Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel ve hiç erkek yüzüğü gibi durmuyor. Çok çoook beğendim. Spor bir duruşu da var, muhteşem. Mutluluklar canım.:80:
ben de beğendim gayet hoş. fakat neden çelik tercih ettiğini sorabiliri miyim sakıncası yoksa
teşekkür ederim cnm.. sen de eklede seninkini de görelimm_sudecim bence en güzelini yapmissin, ben nisanda alyansimi altindan aldim ama pisman oldum cünkü rengi soldu, cizildi, parlakligi gitti, keske o kadar cok pahali almasaydim diyorum kendime :) simdilerdeyse ikinci bir alyans aldim celikten![]()
herkes cok begeniyor bende resmini eklerim insAllah vaktim oldugunda,
celik almakla en mantikli olanini yapmissin, ileride dedigin gibi altinda alabilirsin canim, güle güle kullan...
canım bence gayet güzel:) altındanda hiç bi farkı yok:)
çelik kullanan arkadaşım çok memnun bende yedek istiyorum bitane çelik güle güle kullan modelini çok beğendim
Çelik alyansları bende çok beğeniyorum. Gümüşe göre çok fazla seçenek var çelikte. Güle güle kullan.
daha önce çelik alyans adlı bi konu açmıştım, bi arkadaş foto istemişti. bu benim çelik alyansım:)Eki Görüntüle 142509