Benim bu zavalli kaderim .... defalarca

merveilemutlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
83
0
36
İstanbul
bu gece bogazima dügümleniyor kelimeler , gözlerimden süzülüyor yaslar.

Neden hep beni buldu bu acilar ya ???..
defalarca üst Üste hiç bitmiyen sanslar verdim ona ben , KESKE , bir kez olsun ya bir kez olsun keske o sansin degerini bilseydi.

hiç sormadim kendime , seven insan bes dakika ugrasipda mesaj atamazmi diye ?
herseyimden oldum...
yasamak bile istemiyorum bazen . ne yapsam olmadi iste , tutamiyorum onu elimde .
onun bi hayati var, suan umrunda bile degilim , bensiz iki gün habersiz kalsa umrunda bile olmicak.ben aramasam asla aramiyacak. ama ben? ben her geçen saat onun hayaliyle yanip tutusuyorum

neden hep ben? (...)

keşke(...)

üst üste geldi..

bu cümleleri kelime dağarcığından söküp atmadığın sürece mutlu olamıcaksın..

zaten attığın gün kendin için yaşayıp değerinin farkına varacaksın..

hayat sadece 3 gün; dün geçti,bugün bitti,yarın ne olacak belli değil..

Canim benim,
mutlu olmak istiyorsan once kendine deger vermeyi ogreneceksin.
Sen kendine deger vermiyorsan, karsindaki insan nasil anlasinki degerini.
Sen keyfine bak, hayati yasamaya bak.
Senin icin konusmasi kolay diceksin ama, ben daha bir kac gun once nisanlimdan ayrildim o yuzden acim taze,
Elimden geldigi kadar guclu olmaliyim buda once kendimi sevmek deger vermekle olur.
Kaybeden ben degilim, kayip eden o diyip ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeye calis,
Inan cok faydasi var.

valla canım aynı dert bende de var. çok ağlıyorum çok yıpratıyorum kendimi ve çok da seviyorum vazgeçemiyorum on saniyeni ayırıp mesaj atsan ölür müsün diye kaç defa kavga ettim kaç defa kafamı duvarlara vurup haykırıcasına ağladım anlatamam. ama sakince konuşmayı dene benimki pek bilmiyor ben ona söyleyince tekrar hata yapmıyor. sen de dene bence baktın aynı hayatından çıkar bu şekilde daha çok üzülürsün

ilk defa birini ailemle tanistirdim. ilk defa babama dedimki , baba ben birini seviyorum.

ve o kisi yanlis cikti galiba. bu beni o kdar yaraladi ki ..

her ilkimi onunla yasadim. nasil atlaticam bilmiyorum. onu delicesine sevdim.

ama artik sevdigim icin bile aglamiyorum , yikilan hayallerimi, geride biraktigim tum hersey icin agliyorum. nasil baglanicam hayata tekrar ?
hayati sevmek için yapilmasi gereken klasik seyleri yapiyorum. ama gün içinde cektigim derin nefesler o kadar fazlaki. izdirap bu .. çok büyük bi aci.

sevilmemek o kadar koyuyor ki insana ! o kadar tutucu biriyimdir ki bir daha birini sevebilirmyim diye çok endiseleniyorum

valla zamanla hepsi geçiyor inan ben erkek arkadaşımla cinselliği yaşadım o benim ilkim bazen kavga ettiğimizde ondan ayrılmak yada onun yaptıkları değil kendi yaptığım aptallık aklıma geliyor ve ağlıyorum. ama beni sevdiğine de benimle evleneceğine de adım gibi eminim.ilk aileme tanıştırdım dedin keşke emin olmadan yapmasaydın. benim kardeşimin 4 yıllık sevgilisi vardı annem bir gün sordu ne oldu ona diye kardeşim çok utandı o yüzden anlayabiliyorum seni ama dedim ya inan zamanla geçiyor şu an ki haline güleceksin bile belki de bak o mışıl mışıl uyurken sen kendini yıpratıyorsun yapma yazık kimse senden değerli değil.

valla zamanla hepsi geçiyor inan ben erkek arkadaşımla cinselliği yaşadım o benim ilkim bazen kavga ettiğimizde ondan ayrılmak yada onun yaptıkları değil kendi yaptığım aptallık aklıma geliyor ve ağlıyorum. ama beni sevdiğine de benimle evleneceğine de adım gibi eminim.ilk aileme tanıştırdım dedin keşke emin olmadan yapmasaydın. benim kardeşimin 4 yıllık sevgilisi vardı annem bir gün sordu ne oldu ona diye kardeşim çok utandı o yüzden anlayabiliyorum seni ama dedim ya inan zamanla geçiyor şu an ki haline güleceksin bile belki de bak o mışıl mışıl uyurken sen kendini yıpratıyorsun yapma yazık kimse senden değerli değil.

o kadar hakli oldugunu biliyorumki .. ama gönül bu dinlemiyor.

ya birde baska erkeklerle kesinlikle görüsmem mumkun degil. iliskimiz oyle bir dereceye geldiki , ne o ne ben kesinlikle karsi cinsle görüsmuyoruz. biliyorum çok yanlis..

onu kiskanmamaya calisiyorum.. özgür birakmaaya calisiyorum , bilmiyorum basarili oluyormuyum ama içiin için yaniyorum inan , cigerlerime kadar hsisediyorum artiki bu aciyi aglamaktan gözlerim sisti.

VE desemki suan kendime, biraz ondan uzaklasmak için baska erkeklerle biraz olsun konusiyim. bunun farkina varirsa bir daha omru billah yüzÛME bakmaz , o kadar inat bir insan yani

Canim benim,
mutlu olmak istiyorsan once kendine deger vermeyi ogreneceksin.
Sen kendine deger vermiyorsan, karsindaki insan nasil anlasinki degerini.
Sen keyfine bak, hayati yasamaya bak.
Senin icin konusmasi kolay diceksin ama, ben daha bir kac gun once nisanlimdan ayrildim o yuzden acim taze,
Elimden geldigi kadar guclu olmaliyim buda once kendimi sevmek deger vermekle olur.
Kaybeden ben degilim, kayip eden o diyip ailenle arkadaslarinla vakit gecirmeye calis,
Inan cok faydasi var.

nasil atlattin ya , ben guclu olamiyorum. her an içimde o , kalbim sizliyor yemin ederim ilk defa onu dusunurken surekli kalbim sizlio.
surekli profiline bakiyorum , sureklli onu arastiriyorum. ailesinin profillerini tek tek geziyorum bisey yakalama cabasiyla.
ama umrunda bile degil onun . hic hber vermiyo arasira yaziyor..
onunla herseyi yasadim , onunla büyüdüm. fazla sevgimle mi bogdum onu ? ne yaptim ben !
nasil yapiyorsun ya .. bi fikir ver bana canim çok kotuyum kotu kotu sinirlerim laçka oldu hungur hungur basladim aglamaya yine ya bu kadar pesimist olamaz bir insan .

evet canım sen onu sevgınle bogmussun
ondan baskasıyla olmayacagın guvenını ona vermıssın
ıste bu yuzden o kısıde bu kadar rahat
enınde sonunda senın onun pesıne dusecegını adı gbı bılıyor

o kadar hakli oldugunu biliyorumki .. ama gönül bu dinlemiyor.

ya birde baska erkeklerle kesinlikle görüsmem mumkun degil. iliskimiz oyle bir dereceye geldiki , ne o ne ben kesinlikle karsi cinsle görüsmuyoruz. biliyorum çok yanlis..

onu kiskanmamaya calisiyorum.. özgür birakmaaya calisiyorum , bilmiyorum basarili oluyormuyum ama içiin için yaniyorum inan , cigerlerime kadar hsisediyorum artiki bu aciyi aglamaktan gözlerim sisti.

VE desemki suan kendime, biraz ondan uzaklasmak için baska erkeklerle biraz olsun konusiyim. bunun farkina varirsa bir daha omru billah yüzÛME bakmaz , o kadar inat bir insan yani

başka bir erkekle çıkmada biraz uzak dur aramamaya çalış

Sana mesaj bile atmaya erinen bir adamın için bile bile çırpınıyorsun, sonra da benim zavallı kaderim diye vahlanmışsın.
Biraz kendine değer ver de seni takmayan insanlarla uğraşma bence. kendi kendini zavallı etmişsin sen.

Son düzenleme:
beni gördüm sende
onunla büyüdüm çok sevdim ikimiz de görüşmedik kimseyle gidince arkadaşsız kaldım cinselliği de yaşadım 6 yıl gözünün içine baktım çekti gitti
yanıyorsun nasıl olur diyorsun ama azalıyor
hala didikliyorum orayı burayı bir şeyler görürüm hayatında başka biri var mı diye bak bugün gördüm ağladım onun mrunda değil
dünyadaki son erkek değil onlardan öncede bir hayatımız vardı onlardan sonrada olacak ki giderken de benimki öyle dedi bırakmak lazım bir yerde kıymet bilen olsun

beni gördüm sende
onunla büyüdüm çok sevdim ikimiz de görüşmedik kimseyle gidince arkadaşsız kaldım cinselliği de yaşadım 6 yıl gözünün içine baktım çekti gitti
yanıyorsun nasıl olur diyorsun ama azalıyor
hala didikliyorum orayı burayı bir şeyler görürüm hayatında başka biri var mı diye bak bugün gördüm ağladım onun mrunda değil
dünyadaki son erkek değil onlardan öncede bir hayatımız vardı onlardan sonrada olacak ki giderken de benimki öyle dedi bırakmak lazım bir yerde kıymet bilen olsun

ayrildiniz mi ? Ya biriyle çikmak degilde , eski hayatima geri dönebilsem , yani arkadaslarimi tek tek toparlasam , erkeklerle biraz olsun konussam , soyle bi acilip saçilsam kendime gelirim. ama onu yapmama firsat yokki hala onunlayken. herseyi elimde. en ufak hatami görürse gözümün yasina bakmaz. e gizli gizlide ruhum vicdanim sizlar benim yapamam . bu yüzden sasirdim. cok gecmis olsun 6 yil mi oldu senin? bizim üçüncü yilimiz. baslarda resmen pesimde deli divane gibi dönerdi . ne zmaanki baglandigimi ogrendi , üste çikti.
nasil atlatmam gerektigini düsünüyorum. biz henüz ayrilmadik . ama koptu kopcak. yani ben aramasam aramaz , yazmasam yazmaz. çok umursamaz.

biraz geri adim atsam.. çeksem biraz kendimi diyorum.

nasil atlattin ya , ben guclu olamiyorum. her an içimde o , kalbim sizliyor yemin ederim ilk defa onu dusunurken surekli kalbim sizlio.
surekli profiline bakiyorum , sureklli onu arastiriyorum. ailesinin profillerini tek tek geziyorum bisey yakalama cabasiyla.
ama umrunda bile degil onun . hic hber vermiyo arasira yaziyor..
onunla herseyi yasadim , onunla büyüdüm. fazla sevgimle mi bogdum onu ? ne yaptim ben !
nasil yapiyorsun ya .. bi fikir ver bana canim çok kotuyum kotu kotu sinirlerim laçka oldu hungur hungur basladim aglamaya yine ya bu kadar pesimist olamaz bir insan .

Bir insan en cok neyi severse onunla imtihan edilir lafina ben butun kalbimle inaniyorum.
O yuzden kimseyi cok fazla sevmemek lazimmis, ben bunu ogrendim..
Biraz sosyalles, kendini toparla. Gezip tozmana karisiyo olabilir
ama kendini kitap okuyarak gelistirebilirsin.
Surekli onun profilini gozlesen ne degisecekki?
Sadece vakit kayibi yasayacaksin, baska hic birsey degil.
Tabi bunlari demek cok kolay ama ben senin bunlarin ustesinden gelecegine inaniyorum.

ayrildiniz mi ? Ya biriyle çikmak degilde , eski hayatima geri dönebilsem , yani arkadaslarimi tek tek toparlasam , erkeklerle biraz olsun konussam , soyle bi acilip saçilsam kendime gelirim. ama onu yapmama firsat yokki hala onunlayken. herseyi elimde. en ufak hatami görürse gözümün yasina bakmaz. e gizli gizlide ruhum vicdanim sizlar benim yapamam . bu yüzden sasirdim. cok gecmis olsun 6 yil mi oldu senin? bizim üçüncü yilimiz. baslarda resmen pesimde deli divane gibi dönerdi . ne zmaanki baglandigimi ogrendi , üste çikti.
nasil atlatmam gerektigini düsünüyorum. biz henüz ayrilmadik . ama koptu kopcak. yani ben aramasam aramaz , yazmasam yazmaz. çok umursamaz.

biraz geri adim atsam.. çeksem biraz kendimi diyorum.

evet ayrıldık
şimdi bırakmazsan birgün gidecek ben yaşadım biliyorum durmadan beni hiç aramıyorsun sormuyorsun derdim o da msjlardan bunaldımartık filan
bırak gitsin o gitmeden sen bırak ben yapsaydım keşke
evet 6 yıl olmuştu her erkek başlarda öyledir

Back
X