Benim cinsel isteğim yok..kocama dert

Ben yapa bilirim bu durumdan kurtulmak için .Siz nasil davraniyorsunuz bu konuda .
Nasil isteğiniz geliyor ne yapiyonuz
Ben kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadım

paylaşanı da tavsip etmiyorum

senin konunda da büyük art niyet seziyorum

Tamam hiçbirimiz kim kardasyan (adınida bilemedim) değiliz ama bu kadarda isteksizlik olmaz
Doktora git bence

Herkes laf sokmaya yer arıyor maşallah, sanki hiçbir kadında isteksizlik problemi yok da konu sahibi marjinal takılıyor.

Sanırım tecrübesiz evlendiniz, eşiniz de birlikte olduğunuz ilk ve tek erkek. Muhtemelen de ten uyumu yok aranızda. Bir insanı sevmekle onu fiziksel olarak arzulamak aynı şeyler değil. benim tahminim de sizin eşinizi bu yönden istemiyor olduğunuz.

Hep mi böyleydi, ilk evlendiğinizde bile?
İlk deneyiminiz sizin için kötü mü geçti?
Kendinize (fiziksel olarak veya sevişirken davranış olarak) güvenmiyor musunuz?

Sorun esinin davranislari. İsi dusunce sevmesi, yemegi temizligi elestirmesi. Esin normal zamanda gelip hayatim yemek cok guzel olmus dese, seks olmadanda seni seviyorum cok guzelsin dese bence bi nebze duzelirsiniz. Empati kurdum bu davranislar bende de isteksizlik yaratirdi. Esin ben istemeden gel dediginde sende isin düşmeden bana ilgili davran diyebilirsin.

Ben kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadım

paylaşanı da tavsip etmiyorum

senin konunda da büyük art niyet seziyorum
Bende paylaşmam ama nerede paylaşsın ki .Kendini suçlu hissediyor.Dr gitmeye belki çekiniyor.Sonuçta mahrem konuda olsa kimse kimsenin yüzünü görmüyor,tanımıyor.

O zaman kocam beni arzulamiyor
Söyle böyle yaptim diyenler mahremini ortaya atmış oluyorlar
aynen bence öyle olduğu gibi kocasıyla yaşadıkları herşeyi burada paylaşanlar

bana çok ütopik geliyor hiç normal değil

adı üzerinde nahmahrem

Bende paylaşmam ama nerede paylaşsın ki .Kendini suçlu hissediyor.Dr gitmeye belki çekiniyor.Sonuçta mahrem konuda olsa kimse kimsenin yüzünü görmüyor,tanımıyor.
o kişinin kendisine kalmış paylaşan paylaşırda bana ters,ayrıca bu konu sahibinin üslubu çok abartılı

normal gelmedi bana

Ten uyumu yoktur aranızda belki ?
Ya da eşinin sana yaptığı şeylerden hoşlanmıyorsundur ?
İnsan her daim istekli olmaz ama sende hiç istek yokmuş
Bilmiyorum doktora anlat durumu bence .

Back
X