Klomen ve Otrivelle

Bence doktora ulaşabiliyorsanız arayıp ilaca şu an mı başlayacağım yoksa adetin 3. günü mü başlayacağım diye sorun çünkü bu ilaçlar etkili ilaçlar
Yanlış kullanım kötü durumlara sebep olabilir

2 ay Klomen, 2 ay Femara kullandım
Burada da 3 aydır birçok kişinin sürecini okuyorum
Regli öncesi Klomen kullanıldığını ilk defa görüyorum
Klomen yumurta büyütmek için kullanılıyor ve adetken içmeye başlanılıyor
Adetin 3. günü sizi kontrole çağırmış
İlacı o gün başlatacak olabilir mi
Genelde 3. gün içmeye başlanıyor çünkü
Şimdi adet öncesi içmeye başlayın dediyse de bence başka doktora gidin
Bence de öyle. 3. Gün muayene edip klomene öyle başlayacaj diye düşünüyorum.

Belki de ben yanlış anladım o an. Öyle olabilir. Nedir diye araştırdım da kullananlara sormak istedim. Yani adetten önce mantıksız yumurta gelişimi için kullanmak

Arkadaşlar burdaki yazıları okudum ama bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım ben doktora gittiğimde öncesinde gitmiştim zaten süreci biliyordum ama gittiğimde adetimin 5. Günüydü doktorum da bana 1 gün geç kalsaydın bidahaki regl döngünü bekleyecektik dedi yani sana kim dediyse canım kesinlikle doktorunu değiştir benim doktorum özellikle ya reglin 3. Günü ya da 5. Günü başlanır demişti hani benimki de ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum ama adet öncesi kullanımın kesinlikle doğru olduğunu düşünmüyorum

Merhaba,
Kan verdiniz mi
Klomen için doktora ulaştınız mı
Evet ulaştım 3. Günü ilaçlarla yanıma gel demiş 🤣 eşimde bende heyecandan birşey anlamadık.
Adete 5 gün kala dün akşam acile gittim kan verdim 1.20 maalesef. İnşallah klomen kullanınca kalırım hamile. Çok isteyince olmuyor onu anladım. Daha önce 2 defa düşük yaptım 1 sene geçti üzerinden korunuyorken olmuştu 2 gebeliğimde. 1 senedir korunmuyoruz ama olmuyor. Zamanı vardır elbet ama sabırsız oluyo insan her gece rüyamda bebek görmektwn hamile olmaktan bıktım. 🙁

Evet ulaştım 3. Günü ilaçlarla yanıma gel demiş 🤣 eşimde bende heyecandan birşey anlamadık.
Adete 5 gün kala dün akşam acile gittim kan verdim 1.20 maalesef. İnşallah klomen kullanınca kalırım hamile. Çok isteyince olmuyor onu anladım. Daha önce 2 defa düşük yaptım 1 sene geçti üzerinden korunuyorken olmuştu 2 gebeliğimde. 1 senedir korunmuyoruz ama olmuyor. Zamanı vardır elbet ama sabırsız oluyo insan her gece rüyamda bebek görmektwn hamile olmaktan bıktım. 🙁

Ulaşmana sevindim ☺️
İnşallah önümüzdeki ay sağlıklı bebek haberi alırsın canım 🤲🏼
Zor ama stres yapmamaya düşünmemeye çalış 🙏🏼
Hepimiz tez vakitte pozitifleri görelim inşallah ❤️

Ulaşmana sevindim ☺️
İnşallah önümüzdeki ay sağlıklı bebek haberi alırsın canım 🤲🏼
Zor ama stres yapmamaya düşünmemeye çalış 🙏🏼
Hepimiz tez vakitte pozitifleri görelim inşallah ❤️
Aminn Rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın 🙏 inşallah. İki çizgiyi görmek nasip olursa buraya yazacağım. Hep istedim bunu.

Back
X