• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim canım eviiiiiiim :)

Çok beğendim evinizi
sade evlere ve düz renkle döşenmiş evlere bayılıyorum
aşkla huzurla oturun inşallah

uzun süredir forumu takip ediyorum.bu aralar dekorasyon işim varda:) ama itiraf edeyim gördüğüm en güzel ve en zevkli döşenmiş ev. tebrik ederim:46: harika bayıldım. yatak odasındaki şifonyer tam benim istediğim yaptırmayı planladığım gibi. huzur içinde sağlıkla otur.

Güle güle oturun, küçük ama çok şirin bir ev.
Yatak odanızdaki perde ve yatak başlığı uyumunu ve rengini çok beğendim. Yalnız tek kişilik sandalye/koltuk pek uymamış yatak odasına. Ben olsam onu antreye alırdım.

bend eçok beğendim canım evini güzel günlerde mutlu olarak yaşayın inşaAllah:16::nazar::132:

Çok güzel birr evinizz var seçimler harikaa
İnsan bu evden cıkmak istemezz cok ferahh:16::16:
güle güle oturunn:nazar::nazar:

Umarım eeeeen güzelleri senin olur=) Bende senin evinin fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum.Eminim çok zevkli bir ev olucaktır =)

teşekkür ederim çok naziksin...en fazla 1 ay sonra benim de evim bu topikte olur inşallah merak etme, seninki kadar güzel olmasa da yine de beğenirsiniz umarım, fotoları koyunca sana msj atarım:34:kendine iyi bak hoşçakal...

Canım,evin sade ve şık..Göz yormuyor,buda en güzeli..

Ben çok beğendim tatlım,güle güle oturun..Rabbim huzuru mutluluğu sağlığı eksik etmesin:31:

evini çok beğendim harika ama bişey sorucam yatak yanında bulunan çekmecelerden ve yine bol çekmeceli şifonyerden sen de yok dolabın da çok büyük değil gördüğüme göre eşyaların için tek dolap yetiyo mu ben de bu saydıklarım var ama eşimin ve benim yazlık kışlık ve başka kullanılan eşyalarımı koyacak yer bulamıyorum her yer dolap ve çekmece olsa diyorum sen bu durumu nasıl hall:4:ediyosun

tam hayal ettiğim gibi sade uyumlu göz yormayan küçük ama yaşanılası bir mekan ...çok ama çok hoşuma gitti...:nazar:

canım evin sade ve şık.:46:açık renkler sayesinde gerçekten çok ferah.ama sticker veya çiçek gibi ufak tefek detaylarla şöyle hafiften bi renk katabilirsen iyi olur.zaten bence mobilyalar değil ddetaylar renk katmalı eve.Rab'bim sağlıkla huzur mutluluk içinde uzuuuuuuuuun yıllar eşinle beraber yaş almayı nasip etsin.:16:

Son düzenleme:
evini çok beğendim harika ama bişey sorucam yatak yanında bulunan çekmecelerden ve yine bol çekmeceli şifonyerden sen de yok dolabın da çok büyük değil gördüğüme göre eşyaların için tek dolap yetiyo mu ben de bu saydıklarım var ama eşimin ve benim yazlık kışlık ve başka kullanılan eşyalarımı koyacak yer bulamıyorum her yer dolap ve çekmece olsa diyorum sen bu durumu nasıl hall:4:ediyosun

Çok teşekkür ederim.Evet ne yazıkki çok büyük bir dolabım yok.Ama yetiyor aslında.Yazlıklarımı yada kıslıklarımı mevsimine göre bazamın altına koyuyorum .Bazamın altına yatak,yorgan koymadım onun için beyaz bir dolap aldım ve antreye koydum yataklarımın hepsini o dolaba koydum.İç çamaşırlarımız ve ıvır zıvırlarımız için koçtaştan üzerinde çok şirin resimler olan çamaşır kutularından aldım esimin ve kendiminkileri bu kutulara koyarak dolabın orta bölümüne koyuyorum .Coraplarımız içinde çözümü banyomda bulunan hazır sepetten bir tanede yatak odama alarak yaptım.Coraplarımı bu sepete koyuyorum sepet dolabımın kenarında gözükmüyor=) En kısa camasır kutuları ıle sepetin bulunduğu kısamın fotoğrafını yuklemiş olurum .. =))

canım evin sade ve şık.:46:açık renkler sayesinde gerçekten çok ferah.ama sticker veya çiçek gibi ufak tefek detaylarla şöyle hafiften bi renk katabilirsen iyi olur.zaten bence mobilyalar değil ddetaylar renk katmalı eve.Rab'bim sağlıkla huzur mutluluk içinde uzuuuuuuuuun yıllar eşinle beraber yaş almayı nasip etsin.:16:

Aminnnnnn inşallah hepimiz için diliyorum :)

Back
X