Benim Annem Bir Melek - Atv

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
BENİM ANNEM BİR MELEK- Atv

Bir gelin-kaynana hikayesi...
Bir aile komedisi...
Hepimizin ki gibi: Benim Annem Bir Melek!!!...

Ev hanımı Anne Neriman(Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit(Tarık Ünlüoğlu); baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin(Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin(Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece(Dolunay Soysert); Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılacak…

Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında; kocaman, mutlu ve çok komik bir aile!

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşam izledim bu diziyi..
Çok komik öldüm gülmekten..
Pazar akşamları artık işkence değil

1. Bölüm

Neriman bütün ailesinin üzerine titreyen bir annedir. En büyük zaafı da küçük oğlu Çetin’dir. Çetin’in bir eş ve bir baba olması, Neriman’ın ona küçük bir çocuk gibi ihtimam göstermesine engel olamamıştır. Gelini Ece ne yaparsa yapsın, oğluna Neriman kadar iyi bakamayacaktır! Bu arada büyük oğlu Metin de yeni bir aşka yelken açmıştır. Sevgilisi Nalan ailesi ile tanışmak isteyince, Çetin ve Metin anneleri Neriman’dan uzak bir tanışma yemeği organize ederler. Yemekte sadece Çetin, Metin ve Çetin’in eşi Ece olacaktır. Baba Cahit de, melek anneleri Neriman’ı oyalamakla görevlidir.

AKŞAM BENDE İZLEDİM ÇOK MATRAK BİR DİZİ YA GÜLMEKTEN KOPTUM. TİPİK GELİN KAYNANA ÇATIŞMASI RESMEN OĞLUNU PAYLAŞAMAYAN BİR KAYNANAKötü Kazen

gelin kaynana hikayesi mi ......
bu dizi tutar be......

Bencede kesin tutar ve bunu hafta içi bir saate alırlar...

Oğlunun evleneceği kızı tanıştırma sahnesine bayıldımm
-Eteğinin yarısını evde unutmuş..:roflol:
-Haberi yoktur diye söylüyorumm
:roflol:

Akşam 10 dk kadar izleme imkanım oldu, beğendim, Oya Başar çok yönlü bir sanatçı, bayılıyorum kendisine.:hooray: Özlemiştik valla onu. Diğer kadroda çok iyi. İzleyecektim ne güzel bütün bölümü bebeler tutturdu Yumurcak Tv izleyeceklermiş., Hay ben bu yumurcak TV'ye...

Kadro çok iyiydi,bence de tutar bu dizi.Pazar akşamı izleyecek birşeyler bulmak güzel:)

reklamlarından anlamıştım dizinin güzel olduğunu.akşam izledik
gerçekten çok matrak bi dizi.izlerken çok güldüm:roflol::roflol:

çok matrak birdizi kadroda güzel olunca bence ailece oturup seyredilecek bir dizi

Geçen sezon çok beğenmiştim bende dewamı olmayacak diye üzülmüştüm ama neyseki dün akşam yeni sezonla birlikte yeni bölümleri başladı... hihoyyyt

valla ordaki gelinin yerinde olmak istemezdim

bencede eğlenceli bi dizi gülmeye ihtiyacı olan seyretsin:roflol::roflol:

gelinde çok sabırlı ama iyi idare ediyo, gerçek hayatta öyle bi gelin bulmak zor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…