• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim canım arkadaşım :(

revanche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
1.670
1.931
83
Merhaba kızlar..
Başlıktan da anlaşıldığı üzere çok sevdigim bir arkadaşım var. Yani vardı. Simdi gorusmuyoruz. Yan komsumdu, o lise 1 e gidiyordu ben üniversiteye hazırlanıyordum. O kadar iyi anlaşıyorduk ki. Yedigimiz içtiğimiz ayri gitmezdi. Tenefüslerde ankesörlü telefondan beni arar o 5 dk da bile konusurduk. Neyse ben universiteyi kazandim istanbula geldim araya mesafeler girdi annelerimiz küstü dogal olarak biz de küstük. Ne salaklık. Tatillerde eve geldigimde camdan gizli gizli beni izlermis. Sonra oda universiteyi kazandi hem canciger arkadas hem meslektas olduk. Tesadufen calisirken is icin gittigimiz bir yerde karsilastik ve tekrar gorusmeye basladik. Ben evlendim nikah sahidim oldu. Benim icin ta buralara geldi. Ama ben onun dugunune gidemedim. Aksilik oldu.sonra yine baglarimiz koptu ama o yine beni aradi. Ve sonra yine kopukluk. Cocugu oldu utancimdan arayamadim bile. Benim cocugum oldu o beni tebrik etti. Faceden yani. Simdi ben onu aramaya o kadar utaniyorumki. Onun mutlu günlerinde yaninda olamadim o bana o kadar deger verirken ben kendi dertlerimden onu unuttum. Ama hic aklimdan cikmiyor. O da artik küstu bana. Ben onu nasil kazanirim simdi bilmiyorum. Siz olsaniz beni affeder miydiniz??

seni özledim arkadaşım diye mesaj atın. olumlu yazabılır. trip yaparsa ne desen haklısın ama özledim seni işte dersiniz. sizi çok sevıyorsa yumuşayacaktır. görüşmek istediğinizi ziyaret etmek istediğinizi yazın. sanmıyorum olumsuz bi dönüş olsun. hediyenizi alın gidin.

Ikinizde yetiskin insanlarsiniz, size bir cok kez adim atmis arkadasiniz.
Artik sira sizde..
Arayin halini hatrini sorun, tebrik edin bebegini.
Herkesin bir hengameyle geciyor gunleri ama 5dk olsun ayirabilirdiniz arkadasiniza.

Bir değil iki değil valla arkadaşlık konusuna pek önem vermeyen birisiniz bence.
Affetmesin bence çünkü tekrar üzersiniz muhtemelen.

Yanlış anlamayın bazıları arkadaşlık konusunda gerçekten ihmalkar olur ve sizin için çok
önemli olduğunu sanmıyorum.
Öyle olsa kendi dertlerinize kapılıp bu derece unutmazdınız.

Hatalisiniz. Sizle konusmasa yeridir.
Yuzum yok diye dogumunu kutlamadim ne demek.
Hata uzerine tekrar bi hata ne zaman olumlu gelismis?
Dahada yokusa surmussunz isi.
Yazin uzun uzun cok pisman oldugunuzu, bi ihtimal barisir kim bilir.

vallahi böyle durumlarda gururu bir kenara bırakmak lazım.. en samimi arkadaşım, hatta dostum bir sebepten bana kırgındı .hatta baya baya küsmüş ve yüzümü görmek istemiyordu.defalarca kapısına gittim kabul etmedi.pes etmedim komşusuna gittim oturdum.ben yokmuşum gibş onu çağırttım.sonra yalvardım ağladım herşeyi bir kenara bıraktım yaptım bunu.şu an yine can ciğeriz..bence sizde arayın konuşun..

Yorumlar için teşekkür ederim.

vallahi böyle durumlarda gururu bir kenara bırakmak lazım.. en samimi arkadaşım, hatta dostum bir sebepten bana kırgındı .hatta baya baya küsmüş ve yüzümü görmek istemiyordu.defalarca kapısına gittim kabul etmedi.pes etmedim komşusuna gittim oturdum.ben yokmuşum gibş onu çağırttım.sonra yalvardım ağladım herşeyi bir kenara bıraktım yaptım bunu.şu an yine can ciğeriz..bence sizde arayın konuşun..

Evet aricam. Aynı sehirlerde degiliz. Sizin yaptiginiz gibi gerekirse kapisina dayanirim. Gurur ve kibirden degil sadece arayip ne diyecegimi bilemedigimden arayamadim.

Cocugu oldugunu bile aylar sonra ogrendim. Simdimi aklina geldi lafini duymamak icin hep erteledim. Kizina yelek bere filan ördüm. Ama veremedim. Ama artik butun sozleri tripleri göze aldim ne derse desin pesini birakmicam..

arayın affeder büyük ihtimal ama bir daha aynı şekilde davranmayacaksanız af dileyin

Yanlış insanlara yanlış değerler veriyoruz. Geçen bir konu açmıştım. Yengemle alakali. Onlari devamli arayip sorardim. Kizinin dugunune bile cagirmadi. Can arkadasima yaptigimin karsiligini bu sekilde buldum belki. Bana müstehakmış.

Merhaba kızlar..
Başlıktan da anlaşıldığı üzere çok sevdigim bir arkadaşım var. Yani vardı. Simdi gorusmuyoruz. Yan komsumdu, o lise 1 e gidiyordu ben üniversiteye hazırlanıyordum. O kadar iyi anlaşıyorduk ki. Yedigimiz içtiğimiz ayri gitmezdi. Tenefüslerde ankesörlü telefondan beni arar o 5 dk da bile konusurduk. Neyse ben universiteyi kazandim istanbula geldim araya mesafeler girdi annelerimiz küstü dogal olarak biz de küstük. Ne salaklık. Tatillerde eve geldigimde camdan gizli gizli beni izlermis. Sonra oda universiteyi kazandi hem canciger arkadas hem meslektas olduk. Tesadufen calisirken is icin gittigimiz bir yerde karsilastik ve tekrar gorusmeye basladik. Ben evlendim nikah sahidim oldu. Benim icin ta buralara geldi. Ama ben onun dugunune gidemedim. Aksilik oldu.sonra yine baglarimiz koptu ama o yine beni aradi. Ve sonra yine kopukluk. Cocugu oldu utancimdan arayamadim bile. Benim cocugum oldu o beni tebrik etti. Faceden yani. Simdi ben onu aramaya o kadar utaniyorumki. Onun mutlu günlerinde yaninda olamadim o bana o kadar deger verirken ben kendi dertlerimden onu unuttum. Ama hic aklimdan cikmiyor. O da artik küstu bana. Ben onu nasil kazanirim simdi bilmiyorum. Siz olsaniz beni affeder miydiniz??
ihmal eden hep senmişsin zor affeder

Seni hergün arasam sana önem verdigimi gercekten hissettirsem yine de affetmez miydin?
Her gün arasan değil de gerçekten önem verdiğini hissettirmen lazım. Zamanla anlardım sanırım gerçekten değer veriyor musun yoksa sadece o anlık bir pişmanlık mı..

Merhaba kızlar..

Hayat ve telasını hepımız bılıyoruz.. Bu dusuncelerını onada soyle. Ben ınanıyorum yurek bagınız oldugu için affedecektır.. Hep yanımızda olmasada sevdıgımız insanlar vr .bnce konusun oda cok uzulmuş önemsenmedıgını hıssetmiştr

Benimde var ciğerimin Yarısı bi arkadaşım:KK60: ben ondan önce evlendim Benin her şeyime koştu nişanına,ceyizime,herkesi önüme aldım nikah şahidim ettim :) iki bebeğimede herkesten önce o geldi hastaneye.ikinci bebeğime hamileydim nisanı oldu gittim,çeyiz yaymaya gidemedim aradım özür diledim iki çocuk var bakıcak kimse yok dedim tmm dedi :KK51: düğünü oldu misafir gibi gittim çocuklar durmadı erken kalkdım yine aradım gönlünü aldım :KK56:15 gün önce doğum yapdı hala gidemedim :mad:sürekli arıyorum halimi söylüyorum ki alınmasın unuttum sanmasın diye çok şey paylaştım onunla hiç biri unutulmaz Hoppa

Gerçekden artık ihmal etmeyeceksen ara yok eskisi gibi olacaksa bırak arama kalsın.

Çok ihmal etmissiniz :KK12: bazi arkadaslar neden boyle

Hep bahane buluyoruz aslinda. Yok derdim var yok isim başımdan asgin.. Hayatta hicbisey sevdiklerimizden daha degerli olmamali aslinda. Bazilarimiz da boyle. Ama hickimse degismez degil. Ben de artik degistigimi dusunuyorum. Anne olduktan sonra insan daha da hassaslasiyor bazi seylerin degerini anliyor.

Back
X