• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim cahilligim mi yoksa onun mu

edammm0509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
183
121
48
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, günlerdir düşünup duruyorum ama çözüm bulamayınca sizlerden yardım almak dogru olur diye burada konu açtım, sevgilimle benim ortak arkadaşlarımız var bi kac defa beraber dışarı çıktık gezdik ama gelin görün ki hadlerini astilar ve cirkin sozler kullandilar iste opusuyomusinuz sevisiyomusunuz gibi bu ne hadsizlik diye kızdım ben erkek arkadaşım da onlara gerekeni yaptı yine bi gün arlarinda konuşurken bunlardan bi halt olmas felan demisler yiyisir ayrılırlar tabi ben bunada tahammül edemedim yine erkek arkadaşım beni bulastirmadan gerekeni yaptı taki 2 hafta oncesine kadar hersey normaldi fakat sevgilim o adamla görüştüğünü bunda ne var ki dedigini duydugum ana kadar ben tabi Çıldırdım adam sakin cocukluk arkadaşım ben özel hayatım için rest cekemem dedi bende sinirler zıpladı beyne senin benim yanimda olman lazım onlarin degil diye kapattim telefonu soguk soguk davraniyo bana bende ona 2 hafta olcak sizce suclu kim burda ben mi büyüttüm olayı kizlar akil verin lütfen

çocukça geldi bana ileride gülersin bunlara boşver takma..

Gercekten öylemi dersin ya bunlar yüzünden biz ayrılık esigine geldik ama cok terbiyesizler gorusmesini istemiyorum en azindan uzak durmasını rica ediyorum özel hayatıma karistirmam görüşürum dedi

O gibi insanlara en guzel cevap. sevgiliniz ile birlikte elele, anlayisli ve guzel bir sekilde ilerletecegin iliskiniz olacaktir..Tabi sevgilinizde o arkadaslarini ikaz etmesi lazim.
onyargili insanlara ne deseniz bos cunku..

Çok yüzgöz olmuşsunuz..
Sevgiliniz de birinin tarafında değil benim anladığım.
Siz onlarla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsunuz sanırım.

Erkek arkadaşın hiçbir şeyi halledememiş ki.
Kusura bakma canım ama erkek dediğin kendi özel hayatını milletin ağzına almasına izin vermez.

Yaşlarınız kaç bu arada? Ergenlikte böyle cıvı tipler oluyor, lafını bilmeyenler falan.

Benim 25 onun 32 tatlım

Gercekten öylemi dersin ya bunlar yüzünden biz ayrılık esigine geldik ama cok terbiyesizler gorusmesini istemiyorum en azindan uzak durmasını rica ediyorum özel hayatıma karistirmam görüşürum dedi
görüşsün bırak. sıkma onuda kendinide. ama sen görüşmezsin olur biter. yoksa daha çok tartışırsınız. evli değilsinki heranınız birlikte geçsin. akışına bırak. valla gülersin ilerde :)

Çok yüzgöz olmuşsunuz..
Sevgiliniz de birinin tarafında değil benim anladığım.
Siz onlarla tamamen ilişkisini kesmesini istiyorsunuz sanırım.

Ewet sanırım hem sosyel hemde iliski hayatını beraber yürütmek istiyor ve biz iliskimizde sadece bunlar yüzünden kavga ediyoruz ama hala birakmiyo anlamadım

o ilk densizlikten sonra o tiplerle gorusmeye devam etmesi ilginc.. ozel hayatim icin kimseye rest cekemem ne demek?ne icn cekilirmis rest?

Ewet sanırım hem sosyel hemde iliski hayatını beraber yürütmek istiyor ve biz iliskimizde sadece bunlar yüzünden kavga ediyoruz ama hala birakmiyo anlamadım

Şu aşamada onun arkadaş seçimine çok da müdahale edemezsiniz.
Ben de istemem böyle bir hadsizlik ama ne yazık ki karar onun..

Benim 25 onun 32 tatlım

Sevgilini ben tasvip etmedim, lütfen kırılma ama evli olsanız kimbilir nasıl cıvık sorular srulacak. Kaç yaşında adamsın, senin yanındaki kadınla sevişiyor musunuz diye densizce konuşan arkadaşının alnını karışlaman lazım.

Değil arkadaş, sevgilimin/eşimin kardeşi böyle cıvısa resti çekerim.

Eski bir sözdür ama arkadaş insanın gerçekten aynasıdır.

Ben
yaslar kucuk sanirim sevismek opusmek bu kadar dillerde olduguna gore

Ben konusmuyorum o insanlarla kendisi konusuyor sadece ona yalancı muamelesi bile yaptılar ama hala o adamla geziyor onlarda ayrilmamizi istiyorlar yaşımiz iyide sanirim dogru düşünemeyen biri var aramizda

Sevgilini ben tasvip etmedim, lütfen kırılma ama evli olsanız kimbilir nasıl cıvık sorular srulacak. Kaç yaşında adamsın, senin yanındaki kadınla sevişiyor musunuz diye densizce konuşan arkadaşının alnını karışlaman lazım.

Değil arkadaş, sevgilimin/eşimin kardeşi böyle cıvısa resti çekerim.

Eski bir sözdür ama arkadaş insanın gerçekten aynasıdır.

Konusuyorum ama anlatamıyorum kimse icin kimseyi silmem muamelesi yapiyor anladigim kadarıyla

Back
X