Benim bu annem ?

elber3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
51
0
16
İstanbul
Arkadaş bu kadın bizim kardeşlerimizle kötü olmamızı mı istiyo anlamadım ben,

benden alıp ona, ondan alıp bana bire bin katar sayesinde düşman olduk,,,

birini sevdik sırf anam istemiyo die evlenemiyorum, dengin değill bu laftan nefret ediyorumm...

söyleyi bana bir insanın dengi nası olur..??

Konu anlatımı yetersiz değil mi :44:
budaa benim hikayem ..

Seviyorum aslında birini, yıllardır ama ailem öyle bir karşıki bana sikdir git kapı orda bile demeye razı oldular.
aslında mütavazi bir aileye sahibim herzaman en iyi evlat olarak gözlerine bakdım. Ama hayatımda ilkkez bi insanı aynı yastığa baş koycak kadar sevdim, sanmayın sevdiğim kişi hırlı,hırsız ne biliyim kötü biri,dünya iyisi allah korkusu olan işinde gücünde evini almıs parasını birikdirmiş bi tek benim iki dudağımın arasındaki evete bakıyo.. beklerdimki ailem benim vermeme sebebi saydıklarımdan aksi b, durum olsun vay efendim neymiş benim dengim değilmiş yakısmıyomus bana bumudurr yani bumuuuu ( öyle bir baskı uygulamaya başladılarki nerdeyse wc ye gitsem peşimden gelcekler yıllardır arkdaslarımı görmez oldum elimi eteğimi kestiler herkezden ablalarım evlendi hepten üstüme düştüler ne yapsam göze batar oldum deki bu hale nasıl geldiniz..... orasıda muamma benim erkek bi ikizim var biriyle knusuyo yıllardır kızın yasam tarzı ailesi biz ne kadar mütaviziysek onlarda okadar serbest, gelgelelim aramızı bozdu kardeşimle kardeşim sevdiğim kişiyi tanıyodu aynı mah. deyiz arkdaşlardı aslında herzaman dört dötlük cocuk dünya iyisi derdi benimkine gelgelelim konustugu kızla aram bozukdu bana karsıda dolmus birikmiş artık anneme dannn die anlatdı herseyi senin kızın söyle senn kızın böyle die hayatımın zındana cevirdi sevgilimin bana aldığı hediyelere kadar söledi anneme aldığı hediyeleri geri gönderdiler cocuga geçmesinden kapımızdan dediler ama ben hala itler köpekler gibi seviyorum etmediğim dua kalmadı kılmadığım namazlar kalmadı rabbime sığındım sadece.. şimdi ayrıldığımızı sanıyolar annem öldürürüm kendimi sebebim olursun dio bu arada yaasımda 22, biz hala birlikdeyiz onun ailesi beni cok seviyo gelelim diolar ama ben öle krkuyorum öyle bi anne varki bende censiyle beni yıldırıyo bağrıyo cağrıyo spnra tansiyon seker yükseliyo sinir krızi geçiriyo bunların hepsi ben birini seviyorum o benim dengim değil çirkinmiş oda amanın gözüyle valla öle tatlıki karakaş karagöz yani ne olursa olsun benim olsun ya amaa yok olmuyo... yinede anneme karsı gelmiyorum ne deseler he diyorum ama yaranamıyorum bi pazar günüm var akşama kadar temizlik yapıyorum ne dese yapıyorum amaaaaaa ben ne kötü bir evladım ki birini sevmek orospuluk erkek evlat yapar ama kız evlat hayırrr asllaaaaa yapamazz onların istediği biiri olcak öle doluyumki anlatamam.. (( bunların yazarken bile sanki cekdiklerim gzümün önüne geliyo ağlıyorum rabbim seveni sevene yazsın ... yanlızlık allaha mahsus bari burda dertleşcek biri olsun.. !!!

Üslubunuz çok kötü.
Giriş cümleniz mesela.
Anneniz ne kadar kötü olursa olsun bu şekilde konuşmasanız keşke hakkında.
Karnında geçirdiğiniz zamanın hakkını ödeyebilmeniz bile çok zorken..
Bunun daha başka bir anlatımı olabilirdi.
O sorduğunuz soruyu da annenizden öğrenmeye çalışın.
Yani annenizce bir insanın dengi nasıl olur sorusunun cevabını.
Bizimkiyle annenizinki uymayabilir.

Üslubunuz çok kötü.

Evet,ben de üslubunuzu uygun bulmadım.
"Bu kadın" dediğiniz kişi anneniz her şeyden önce,sizi bu dünyaya getirebilmek için 9 ay karnında taşıyan ve ne sancılarla sizi dünyaya getiren insan.Bu tarz konuşmanız benim bile kalbimi kırdı ne yalan söyleyeyim,ne olursa olsun anne annedir yani :/

Annenizin ruh sağlığı yerinde değil anlattığınız kadarıyla. Tamam.
Ama ne olursa olsun böyle kelimeler kullanmayın. Yakışmıyor.
Aile büyüklerinizden yardım isteyin. Annenizin dinleyeceği birileri vardır mutlaka.

herkes her anneyi kendi annesi gibi zannediyor sanırım.

kadınlar kendileri için çocuk yaparlar. kim ne derse desin. bu böyle.
önce kendileri için sonra etraf için.
sonra da başlarına kakarlar dokuz ay taşıdım diye,
sanki lutfetti, o kadar şikayet edecekti madem taşımasaydı.

Sizinle fikirlerimiz tamamen zıt,ben sizin gibi düşünmüyorum.

Elbette herkesin annesi aynı değil ama "anne" ya..Cennet bile annelerin ayaklarının altında.
Yanlış anlamayın fikrinizi değiştirmek gibi bir amacım yok,olamaz da zaten.

Fakat kafama bir şey takıldı,ben yazdıklarımı elber3 arkadaşımıza hitaben yazmıştım,siz neden üzerinize alındınız anlayamadım ?

aile büyükleride konustu fakat olmadı olmuyo ikna edemiyorum yardım bekledim insalarda anamın lafına bakıp sen nasıl evlatsın üzüyosun kadını die bana kızdılar anlıcanız gene suclu ben oldum.. hatam birini sevmek benim diğer erkeklerin tırnağına değişmicem ama anama göre cirkin kocakafalı dengim olamayan biri hee ne öğrendim meğerben ne güzelmişimde haberrim yokmus ..

BÖYLE BİR ANNE bende de var.ALLAH havale ediyorum.nasıl annenin evlat üzerinde hakları varsa,evlatında annesi üzerinde hakları vardır.

bu tarz bi annein aynısı bendede var.seni anlamayanlar olacaktır ama seni ancak benim gibi yaşayanlar anlar. Bende hep annemin sözünden çıkmadım herşeyime karşı cıktı istediklerimden vazgeçip onun istediği ile evlendim yinede yaranamadım . beni kardeşimle babamla halalarımla teyzelerimle hep takma çabasında onlardan alır bana benden alır onlara götürür.babam bana inanmıyo .artık hiçbiriyle konuşmuyorum daha doğrusu yine annem herkese benden b işeyler götürmüş kimse bana konuşmuyo suçumu soruyorum yine cvp veren yok Çaresiz yapayalnız kaldım. Sadece Allah'ım var ve hepsini yüce rabbim Allah'ıma havale ediyorum o bildiği gibi yapsın hepsini (

bu tarz bi annein aynısı bendede var.seni anlamayanlar olacaktır ama seni ancak benim gibi yaşayanlar anlar. Bende hep annemin sözünden çıkmadım herşeyime karşı cıktı istediklerimden vazgeçip onun istediği ile evlendim yinede yaranamadım . beni kardeşimle babamla halalarımla teyzelerimle hep takma çabasında onlardan alır bana benden alır onlara götürür.babam bana inanmıyo .artık hiçbiriyle konuşmuyorum daha doğrusu yine annem herkese benden b işeyler götürmüş kimse bana konuşmuyo suçumu soruyorum yine cvp veren yok Çaresiz yapayalnız kaldım. Sadece Allah'ım var ve hepsini yüce rabbim Allah'ıma havale ediyorum o bildiği gibi yapsın hepsini (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…