• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim cahilligim mi yoksa onun mu

Cinsellige ac toplum olunca böyle muhabbetler cikiyor iste ortaya...yeterince sert uyarmamissiniz ilk yaptiklari zaman sanirsam , siz tepkinizi sert ve kararli ortaya koysaydiniz onlarda buna devam edemezdi, haaa ettilermi görüsmezsiniz olur biter...erkek arkadasinizda erkekler arasi bu tür muhabbetlere giriyorsa ki erkeklerde dogal ama tabii ki sinirlari asmamasi kaydiyla, yani geyik olarak üstü kapali konusabilirler kendi aralarinda ama detaya falan giriyorsa dalga gectiriyorsa o ayri tabii...:KK14:

Hayatindan cikarmadigi arkadaslarina bakarak sevgilinizin ne oldugunu gayet rahat anlayabilirsiniz. Bu kadar ahlaksiz insanlar hicbir zaman beni bulmadi mesela. Neden sevgilinizi buluyor? Cunku o da onlardan. Ahlak en onemli seydir. Baska ne bekliyorsunuz ki ayrilmak icin? Sizin en ozel anlarinizin milletin agzinda dolanmasina firsat veren bir adamin size sadik olacagina mi, size saygi duyacagina mi inaniyorsunuz? Sevgi sadece "seni seviyorum." demek mi? Adam kendini ortaya koymus, onun gibi kadinlar da var. Siz de ben buna katlanirim veya bu adamin kadin versiyonu olabilirim, diyorsaniz buyrun devam edin.

özel hayatım için rest cekemem demiş ne için rest çeker bu adam merak ettim

ben çok rahat bi insanım hatta çoğu kişiye göre bile geniş sayılırım

ama ilişkim konusunda kimseye iyi kötü yorum yaptırmam bayan olduğum halde...

Bende tahammül edemedim aynı ortama bidaha almadım ama sevgilimi alamadım aynı mahalledeyiz diyo özel hayat yüzünden konusmamak olmas

iğrenç ya ne demek sevısıyomusunuz yok bunlar yıyısırler falan tıksınc! bence cookkk ısabetlı bır karar olmus sevgılındekıde ne genıslıkmıs arkadas yahu namus bu dılde olmamalı

çok seviyesiz insanlarmış sürekli belaltı muhabbet yapmalarından belli yok yiyişmek yok sevişmek:KK57:
erkek arkadaşınında bir şeyi hallettiği yokmuş zaten restini çekse öyle lafları birdaha edemezlerdi terbiyesiz insanlar:KK11:

Aynen öyle sevgilim özel hayat ayrı diyo arkadaşlık ayrı deliriyorum arkadasmi bu yaa

Yap canım yap benim doğruları bilmem sart

Benim için bir insanın arkadaş seçimi çok önemlidir. Elbette herkesin eğrisi doğrusu var ve zaman zaman bazı arkadaşlarımızın kötü özelliklerini de önemsemeyebiliriz. Ama konu ahlak olunca her şey değişiyor. Ahlaksız bir eğilimini gördüğüm 40 yıllık arkadaşım da olsa silerim, eşimin de aynı hassasiyeti göstermesini beklerim.

Bir de bence erkek dediğin efendi, terbiyeli olur. Bir erkek ne kadar kendi ağır olsa da yanında böyle densiz,terbiyesiz ve laçka insan varsa onun kişiliği de bitmiş demektir. İnsanın işi, eşi nasıl karakteriyse arkadaşı ve etrafındaki insanlar da öyledir.

Senin benim niye böyle arkadaşlarımız yok? Çünkü vayyy efendim kaç yıllık arkadaşım gibi bahanelerle yanımızda barındırmıyoruz

Hayatindan cikarmadigi arkadaslarina bakarak sevgilinizin ne oldugunu gayet rahat anlayabilirsiniz. Bu kadar ahlaksiz insanlar hicbir zaman beni bulmadi mesela. Neden sevgilinizi buluyor? Cunku o da onlardan. Ahlak en onemli seydir. Baska ne bekliyorsunuz ki ayrilmak icin? Sizin en ozel anlarinizin milletin agzinda dolanmasina firsat veren bir adamin size sadik olacagina mi, size saygi duyacagina mi inaniyorsunuz? Sevgi sadece "seni seviyorum." demek mi? Adam kendini ortaya koymus, onun gibi kadinlar da var. Siz de ben buna katlanirim veya bu adamin kadin versiyonu olabilirim, diyorsaniz buyrun devam edin.

Zaten secim yapıcak ben bu asamaya gelmemek adına hep sustum yaşına verdim görüşü ise onlar kazandi bitti bu iliski aksi takdirde bu konu benim aileme kadar yansıdı ben görüsemem bana oooff diyo ne kadar uzattin kapat bu konuyu rahatına bak sana laf gelirse konuşmaya hakkın var bende daha gelmesi mi lazım sen sevdigim kadına karşı herkes had bilsin deyip selam aleyküm selam dışına cikmaman lazım dedim kapattirdir konuyu isine gelmiyo sanırım haklıyim

Cinsellige ac toplum olunca böyle muhabbetler cikiyor iste ortaya...yeterince sert uyarmamissiniz ilk yaptiklari zaman sanirsam , siz tepkinizi sert ve kararli ortaya koysaydiniz onlarda buna devam edemezdi, haaa ettilermi görüsmezsiniz olur biter...erkek arkadasinizda erkekler arasi bu tür muhabbetlere giriyorsa ki erkeklerde dogal ama tabii ki sinirlari asmamasi kaydiyla, yani geyik olarak üstü kapali konusabilirler kendi aralarinda ama detaya falan giriyorsa dalga gectiriyorsa o ayri tabii...:KK14:

Kendisi de hoşlanmadi ama gerekenk yeterince yapmadi uyardı görüşmeye devam etti hep onlarsa aynı seyi yapmaya uzin suredir görüsmuyordu simdi başa sardık

Bence yeterince sevmiyor değilmi hepimiz anladık ama konduramiyoruz sanırımm benim burada yeterince sahiplenememe sorunum var bu iliski eksik bitmesi lazım

Zaten secim yapıcak ben bu asamaya gelmemek adına hep sustum yaşına verdim görüşü ise onlar kazandi bitti bu iliski aksi takdirde bu konu benim aileme kadar yansıdı ben görüsemem bana oooff diyo ne kadar uzattin kapat bu konuyu rahatına bak sana laf gelirse konuşmaya hakkın var bende daha gelmesi mi lazım sen sevdigim kadına karşı herkes had bilsin deyip selam aleyküm selam dışına cikmaman lazım dedim kapattirdir konuyu isine gelmiyo sanırım haklıyim
E tabii ki haklisiniz. O muhabbet sadece size yapilmadi emin olun. Erkek arkadasinizin oldugu sizin olmadiginiz zamanlarda da yapildi. Hatta erkek arkadasiniz da yapti. Ilk muhabbette o insanlara okkali bir cevap vermeyip sadece kuru bir susturus yeterli miydi sizce? O muhabbetin yapildigi ilk gun okkali bir cevap verip sizi o ortamdan alip goturmesi ve o insanlarla arkadasligi kesmesi gerekiyordu. Bu olayin rahat yasamla alakasi yok. Bu ahlaksizliktir. Buna goz yummamak gerekir. Neden actiniz demiyorum yanlis anlamayin ama bu konuyu acmak bile gereksiz. Cunku bu muhabbetin 2. Kez donebilmesi sizin buna izin verdiginiz anlamina gelir. Cunku sevgiliniz o insanlari hayatinda tutmus, siz de sevgilinizi hayatinizda tutuyorsunuz. Anlatabildim mi acaba?

Yanında ki bayanla özelinin konuşulmasına sesini çıkaramayan, kız arkadaşının onurunu koruyamayan adam değildir benim gözümde. Ve ondan bir cacık olmaz. Ne sevgili ne de eş.

Ayrıca noktalama işaretlerini kullanmanız size hiç bir şey kaybettirmez. Virgülü, soru işaretini geçtim bari cümle bitip yeni cümleye başlarken nokta(.) kullanınız.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, günlerdir düşünup duruyorum ama çözüm bulamayınca sizlerden yardım almak dogru olur diye burada konu açtım, sevgilimle benim ortak arkadaşlarımız var bi kac defa beraber dışarı çıktık gezdik ama gelin görün ki hadlerini astilar ve cirkin sozler kullandilar iste opusuyomusinuz sevisiyomusunuz gibi bu ne hadsizlik diye kızdım ben erkek arkadaşım da onlara gerekeni yaptı yine bi gün arlarinda konuşurken bunlardan bi halt olmas felan demisler yiyisir ayrılırlar tabi ben bunada tahammül edemedim yine erkek arkadaşım beni bulastirmadan gerekeni yaptı taki 2 hafta oncesine kadar hersey normaldi fakat sevgilim o adamla görüştüğünü bunda ne var ki dedigini duydugum ana kadar ben tabi Çıldırdım adam sakin cocukluk arkadaşım ben özel hayatım için rest cekemem dedi bende sinirler zıpladı beyne senin benim yanimda olman lazım onlarin degil diye kapattim telefonu soguk soguk davraniyo bana bende ona 2 hafta olcak sizce suclu kim burda ben mi büyüttüm olayı kizlar akil verin lütfen
Erkek arkadaşın eğer o insana sana gerçekten değer verdiğini hissettirseydi arkadaşı bu kadar iğrenç konuşmadı. Bence gerekeni yaptı diyorsun ya hiçbir şey yapmamış. Hatta yaptıklarınızı bile anlatmış olabilir. Eee ne de olsa erkekliğin şanındandır.

Bence yeterince sevmiyor değilmi hepimiz anladık ama konduramiyoruz sanırımm benim burada yeterince sahiplenememe sorunum var bu iliski eksik bitmesi lazım
bilemiyorum ama çok fazla garip bi durum erkek için:KK12: acaba çok mu rahat kültür seviyesi düşük kız ardaşı olmuş ama yinede bu kadar seviyesiz olamaz bi sevgi bence siz kendinize yakışan ortamlarda bulunun

Back
X