• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizim, benim evim...

evet canım 24 nisandı. 22 nisan kına gecesiydi.
16,30 da nikah ardından fotocuda işkence saatler ve sonrasında gece 00,30 da noktalanan düğün faslı.
geberik haldeydim sormayın. senağlama

tatlı yorgunluklar olsa gerek yaa
hihoyyyt

canımm maşalah :nazar: herşeyin çokkk güzel olmuş güle güle kullan hepsini mutluluklar hihoyyyt gelinliğini de merak ettim koyarsın artık resimlerini opuyorumnanaktan

canımm maşalah :nazar: herşeyin çokkk güzel olmuş güle güle kullan hepsini mutluluklar hihoyyyt gelinliğini de merak ettim koyarsın artık resimlerini opuyorumnanaktan

arkadaşım yolluyor resim birazdan eklerim gelinlikli halimi :D

25rknzp.jpg

244eljk.jpg

Son düzenleme:
çok sade ve şık gibi gelin olmuşşsun canım Allah mutluluğunu daim etsinnopuyorumnanaktan

kullanıcı paneline gir bak üstte ordan profili düznle var ordan değiştir canım:)

çok zevkli döşenmiş bir ev çok şık
güle güle oturun mutlu ve huzurlu oturun inşallah...

Güle güle otur cnm..

çok güzel bi gelin olmuşsunnn.evin de ayrı hoş zaten.güle güle otur inşallah canım.

cnm evin çok güzel ve şık güle güle huzurla otur inşallah....:64::64::64::64::64:

evin çok güzel allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin mutluluğunuzda daim olsun...

Kızlar şaka maka sekiz ayı bitirdik..
Daha dün ev resimlerini koyardım :) koşturur dururdum eksik tamamlamacalarla..
şimdi ise bakıyorum da ne çabuk geçiyormuş zaman..
:18:

evınız cokk hos gorunuyor gercekten :)
gule gule ıyı gunlerde agız tadıyla oturmanız dılegıylee :))
bu arada mutfak masasının ustundekı kahvaltı takımı sanırım pek anlasılmıyor ama oda ck şık bırseye benzıyo
ıyı gunlerde kullanın:79:

Back
X