benim çelik alyansım:)

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
daha önce çelik alyans adlı bi konu açmıştım, bi arkadaş foto istemişti. bu benim çelik alyansım:) $p.webp

guzel ama daha biraz erkek yuzugune benziyor:78:
ayrica sari altinla birarada kullanman goze hos gorunmez illaki beyaz takilarla kullanmak gerekir nacizane fikrim
gule gule kullanin

normal altın yüxüklerden daha kalın o yüzden erkek yüzüğüne benzetmiş olabilirsin:) sarı hiç takım yok bi bilezikler var o da nişanda takıldı kullanmayacağım. sadece alyans takacağım o yüzden problem olmaz inş:) yinede fikrini belirttiğin için saol:)

Bence güzel ve hiç erkek yüzüğü gibi durmuyor. Çok çoook beğendim. Spor bir duruşu da var, muhteşem. Mutluluklar canım.:80:

ben de beğendim gayet hoş. fakat neden çelik tercih ettiğini sorabiliri miyim sakıncası yoksa

ben de beğendim gayet hoş. fakat neden çelik tercih ettiğini sorabiliri miyim sakıncası yoksa

sakıncası yok cnm:) hemen cevaplayayım. nişanlım altın yüzük takmayacaktı. seçeneklere baktık gümüş ve çelik vardı. gümüş çabuk kararma yaptığı için çelikte karar kıldık. ben de alyanslarımızın takım olmasını istiyordum, çelik modeller de hoşuma gidince 2sinide çelik aldık. zaten fyatıda çok uygun eğer pişman olursam rahatlıkla tekrar altın alırım diye düşündüm.

m_sudecim bence en güzelini yapmissin, ben nisanda alyansimi altindan aldim ama pisman oldum cünkü rengi soldu, cizildi, parlakligi gitti, keske o kadar cok pahali almasaydim diyorum kendime :) simdilerdeyse ikinci bir alyans aldim celikten :D
herkes cok begeniyor bende resmini eklerim insAllah vaktim oldugunda,
celik almakla en mantikli olanini yapmissin, ileride dedigin gibi altinda alabilirsin canim, güle güle kullan...

m_sudecim bence en güzelini yapmissin, ben nisanda alyansimi altindan aldim ama pisman oldum cünkü rengi soldu, cizildi, parlakligi gitti, keske o kadar cok pahali almasaydim diyorum kendime :) simdilerdeyse ikinci bir alyans aldim celikten :D
herkes cok begeniyor bende resmini eklerim insAllah vaktim oldugunda,
celik almakla en mantikli olanini yapmissin, ileride dedigin gibi altinda alabilirsin canim, güle güle kullan...
teşekkür ederim cnm.. sen de eklede seninkini de görelim:10:

çelik kullanan arkadaşım çok memnun bende yedek istiyorum bitane çelik güle güle kullan modelini çok beğendim

Çelik alyansları bende çok beğeniyorum. Gümüşe göre çok fazla seçenek var çelikte. Güle güle kullan.

sen begendıysen sorun yok ama sanki erkek yüzüğü gibi geldi bana... gule gule kullan :70:

bence gayet sade ve hoş canım ben de beğeniyorum çelik yüzükleri
iyi fikir :13: güle güle eskitin inşallah :69:

bu arada dikkatimden kaçtı sanma resimde sanal reklam uygulaması var :1::1::1:

Back
X