- 15 Eylül 2014
- 183
- 121
- 48
- Konu Sahibi edammm0509
E tabii ki haklisiniz. O muhabbet sadece size yapilmadi emin olun. Erkek arkadasinizin oldugu sizin olmadiginiz zamanlarda da yapildi. Hatta erkek arkadasiniz da yapti. Ilk muhabbette o insanlara okkali bir cevap vermeyip sadece kuru bir susturus yeterli miydi sizce? O muhabbetin yapildigi ilk gun okkali bir cevap verip sizi o ortamdan alip goturmesi ve o insanlarla arkadasligi kesmesi gerekiyordu. Bu olayin rahat yasamla alakasi yok. Bu ahlaksizliktir. Buna goz yummamak gerekir. Neden actiniz demiyorum yanlis anlamayin ama bu konuyu acmak bile gereksiz. Cunku bu muhabbetin 2. Kez donebilmesi sizin buna izin verdiginiz anlamina gelir. Cunku sevgiliniz o insanlari hayatinda tutmus, siz de sevgilinizi hayatinizda tutuyorsunuz. Anlatabildim mi acaba?
Gayet iyi anladım sanırım benim kendine itiraf edemediklerim bunlar ben hep sustum o gerekeni yaptım dedi sustum is yapıyoruz gerekeni yaptım herkesi hayatimizdan cikarirsak ben halim ne olir dedi sustum sen görüşme bende isten ise dedi yine kabul ettim galibası fazla bu iliskiyi benim susmalarim bu güne getirdi emin olun susmasaydim da bitseydi biticekse diyorum simdi inanirmisiniz ki biter onlar kalır ben giderim onun hayatindan görüşum yanlışmış böyle diyor