Benim BATım ne ?

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
temmuzda batım 17ydi. 20sinde bitti. 26sında tekrar adet gördüm ve 1 ağustosta bitti. ara ara az da olsa bişeyler gelmeye devam etti. ağustos 9-10 gibi tamamen kesildi.

benim batım ne şimdi :26:

bence sen batını boşverde doktora görün böyle adet olmaz ara kanama yaşamışsın bence doktoruna görün hemen

bence sen batını boşverde doktora görün böyle adet olmaz ara kanama yaşamışsın bence doktoruna görün hemen

göründüm doktor bişey yok dedi. idrar yollarımda iltihaplanma var. ilaç kullanıyorum onun için

benmi yanlış anladım temmuzun 17sinde adet oldun 20sinde bittin 26sında tekrar oldun ve 1inde bittin?:44:

ve doktor bişey yok dedi. evet doğru anladın bu ay bende anlam veremedim, ilk kez başıma geldi. bi daha tekrarlarsa başka doktora gitcem zaten.

Son düzenleme:
gebelik testi falan yaptımı? benim böyle ara kanama yaşadığımda düşük yaptığımı öğrenmiştim. sen gene başka bi doktorada gözük arkadsım normal olan birşey değil belki kist var tek doktorla kalma derim

hayır yapmadı ama ultrasondan falan baktı kan tahlili yaptı. bişey yok dedi. idrarda yanmam olduğunu söyleyince iltihap var o zaman dedi ilaç verdi. onları kullanırken fenalaştım bi gece. acile gittik idrar tahlili yaptırdım. yoğun iltihaplanma var dedi iğne yaptılar. antibiyotik falan kullandım. sırtım ağrıyor bi kaç gündür. tekrar gidip baktırcam idrarıma.

Son düzenleme:

geçmiş olsun arkadşım ama bilemiyorum ben idrar yolundan enfeksiyonu oldugu için ara kanama yaşayan duymamıştım hiç

geçmiş olsun arkadşım ama bilemiyorum ben idrar yolundan enfeksiyonu oldugu için ara kanama yaşayan duymamıştım hiç

saol cnm, bilemiyorum bende. bişey olsa kan tahlilinde çıkardı illa ki. ultrasondan da baktı bi de yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…