- Konu Sahibi doktorcum_
yeter ama ya. 
napim ölüyimi kazanamadım diye. hayır gören duyan sanki barajı geçememişim ortada kalmışım sanacak. hem öyle olsa nolur ki .
neymiş efendim evde koca beklermişim benden bi halt olmazmış.
sınavdan önce sen elinden geleni yaptın takdiri ilahi şu bu diye naralar atan annem...
yahu gayet de ortalama bi puanım vardı heryerede girerdim tıp istedim diye tercih yapmadım.
hayır katilleri yargılamayın cidden parmaklarım morardı ısırmaktan kendimi kontrol etmek için. hani kimseye saldırmayacagım da laf dalasına girmeyeyim diye
adam öldürenler boşa öldürmüyo
annemden bıktım.. bi insanın üstüne bu kadar gelinmez. ara vermek için odadan cıkıyorum; niye geldin?
yemek yiyorum;oyalanma
kahve almaya gelyiyorum;zaman geçirmeye çalısma
kafayı yedi hava atamadı ya kızım doktor oldu diye. tek derdi bu.
neymiş filanların iki kızı da tıpı kazanmış BANANEY?
hayırlarını görsünler
neymiş onların benim kadar imkanı mı varmış. var tabi karun gibi zenginler ama yok bunu dsem vay efendim onlardan eksiğin mi var olur, susuyorum.
her abimle konusmasında bana laf vuruyo. sen beni gururlandırdm oglum tek dayanagımsın su bu.
o gün patladım. yeter dedim ortalıkla onun bunun altına yatmadım benden utanma altı ustu bida hazırlanıcam dedim.
sen misin bunu diyen..
gercekten bıktım
konus anlat şu bu demeyin anlamaz o konuşmaz tek kendi haklıdır.
hanım, çocukla ilgilenmek sadece ders calıs demeyle olmuyorrr !!
bigün nasılsın kızm dediğni bilmem ancak suratım mahkeme duvarı olacak ondan sonra.
yeter ama
of 
canımdan bezdim
diyorum ki sus bana çalış deme snirlerm bozuluyo
neymiş ona çemkiriyomusum havam binbeşyüzmüş
sesini soluğunu kesmişim babamı utandırmışım
tobe estagfrullah ya

benmim annemde böyle işte
o laf ettkce snirlenip çalışamıyorum. of ama ya

ya ne kızlar var etrafta babasından gizli tercih değiştirip taa nerelere gden ne blim neler var işte siz blirsiniz

sessizim ya ez anne ez

napim ölüyimi kazanamadım diye. hayır gören duyan sanki barajı geçememişim ortada kalmışım sanacak. hem öyle olsa nolur ki .
neymiş efendim evde koca beklermişim benden bi halt olmazmış.

sınavdan önce sen elinden geleni yaptın takdiri ilahi şu bu diye naralar atan annem...

yahu gayet de ortalama bi puanım vardı heryerede girerdim tıp istedim diye tercih yapmadım.
hayır katilleri yargılamayın cidden parmaklarım morardı ısırmaktan kendimi kontrol etmek için. hani kimseye saldırmayacagım da laf dalasına girmeyeyim diye

adam öldürenler boşa öldürmüyo

annemden bıktım.. bi insanın üstüne bu kadar gelinmez. ara vermek için odadan cıkıyorum; niye geldin?
yemek yiyorum;oyalanma
kahve almaya gelyiyorum;zaman geçirmeye çalısma
kafayı yedi hava atamadı ya kızım doktor oldu diye. tek derdi bu.
neymiş filanların iki kızı da tıpı kazanmış BANANEY?

neymiş onların benim kadar imkanı mı varmış. var tabi karun gibi zenginler ama yok bunu dsem vay efendim onlardan eksiğin mi var olur, susuyorum.
her abimle konusmasında bana laf vuruyo. sen beni gururlandırdm oglum tek dayanagımsın su bu.
o gün patladım. yeter dedim ortalıkla onun bunun altına yatmadım benden utanma altı ustu bida hazırlanıcam dedim.
sen misin bunu diyen..
gercekten bıktım

hanım, çocukla ilgilenmek sadece ders calıs demeyle olmuyorrr !!

bigün nasılsın kızm dediğni bilmem ancak suratım mahkeme duvarı olacak ondan sonra.
yeter ama

canımdan bezdim

sesini soluğunu kesmişim babamı utandırmışım
tobe estagfrullah ya

benmim annemde böyle işte

o laf ettkce snirlenip çalışamıyorum. of ama ya

ya ne kızlar var etrafta babasından gizli tercih değiştirip taa nerelere gden ne blim neler var işte siz blirsiniz

sessizim ya ez anne ez