uşttttGoogle a yazmıştır kadınlar kulübü çıkmıştır o da güvenip sormak istemiştir. Sahte olsa böyle yazı tarzından ne elde edecek? Evet salatalıktan desek eheheh nasıl yediler ama diye bize gülecek mi?
Tam kendine kalitene göre bir cevap tebrikleruştttt
yok sana yakışan bence. Tam olarak yaptığını yazdım bitanemTam kendine göre bir cevap tebrikler
Yaaa bunların hepsinin evde oturmaktan beyni sulanmış. Bırakkk uyarma hiç takılsınlarSalatalik size bir sey ifade ediyor mu hanimlar resmen fake :) 12 yasinda buraya uye olamaz
Destinesiaaacımmmm. Baska neler biliuorsun anlatsana birazOkulda öğretmenler, rehperlik ögretmenleri varken, buralara kadar. Ama başka bir üye cocugum taciz görüyor deyince fake hesap oluyor demi???
Yaaa bunların hepsinin evde oturmaktan beyni sulanmış. Bırakkk uyarma hiç takılsınlar
Ya sen git bebene odaklansana. Bana salça olma ben senin seviyene düşmem hadi ablacım hadiDestinesiaaacımmmm. Baska neler biliuorsun anlatsana biraz
Gebitocum hayatimda sen kadar uştlayan biri görmedim.Ya şu sahte olsa ne olur? Size göre sahteyse yazmayın geçin. İnanan yazsın.
Sananeeee bebeğimden. Sen sanirim benim bebegime ve bana odaklanmaktan birsey yapamaz oldun. Kendine ugras bul. Istersen gel doktora beraber gidelim.Ya sen git bebene odaklansana. Bana salça olma ben senin seviyene düşmem hadi ablacım hadi
Olur canısı elini tutar ortak olurum heyecanına :) inşallah kalbinin ekmeğini yersinSananeeee bebeğimden. Sen sanirim benim bebegime ve bana odaklanmaktan birsey yapamaz oldun. Kendine ugras bul. Istersen gel doktora beraber gidelim.
Evet kesinlikle bakmalı. Uştlamayla doldu burası. Bu kadar kupeği almalı burdan en basta senii
Tebriyeni gösterme bu kadar seviye yerlerdeEvet kesinlikle bakmalı. Uştlamayla doldu burası. Bu kadar kupeği almalı burdan en basta senii
Vallahi sendee hayatim. Durduk yere.insanlara satasma yorumu beyenmiosan okuyup gecceksin. Kimsenn dusuncesine saygisizlik.yapmicaksinOlur canısı elini tutar ortak olurum heyecanına :) inşallah kalbinin ekmeğini yersin
UŞttttttttttt.Tebriyeni gösterme bu kadar seviye yerlerde
Sana bir adet Türkçe sözlük öneriyorum en acilindenVallahi sendee hayatim. Durduk yere.insanlara satasma yorumu beyenmiosan okuyup gecceksin. Kimsenn dusuncesine saygisizlik.yapmicaksin
senn gbimi ferzokkkKeşke tedavi olsanız
Senden alcam onu benSana bir adet Türkçe sözlük öneriyorum en acilinden
Hadsiz hudutsuz bırakın yaa şunun seviyesine düşmeyinBak bir tane daha kasinti geldi. Infinite kasinitisiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?