• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim Allah belamı versin. Katliam yapasım var

Senın annen benım babam ıclerıne seytan kacıo galıba :) aynı cumleler aynı tavır ve sabır taşı olma yolunda çatlayan evlatlar..

Üzülme demiycem insanın elinde olmuyor uzulmek , özellıkle aılesı yıpratınca ama hayallerınden vazgecme sadece kendın için..
Ben geçtim, cok pişmanlıklar yasadım .
Hayallerini mutlaka yaşa , kulaklarını tıka ve inandıgın yol da yürü canım

bu aılelerı anlamıyorum :19:
ne anlıyorlar bu baskıdan bılmıyorum kı
bundan seneler önce annemde çok baskı yapardı, ben okuyamadım sen oku dıye dıye delı ederdı benı
hanı tamam nıyetı ıyı bızım ıyılığımızı ıstıyorlar ama bu kadar baskıya ne gerek var?
Resmen utanmasa dershanede yatırcaktı benı

Sonra ne oldu topladım tası tarağı ülkeyı terk ettım :9: okumadım.
Ne zaman kı değıştıler geldım tekrar evımı tuttum sınavlara gırdım kazandım okudum mesleğımı elıme aldım
sırf aıleme olan ınadımdan okumamıştım zamanında düşünüyorumda ne aptalmışım
sonra tutuştum tabı sakın benı örnek alma :33:
Zamanında olan bana oldu ama şımdı kardeşlerım rahat aynı hatayı tekrarlamıyorlar :1:

İnsanlardaki şu tıp sevdasını da anlayamıyorum sanki baska meslek yok! Sen kendin de istiyor musun tıp okumayı yoksa ailen istediği için mi?

puanım geldği zaman o çok anlayışlı babam gidip yerine canavar gelmişti bi gnden bi güne kötü söz etmeyen adam suratıma tercih klavuzunu fırtalmıştı dün gibi hatırlarım..
neyse tercihleri yapıp istediğim yeri kazanınca özür dilemişti :37:

şimdi heryerde söyler annemde babamda benim kızımdaa filanca yerdeee tam beş yıllık okul okuyo diye hava atarlar :52:

neyse uzatmıyım olur ya böylee kazanınca o sözleri yutup baş tacı olursun..
anne babalar böyle bir sene sık dişini sonra rahatsın..
hehe ne mutlu sana :1: yok cok sukur babam hala melek de annem için aynı seyi diyemeyecegim :27: bu arada bölüm neydi ? :)

Babamın gönlünü yapmak yerine kendi hayalimin peşine gittim öğretmen oldum ben canım. Okulu birincilikle bitirince, zaten zamanında yaptıklarının hepsini unuttu, şimdi sanki prensesmişim gibi gururlanıyor, hava atıyor benimle :31:

Eğer doktor olmak senin hayalinse, sen de hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyarsan, gönülden istersen, o zaman karşına hangi engel çıkarsa çıksın bunu eninde sonunda gerçekleştirirsin. Umarım bir gün burada, hayalimi gerçekleştirdim diye yazdığını görürüz senin de. :31:
hehe kafam basmıyo serseriyim demiyosunda hayallerimn pesnden gittm dyosun :37: hehe saka tabiki ya insan ne olmak istiyosa o olmalı gelecek de onun hayatta onun sonucta sen en iyisini yapmıssın :40:
ay insallaaaahhhh insallaaah MUNEye de rica edicem dicem az kaldırma burdan beni herkes burda tanıyo diye :27: ay bi doktor olsam tüm topiclere bastan asagı yazarm valla :27:
Canim takma kafana ya duymamazliktan gel sonucta anne
Oda senin icin yapiyor bunlari seni dusundugu icin tabi teknigi yanlis
Daha itici olmadan yapmali..hayirlisi olsun bi dahakine insallah olur sıkma tatli canini dedigin gibi ucunda olum yok
Bak annen seni buralarda gormesin yine baslar yoksaa
Sen vaktini gecir boşa gecir die
:27:
Neyseeee
Beklenen gun gelicekse cekilen cile kutsaldir dimi
ahaha aynen :1: neyse bakalm beni takip etmeye devam edin :37: :D seneye bu zamanlar yazarım belkim :24:

Senın annen benım babam ıclerıne seytan kacıo galıba :) aynı cumleler aynı tavır ve sabır taşı olma yolunda çatlayan evlatlar..

Üzülme demiycem insanın elinde olmuyor uzulmek , özellıkle aılesı yıpratınca ama hayallerınden vazgecme sadece kendın için..
Ben geçtim, cok pişmanlıklar yasadım .
Hayallerini mutlaka yaşa , kulaklarını tıka ve inandıgın yol da yürü canım
hayırlısı olsun uzme kendini :31: yasayacagım insallah :40:

bu aılelerı anlamıyorum :19:
ne anlıyorlar bu baskıdan bılmıyorum kı
bundan seneler önce annemde çok baskı yapardı, ben okuyamadım sen oku dıye dıye delı ederdı benı
hanı tamam nıyetı ıyı bızım ıyılığımızı ıstıyorlar ama bu kadar baskıya ne gerek var?
Resmen utanmasa dershanede yatırcaktı benı

Sonra ne oldu topladım tası tarağı ülkeyı terk ettım :9: okumadım.
Ne zaman kı değıştıler geldım tekrar evımı tuttum sınavlara gırdım kazandım okudum mesleğımı elıme aldım
sırf aıleme olan ınadımdan okumamıştım zamanında düşünüyorumda ne aptalmışım
sonra tutuştum tabı sakın benı örnek alma :33:
Zamanında olan bana oldu ama şımdı kardeşlerım rahat aynı hatayı tekrarlamıyorlar :1:
haha nasıl terkettin naaptın :27::27::27::27::27::27::27: deli seni :52::52:
İnsanlardaki şu tıp sevdasını da anlayamıyorum sanki baska meslek yok! Sen kendin de istiyor musun tıp okumayı yoksa ailen istediği için mi?
amaan aynen :19: yok ben istediğim için:40: babam bu yıl dedi fizik tedavi yaz istersen özel bekleme bi yıl diye yok dedim bi yıl daha hazırlanıcam
ama bu konuda ciddi anlamda sıkıstırılan cocuk cook :50:

Ben artık şuna kesin kanaat getirdim ki ailelerde şöyle bir durum var: Çocuğun sessizse, sana sesini çıkaramıyosa daha da ez ki hiç bi yere gidemesin ağzını da açamasın istediğin gibi şekillendir !

Bizimkiler de aynı seninkiler gibi, hiç umursamazlar acaba üstüne fazla mı gidiyoruz kırılmış mı üzülmüş mü diye.. Ya nedense çocuklarının ayrı bir birey olduğunu farkedemiyorlar. Biz onların oyuncaklarıyız sanki! Ezik büyüttükleri için de korkak cesaretsiz oluyoruz (şahsım adına yazıyorum sen öyle olmayabilirsin tabi)

Allah yardımcın olsun...

öğretmen olcam da hazırlık da okuduğum için bizimkiler diğer öğretmenlerden üstünüm sanıyo ısrarla :9:

baktım keyifleri yerinde hiç ses etmedim..
ha bu sene okul bi sene uzadıı 6 yıllık okuyo dersiniz artık deyince çok hoş karşılamadılar ama :D

yanii seneye sende güleceksin bu anlattıklarına merak etme :)

Canım annen için bir şey diyemycm ama sen doğru olanı yapmışsın. Başkalarının dediklerini umursama. Umarım her şey istediğin gibi olur :)

Benimkiler de tutturmuş bir tıp diye hem de normali de değil ingilizce olanından. :D Ama ben onu diş hekimliğine çevirdim karşı çıkamadılar. :)

Canım başlığın beni dehşete düşürdü.Evet annene kızdım, sana da kızdım.Üç günlük ömrü böyle hırslarla tüketmeye ne gerek var.Tabii ki ünv. okuyun, tabii ki iyi ve sevdiğiniz bir iş sahibi olun, ama bu stres bu öfke bu hırs hepinize zarar verir. Siz de etrafınızın bu hırsına kapılarak doktor olmak istiyor olabilirsiniz. Nereden biliyorsunuz, belki de doktorluğu hiç sevmeyeceksiniz, belki beceremeyeceksiniz. Tıp fakültesinde okuyup bırakan birkaç kişi tanıyorum şahsen, ya da doktorluğu beceremeyen insanların hayatına kasteden onlarca doktor gördüm. Ben olsam seçeneklerimi çoğaltırdım, ne güzel puan almışsınız, ne çok seçeneğiniz varken siz böyle öfkeli böyle mutsuz.Üzüldüm.

Canım, katil olmaya değmez inan bana :31:
Sen kimseyi takmıyosun ve derslerine konsantre oluyosun :13:
Boşver, sen kendini düşün. Moralini bozma. Sen kendinden sorumlusun.
Annen çok ayıp etmiş valla :31: İlla onları gururlandırmak için tıpı kazanmak mı lazımmış?
Amann ne bileyim sen takma ya :ssz:

Ben artık şuna kesin kanaat getirdim ki ailelerde şöyle bir durum var: Çocuğun sessizse, sana sesini çıkaramıyosa daha da ez ki hiç bi yere gidemesin ağzını da açamasın istediğin gibi şekillendir !

Bizimkiler de aynı seninkiler gibi, hiç umursamazlar acaba üstüne fazla mı gidiyoruz kırılmış mı üzülmüş mü diye.. Ya nedense çocuklarının ayrı bir birey olduğunu farkedemiyorlar. Biz onların oyuncaklarıyız sanki! Ezik büyüttükleri için de korkak cesaretsiz oluyoruz (şahsım adına yazıyorum sen öyle olmayabilirsin tabi)

Allah yardımcın olsun...
aynen valla aynıyız cınım :19:
öğretmen olcam da hazırlık da okuduğum için bizimkiler diğer öğretmenlerden üstünüm sanıyo ısrarla :9:

baktım keyifleri yerinde hiç ses etmedim..
ha bu sene okul bi sene uzadıı 6 yıllık okuyo dersiniz artık deyince çok hoş karşılamadılar ama :D
yanii seneye sende güleceksin bu anlattıklarına merak etme :)
haha tıp kadar okul okuyorum deseydin:1: hehe 6 yıllk okuyo dersınıze cok güldüm :9:

Canım başlığın beni dehşete düşürdü.Evet annene kızdım, sana da kızdım.Üç günlük ömrü böyle hırslarla tüketmeye ne gerek var.Tabii ki ünv. okuyun, tabii ki iyi ve sevdiğiniz bir iş sahibi olun, ama bu stres bu öfke bu hırs hepinize zarar verir. Siz de etrafınızın bu hırsına kapılarak doktor olmak istiyor olabilirsiniz. Nereden biliyorsunuz, belki de doktorluğu hiç sevmeyeceksiniz, belki beceremeyeceksiniz. Tıp fakültesinde okuyup bırakan birkaç kişi tanıyorum şahsen, ya da doktorluğu beceremeyen insanların hayatına kasteden onlarca doktor gördüm. Ben olsam seçeneklerimi çoğaltırdım, ne güzel puan almışsınız, ne çok seçeneğiniz varken siz böyle öfkeli böyle mutsuz.Üzüldüm.

:26: genc yasta evet ınsanlara cok fazla stres biniyor gelecekleri düşünülüyor guya ama hep bi rekabet ortamı yarıs atı gibi yetiştiriliyoruz:19: karsıyım buna :20:

ama ben gercekten istedigim için istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum ne bileyim hayat kurtarıp hayır dualarını almak istiyorum
Allah doktora muhtac etmesin,yoklugunuda göstermesin der annem hep :40:
Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim :16:

:26: genc yasta evet ınsanlara cok fazla stres biniyor gelecekleri düşünülüyor guya ama hep bi rekabet ortamı yarıs atı gibi yetiştiriliyoruz:19: karsıyım buna :20:

ama ben gercekten istedigim için istiyorum insanlara faydalı olmak istiyorum ne bileyim hayat kurtarıp hayır dualarını almak istiyorum
Allah doktora muhtac etmesin,yoklugunuda göstermesin der annem hep :40:
Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim :16:

Ailecek terapiye gidin, ya da mutlu olma yogası filan yapın derim o halde :9: Bu kadar hırslı olan anne babalara hep şu gerçek olayı anlatıyorum. Bir arkadaşım genç yaşta hastalık yüzünden çocuğunu kaybetti. Bu olayın ardından dedi ki " Ne okul, ne sınavlar, ne iş... Keşke yaşasaydı ve sadece mutlu olsaydı..."
Hayata mutlu olmak için geliyoruz, tüm seçimlerimizi mutlu olmak için yapıyoruz. İçinde mutluluk yoksa, hiçbir şeyin önemi yok.
Çok mutlu olasın emi :54:

Ailecek terapiye gidin, ya da mutlu olma yogası filan yapın derim o halde :9: Bu kadar hırslı olan anne babalara hep şu gerçek olayı anlatıyorum. Bir arkadaşım genç yaşta hastalık yüzünden çocuğunu kaybetti. Bu olayın ardından dedi ki " Ne okul, ne sınavlar, ne iş... Keşke yaşasaydı ve sadece mutlu olsaydı..."
Hayata mutlu olmak için geliyoruz, tüm seçimlerimizi mutlu olmak için yapıyoruz. İçinde mutluluk yoksa, hiçbir şeyin önemi yok.
Çok mutlu olasın emi :54:

dogrudur önemli olan mutluluk huzur sıhhat :)
teşekkür ederim sende cok mutlu ol insallah amin :9:

Back
X