- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi Depresifkiz
-
O da oyle dedi zatenKocanız yardım da ediyormuş. Daha ne istiyorsunuz ki? Bari tüm gün siz yatin kocanız evi de silip supursun. Yemeği hazırlayıp bulasikları da yikasin..
Her gun mutÖnce bir kan değerlerine baktırın. Sorun yoksa beslenme şekliniz de etkili olabilşr yukarıda bir arkadaşın dediği gibi.
Ev işi yapmak zorunda değilsiniz. Tutun bir kadın haftada bir gelsin temizliği ütüyü halletsin. Gerisi kolay zaten. Bulaşığı falan ertelemeyin, atın makinaya yemekten hemen sonra.
Aynen annem kötü alıstırdı...Her aksam diyorum sabah erken kalkıp kahvaltı yapıcam yok...yada sabahtan diyorum aksamdan yemegi yapim yok gözüm uzanmakta kan degerlerim normal sıkntı yokÇalışıyormuşsunuz temizlik için bir yardımcı tutun. Alışmam lazım diyorsanız beynin bunu kabullenme süreci 21 günmüş. 21 gün hiç üşenmeden kalktığınız saatten yarım saat daha erken uyanın, bir düzene oturtun. bende sizin gibiydim evde herşeyi annem yapardı. İnanın kendinize bir program yapınca düzene sokarsınız
Akşam yemeği yemeden önce ertesi günkü yemeğini koy ocaga yoksa zaten çalışıyormuşsun yorgun olur istemezsin senin gibi çalışıp her işini yapan birsuru insan var bu forumlarda onlardan bak yemekleri yapmasan bile haftada birgün 2saat ayırıp nepisircegini planla malzemelerini hazırla soğanını doğra at dolaba bir kaç çeşit yemek yap iki üç gün rahat edersin senin aslında motive olmaya ihtiyacın var gir oku ordaki konuları kendine gel benceHer gun mut
Aynen annem kötü alıstırdı...Her aksam diyorum sabah erken kalkıp kahvaltı yapıcam yok...yada sabahtan diyorum aksamdan yemegi yapim yok gözüm uzanmakta kan degerlerim normal sıkntı yok
O zaman yapınız tembel yapcak bişey yok.Her gun mut
Aynen annem kötü alıstırdı...Her aksam diyorum sabah erken kalkıp kahvaltı yapıcam yok...yada sabahtan diyorum aksamdan yemegi yapim yok gözüm uzanmakta kan degerlerim normal sıkntı yok
YaniO da oyle dedi zaten
5 yıl oldu valla evet depresyon gecirdim ki daha cikamadim tedavi oluyorum ne bileyim ben daha cok disarda olurdum temizlik bana zor geliyo hani ev kadinlari boyle dip bucak temizlik yapar zevk alir bnde yokantidepresanı ne zamandır kullanıyorsun, belki ondan olabilir, ha öncesinde de böyleysen alışkanlığın budur, alışkanlıklar da değişir kendini zorla
Ya depresyon gecirdim tam da duzelmedi evet yasamak ne niye yasiyorum her gün ayni ise git eve gel hele o bulasik toplamak makineyi bosaltmak eziyet sankisen yaşamayı sevmıyosun bence kadın evini güzelleştirmeli yaşadığı ortamı temizlemeli kadının doğasında olmalı eve mutluluk katmalı ben çok sevıyorum evimle uğraşmasını heryer mis gbi kokunca huzurluoluyorum temizlik benim stresimi alıyor terapi gbi çalışıyorum 7 aylık bebeğim var bence silkelen kendine gel
5 yıl oldu valla evet depresyon gecirdim ki daha cikamadim tedavi oluyorum ne bileyim ben daha cok disarda olurdum temizlik bana zor geliyo hani ev kadinlari boyle dip bucak temizlik yapar zevk alir bnde yok
herseyden zevk alıcaksın negüzel bak sana yardım eden bir eşin var işe gidip gelebilmek için sağlığın yerinde o bulaşıkları makinaya koymak için sağlığın yerinde zinde ol ben suprdyn all day kullanıyorum tavsiye ederim. mutlu ol şükret üşengeçlikten fayda yok depresyondan çık hemen bak ne zaman kendini mutsuz hiissedersen ya fettah zikrini çek ve o duanın gücüne inan bak gör herşey düzleicek hayatına yaşamaya bakYa depresyon gecirdim tam da duzelmedi evet yasamak ne niye yasiyorum her gün ayni ise git eve gel hele o bulasik toplamak makineyi bosaltmak eziyet sanki
Dimi yaa bi girdim cikamiyorum ailevi cok sorunum oldu evlenincede arttı haliyle hayatım degisti bi ay öncede babamı kaybettim hayat oyle sacma grlmeye basladı ki gözüme hep sorguluyorum madem ölüyoruz bak babam sanki yasamamis gibi öldü bitti hersey yalan...herseyden zevk alıcaksın negüzel bak sana yardım eden bir eşin var işe gidip gelebilmek için sağlığın yerinde o bulaşıkları makinaya koymak için sağlığın yerinde zinde ol ben suprdyn all day kullanıyorum tavsiye ederim. mutlu ol şükret üşengeçlikten fayda yok depresyondan çık hemen bak ne zaman kendini mutsuz hiissedersen ya fettah zikrini çek ve o duanın gücüne inan bak gör herşey düzleicek hayatına yaşamaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?