğretmen olmamı istedi olmayınca olmuyor napak ölek mi?
Hiiiç takılma sen derslerine okuyacağın okula odaklan gerisi fasa fiso:34:
anne var anne var işte ben ögretmen olacam desem aboooo :52: :9:
sen doğrusunu yaptın hayallerinin peşinden koştun hiç üzülme
çalış ve hedefine konsantre ol eminim ki başarırsın
kulaklarını tıka kimseyi takma boşver odaklan sadece

yahu tamam annem tabi beni düşünüyo ama diiyorum ki kazanamazsam nolacagını söyleyip sıkıntı verme surekli sözde motive edecek sonra ne desem bagırıyon diyo bide vicdanımı mahvediyo :43:

bigün buraya doktor oldum hoppaaa yazacagım :43: insallah :43:

Son düzenleme:
Lisedeyken babam dershaneye gittiğim dönemde ara ara tıp kazanacaksın, öyle çalışacaksın derdi. Bir gün akrabalar bize geldiğinde bana ne yazacaksın diye sormuşlardı, ben de tıp, diş hekimliği ve eczacılık demiştim. Aklımca babamın seveceği bölümleri sayıyorum. Ama bu dediklerimi duyunca babam, senden zaten bir cacık olmaz, tıptan nerelere düştü, beynim çalışmıyor benim, serseriyim demiyor da ve benzeri hakaretlerle akrabaların önünde üzerime yürümüştü. Bu da böyle bir anı :ssz:

hehe bu ebeveynler bi garip :9:

benim abim de doktor, okulunu kazandığı günden bitirene kadar sürekli, doktorlar da otuzundan önce para kazanamıyor, kimbilir hangi dağ başında mecburi hizmet yaparsın, pis iş, parası kötü, gecesi gündüzü yok v.s. diye kendi anne babam dahil bütün akrabalar başının etini yediler, hatta ilk 2 senesinde yeniden üniversite sınavına hazırlandı ama istediği bölümleri tutturamadı.
şu an mesleğini çok seviyor, hayatından da memnun, türkiye koşullarına göre gayet de iyi kazanıyor, ama anneme sorsanız zavallının dibi... doğuda sürünüyor, çok yoruluyor, daha bir ev bile alamadı, filancanın oğlu bilmemne oldu, evi, son model arabası yazlığı var bizimki daha bir düzen kuramadı diye dizini döver durur...
velhasıl bu anneleri anlamak zor, bişeye taktılar mı takıyorlar :ssz:

Canım bu nasıl başlık Rabbim esirgesin mübarek cuma günü neden kendi için bu temennin? Değiştîr lütfen.
Konuna gelince son gülen iyi gülermiş o sen olacaksın

Vallahi kendi kardesim yazdi sandim benim annemde cok ustune gidiyo kardesimde 35.000 oldu tip istiyo diye tercih yapmadi annem neler demedi ki anneler hep ayni kotulugumuzu istemiyolar napsinlar kendileri gulmedi bari biz gulelim diyolar kizma anacigina =)

anne var anne var işte ben ögretmen olacam desem aboooo :52: :9:

yahu tamam annem tabi beni düşünüyo ama diiyorum ki kazanamazsam nolacagını söyleyip sıkıntı verme surekli sözde motive edecek sonra ne desem bagırıyon diyo bide vicdanımı mahvediyo :43:

bigün buraya doktor oldum hoppaaa yazacagım :43: insallah :43:

Evliyim, 32 yaşındayım annemin bazen bana kızınca yaptıklarını bir görsen :9: bende kızıyorum üzülüyorum ama ben biliyorum ki beni sevdiği ve iyiliğimi istediği için yapıyor. Benim hayalim cerrah olmaktı, tabi hayalde kaldı ama zamanında annem keşke saçımı başımı yolsaymışda ama hırstan ama korkudan daha çok çalışıp olsaymışım.

Kızım sen buralarda oyalanma git çalış :P şaka yaptım aman haa ;) canım benim bende giricem sınava çok stresli bi dönem gerçekten bende ortada dolaşmaya çekiniyorum laf edecekler diye.sen doğrusunu yapmışsın napıcaktın istemediğin yerleri yazıp yıllarca onun pişmanlığını ve her Allah'ın günü lanet ederekmi çalışacakdın işine gidecektin.hissettiğin herşeyi anlat annene.anne sen böyle yapınca benim içimdeki tüm şevk kırılıyo de üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum de abart hatta durumu acırlar belki bi daha laf etmezler :)

anneler evlatlarinin asla kotulugunu istemezler
simdi cok gencsin ilerde anlarsin bunu
belki uzerine fazla dusuyor olabilir onuda guzel bir dille anlatirsin
benimde kizim var 17 yasinda bu yil tipa girdi
bende hep gozum uzerinde
surekli uyariyorum kizim iyi calis diye
bu onun iyiligi icin kendi hayati icin
senin annende seni dusundugunden boyle davraniyor

bu arada meslek ne:27:

benim abim de doktor, okulunu kazandığı günden bitirene kadar sürekli, doktorlar da otuzundan önce para kazanamıyor, kimbilir hangi dağ başında mecburi hizmet yaparsın, pis iş, parası kötü, gecesi gündüzü yok v.s. diye kendi anne babam dahil bütün akrabalar başının etini yediler, hatta ilk 2 senesinde yeniden üniversite sınavına hazırlandı ama istediği bölümleri tutturamadı.
şu an mesleğini çok seviyor, hayatından da memnun, türkiye koşullarına göre gayet de iyi kazanıyor, ama anneme sorsanız zavallının dibi... doğuda sürünüyor, çok yoruluyor, daha bir ev bile alamadı, filancanın oğlu bilmemne oldu, evi, son model arabası yazlığı var bizimki daha bir düzen kuramadı diye dizini döver durur...
velhasıl bu anneleri anlamak zor, bişeye taktılar mı takıyorlar :ssz:
haha vala bizde durumlar tam tersi gbi bişey :1: abim dogudayken üzülüyodularda kimse sürünüyo demedi zaten 1 yıl kaldı sonra uzmanlık falan kurtuldu :9: sizinkiler alemmiş :9:

Vallahi kendi kardesim yazdi sandim benim annemde cok ustune gidiyo kardesimde 35.000 oldu tip istiyo diye tercih yapmadi annem neler demedi ki anneler hep ayni kotulugumuzu istemiyolar napsinlar kendileri gulmedi bari biz gulelim diyolar kizma anacigina =)
ya öyle de benmki adamı deli ediyor :19::1:

Evliyim, 32 yaşındayım annemin bazen bana kızınca yaptıklarını bir görsen :9: bende kızıyorum üzülüyorum ama ben biliyorum ki beni sevdiği ve iyiliğimi istediği için yapıyor. Benim hayalim cerrah olmaktı, tabi hayalde kaldı ama zamanında annem keşke saçımı başımı yolsaymışda ama hırstan ama korkudan daha çok çalışıp olsaymışım.
hehe bunu düşünüp üzmeyin kendinizi zaman farklı şartlar farklıı :31:

Kızım sen buralarda oyalanma git çalış :P şaka yaptım aman haa ;) canım benim bende giricem sınava çok stresli bi dönem gerçekten bende ortada dolaşmaya çekiniyorum laf edecekler diye.sen doğrusunu yapmışsın napıcaktın istemediğin yerleri yazıp yıllarca onun pişmanlığını ve her Allah'ın günü lanet ederekmi çalışacakdın işine gidecektin.hissettiğin herşeyi anlat annene.anne sen böyle yapınca benim içimdeki tüm şevk kırılıyo de üzülüyorum kendimi kötü hissediyorum de abart hatta durumu acırlar belki bi daha laf etmezler :)
YA ZATEN ANNEM DE TIP OKUMAMI İSTİYODA DERDİ İLK YIL GİDEMEMEM :52: GEL DE SEN GİT O KADAR OKUL DERS SINAV ŞU BU. HIH:19: EMİN OL ABARTIYORUM İŞE YARIYO GİBİ Mİ GÖRÜNÜYO ORDAN :23: :37:

anneler evlatlarinin asla kotulugunu istemezler
simdi cok gencsin ilerde anlarsin bunu
belki uzerine fazla dusuyor olabilir onuda guzel bir dille anlatirsin
benimde kizim var 17 yasinda bu yil tipa girdi
bende hep gozum uzerinde
surekli uyariyorum kizim iyi calis diye
bu onun iyiligi icin kendi hayati icin
senin annende seni dusundugunden boyle davraniyor

Hay maşallah darısı basıma :17:
ya öyle tabide yanlıs yaklasıyo :19: diyorum sıkıntı verme içime böyle çalıştıgımı da görüyo yok illa demeli
arada lafı da vuruyo bende cok hassasım bozuluyorum tabi :14:
sizede hayırlı olsun :38:

canim ya cok dert etme
burda bize yazdigin gibi aynen annenede konus eminimki anlayacaktir
belki senin umursamadigini dusunuyordur belkide sen hareketlerinle ona oyle bir gorunum veriyorsundur
insallah istedigin okula girersin biraz azim
annenin bu telasi da inanki senin gelecegin icin
bence dert etme anneciginin gonlunu al hayir dualarini al insallah basaricaksin opuyorum

:9:
canim ya cok dert etme
burda bize yazdigin gibi aynen annenede konus eminimki anlayacaktir
belki senin umursamadigini dusunuyordur belkide sen hareketlerinle ona oyle bir gorunum veriyorsundur
insallah istedigin okula girersin biraz azim
annenin bu telasi da inanki senin gelecegin icin
bence dert etme anneciginin gonlunu al hayir dualarini al insallah basaricaksin opuyorum

aslında evet dısardan cok rahat görünürm ama bide içimi bilselerr :18:
teşekkür ederim, ya ben ona kıyamam ölürüm anneme :29:

ama bazen ikimizede geliyolar :99: :57: :117: :37:

tabikide yinede o benim herseyim :16: oyş annem benim yerim :23: kanım kaynadı sarilimde gelim :16::9:

puanım geldği zaman o çok anlayışlı babam gidip yerine canavar gelmişti bi gnden bi güne kötü söz etmeyen adam suratıma tercih klavuzunu fırtalmıştı dün gibi hatırlarım..
neyse tercihleri yapıp istediğim yeri kazanınca özür dilemişti :37:

şimdi heryerde söyler annemde babamda benim kızımdaa filanca yerdeee tam beş yıllık okul okuyo diye hava atarlar :52:

neyse uzatmıyım olur ya böylee kazanınca o sözleri yutup baş tacı olursun..
anne babalar böyle bir sene sık dişini sonra rahatsın..

bu arada meslek ne:27:

Babamın gönlünü yapmak yerine kendi hayalimin peşine gittim öğretmen oldum ben canım. Okulu birincilikle bitirince, zaten zamanında yaptıklarının hepsini unuttu, şimdi sanki prensesmişim gibi gururlanıyor, hava atıyor benimle :31:

Eğer doktor olmak senin hayalinse, sen de hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyarsan, gönülden istersen, o zaman karşına hangi engel çıkarsa çıksın bunu eninde sonunda gerçekleştirirsin. Umarım bir gün burada, hayalimi gerçekleştirdim diye yazdığını görürüz senin de. :31:

Canim takma kafana ya duymamazliktan gel sonucta anne
Oda senin icin yapiyor bunlari seni dusundugu icin tabi teknigi yanlis
Daha itici olmadan yapmali..hayirlisi olsun bi dahakine insallah olur sıkma tatli canini dedigin gibi ucunda olum yok
Bak annen seni buralarda gormesin yine baslar yoksaa
Sen vaktini gecir boşa gecir die
:27:
Neyseeee
Beklenen gun gelicekse cekilen cile kutsaldir dimi

Back
X