Mükemmel bir baba olamamak vardır, birde baba olamamak vardır. Bende babası olupda olmayanlardanım. Annemle barışmak için yıllarca beni koz olarak kullandı.
Anneciğim artık dayanamadı kızım bir süre ayrı kalıcaz, seni görmiycem. Babanla oldukça eriyorum dedi ve kabul ettim. Daha ilk okula yeni başlamıştım. Babam beni yine koz olarak kullanmaya kalktı bu sefer başaramadı. 1,5 yıl anneme hasret kaldım onun yüzünden. Aslında babama aşığım belki her gün ağlıyorum özlüyorum.Ama görmek bile istemiyorum. Bekara karı boşamak kolaydır derler. Buda bunun gibi bişey.Yaşamayan bilemez. Benim anneciğime allah ömrümden ömürler versin, babamda benden uzak allaha yakın olsun, ömrü bol olsun. Babasız olmak çok ayrıdır, hep bi tarafın eksiktir ama göre göre babanı yokmuş gibi davranmakda çok yıkıcıdır.
Silenzo canım üzme kendini, aslında bu yaşadıklarınla o kadar olgunlaşıyorsunki hayata daha sağlam adımlarla devam ediyorsun, kolay kolay yıkılmıyorsun. Ve şunu unutmaki çocuğun için baba seçerkende daha mantıklı oluyorsun. O yüzden üzülme bence tatlım. Seni çok iyi anlıyanlardanım. Hele dedin ya ankara beni babam götürmiycek. Babam telefonuna kontür alıp karı kızla gezmeye çalışırken annecim benim lise formamı almak için kırk tane kapı aşındırdı. Annen gibi olamaz hiçbir zaman, beklentin olmasın onun için.
Kusura bakma çok uzun oldu ama o kadar doluyumki, günlerce yazabilirm