- 18 Mart 2013
- 580
- 415
- 333
- Konu Sahibi utopikkafa
-
Sen boşver onları ya..Ailenle ve sağlıpınla ilgilen..Krediyi ödemeye gücünüz var mı ?Neyseki babanın durumu iyiymiş.Zor durumda toparlar neyseki.Boşver minnet etme..Onların(kayınvalidengil) dırumu nasıl.Belki iyi değildir durumları.Bilezik kredisini de kendiniz ödemiş olun birşey olmaz.Sağlık gibisi yok üzme kendini
.Bir tek aramamaları kötü olarak dikkatimi çekti çok da dikkatli okuyamadım..Niyeki?
Canm çok geçmiş olsun. Yerinde olsam yüz yüze bile muhattap olmadan telefonda işimi halleder zor zamanımda arayıp sormadığınız için artk hayatmda istemiyorum sizi derdm. Bebek işi ise gerçekten çok karışık çünkü çocuk büyüyünce babannesini dedesini illaki soracak.. zor bi durum Allah kolaylık versn
tatlım eşinle bize anlattığın gibi tatlı tatlı konuş ,meramını güzellikle dile getir,kendinden ziyade yavrun için stres kaldıramayacağını,onun da arada kaldığının farkında olduğunu bizzat belirt .. bu meseleyi sen çözemezsin ,eşin çözer ancak ,sert bir şekilde tavır koymasını sağla ..
Canim rabbim sana sifa versin, insallah bebeginize saglikla kavusursunuz.
Karsi tarafida takmamaya calis stres yapma kendine, eger gelip bebegi gormek isterlerse birak gelsinler ama sen mesafeli davran
Aramamış olmalarını kırıldığını yüzlerine vurmalısın.Eşin de söylesin..Eve almamak ayıp olur diye düşünüyorum.Yoksa gerisi herkeste olan şeyler.
Sen ne yapacaksın eşin yapacak benim karım hem hamile hem ciddi bir hastalık geçiriyor, onu aramayacak strese sokmayacaksınız diyecek burdaki tüm konularda olduğu gibi bu konu da kocada bitiyor
Allah aşkına bakın zaten rahatsizsiniz bir de bunları mi takacaksiniz kafanıza.
Benim böyle ciddi bir hastalık sorunum olsa direkt söylerim beni arayıp sormayın görmek duymak istemiyorum.o kadar.
Oğulları kaçmiyor orada.istedikleri kadar arasınlar sorunlar.
Ama ben istemiyorsam ve uğraşmam gereken bir hastaligim varsa direkt söylerim aramayın istemiyorum derim.
Hiç çekinme içine atma.
Ne söylemek istiyorsan ne hissediyorsan onu söyle.
Çok geçmiş olsun.
Eve almamak iste nasil yaparim diye dusundum ben de. Surekli gelmeye kalkarlar bir de barismak icin.
Cok haklisiniz. Esim zaten donmelerini bekliyor kendi acisindan da kusacak icindekileri. Ben kendi acimdan nasil tabir koysam ne yapsam da ofkemi gostersem onu dusunuyorum anlamiyorlar tavirdan cunku.
beni yanlış anlama da hem hamile hem de ciddi rahatsızlık geçiren bi kadınsın .. böyle yaparak biraz kendini dolduruyorsun gibime geliyor,kendi kendini yıpratıyorsun resmen
bak kocam arkamda diyorsun,kusacak nefretini diyorsun ,onlar geldiklerinde her misafirperver kadın gibi elbette evine buyur et,bebğin zaten kucağnda olur vermek istersen verrsin istemezsen vermezsin ,konuşmak istemezsen çekilirsin odana vs.. düşünme bunları ,yorma o güzel yüreğini de tatlı bebeğini de.. bir bardak ılık süt iç sakinleş ve karnını bizim için de okşa
Göstermiceksin arkadaşım sildin bitti sen sağlığınla ilgilen önce sen sonra bebek sonra koca çok çok sonra kocanın ailesi
Kanser dedin daha ne dicen
olduğunca mesafe koy cnım aranıza. Allah da babanı başınızdan eksik etmesin. bir baba var brde şam babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?