- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
- Konu Sahibi edammm0509
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, günlerdir düşünup duruyorum ama çözüm bulamayınca sizlerden yardım almak dogru olur diye burada konu açtım, sevgilimle benim ortak arkadaşlarımız var bi kac defa beraber dışarı çıktık gezdik ama gelin görün ki hadlerini astilar ve cirkin sozler kullandilar iste opusuyomusinuz sevisiyomusunuz gibi bu ne hadsizlik diye kızdım ben erkek arkadaşım da onlara gerekeni yaptı yine bi gün arlarinda konuşurken bunlardan bi halt olmas felan demisler yiyisir ayrılırlar tabi ben bunada tahammül edemedim yine erkek arkadaşım beni bulastirmadan gerekeni yaptı taki 2 hafta oncesine kadar hersey normaldi fakat sevgilim o adamla görüştüğünü bunda ne var ki dedigini duydugum ana kadar ben tabi Çıldırdım adam sakin cocukluk arkadaşım ben özel hayatım için rest cekemem dedi bende sinirler zıpladı beyne senin benim yanimda olman lazım onlarin degil diye kapattim telefonu soguk soguk davraniyo bana bende ona 2 hafta olcak sizce suclu kim burda ben mi büyüttüm olayı kizlar akil verin lütfen