• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim çocuğum yavru kedi mi!!

Nasıl düşünememişler böyle bi şeyi. Bi kere misafirler de saçma davranmış. Önce çıkıp seni bi hayırlasınlar. Sonra kalkıp bebeği severler. Bebeği devamlı indirip çıkarması bebeğe de yanlış bu havada. İzin verme bi daha .
Ben anlamadım bu işi Zaten nillet bebek görmeye geliyo aşağıya çağırıyo.

Canım kötü düşündüğüne inanmıyorum kayınvalidenin.. Eski usül eski kafa devam ediyor kendince.. Sen bu durumdan rahatsız olduğunu söyle konuş. Anne soran olursa bebeği uyuyor de el kadar bebek hastalık kapar falan benim içim rahat etmiyor de. Bir dahakine göndermeyeceğim seninle alakası yok sen bana darılma ben bebeği öperler hasta olur falan diye istemiyorum de.

Canım kötü düşündüğüne inanmıyorum kayınvalidenin.. Eski usül eski kafa devam ediyor kendince.. Sen bu durumdan rahatsız olduğunu söyle konuş. Anne soran olursa bebeği uyuyor de el kadar bebek hastalık kapar falan benim içim rahat etmiyor de. Bir dahakine göndermeyeceğim seninle alakası yok sen bana darılma ben bebeği öperler hasta olur falan diye istemiyorum de.
Yok canım kötü düşünüp ettğinsen değil huyu böyle kvmin. Hep istiyo ki ben aşağıda olayım bebek aşağıda dursun. Biraz gösteriş meraklısıdır kendisi. Günde 1sefer çıkar çıkmaz sevmek için ama birileri gelsin hemen aşağıya çağırır. İnsan içinde yapmacık bi agucuk gugucuk sergiler.
Diyorum ya aslında bi başlasam anlatmaya sonu gelmeyecek yani.

Canim bence bir dahaki sefere sende in bebekle dur ağlar eder de bende geleyim de ve sende in hiç değilse gözün üstünde olmuş olur.

Bu milletteki başkasının bebeğini sevme sevdası nedir arkadaş ya

Ahh sinir katsayım yine tavan yaptı akşam akşam !

Hemen şuracığa belirteyim doğum yapalı 70gün oldu.

Bu akşam kp bize çıktı oturmaya. Aşağıya misafir gelicekmiş bayanlar kv kovalamış evden. Sorun değil başımın üstünde yeri var kp.

Aradan yarım saat geçti misafirlet geldi. Kv yukarıya çıktı. Ben mutfaktaydım o sıra çay ikramlık falan ayarlıyorum eşimle kp.
' ayy bilmem kim çok özlemişler bebeğide getirsene yenge sevelim azıcık dediler' diye diye yerde oyun halısında yatan çocuğu kucakladı. Örtü ağız bezi falan ayarlamaya çalışıyo. Sonra mutfak yoluna doğru geldi alabilirim dimi poka bebeği dedi !! Almışın zaten neyine soruyosun.
O an hayır alamazsın niye diyemedim ki !
Sadece diyebildiğim, görmek sevmek isteyen zahmet edip yukarıya çıksın oldu ama moral surat kayboldu bendee.
Anladımı derseniz anlayıp anlamamışa yatar muhtemelen.
Halbuki daha geçen gün bu muhabbet üzerine telkinde bulundum.
Sana birileri geldiğinde habire bana bebek uyumuyosa indir vs gibi şeyler söyleme görmek isteyen buyursun diye.

Allah aşkına yavru kedi köpek mi ki bu habire mahalleli geldikçe o geldi indir bu geldi indir şunlar geldi alayımmı.

Daral geldi!!

Yarın son kez açık açık birdaha yapmamasını benmi söylesem yoksa eşime söylesemde o mu söylese
el kadar bebek görseler nolucak sanki..tam hastalık mevsimi kalabalığın içinde ne işi var hasta olsa ne olacak..bir de şapır şupur öpenler var bebekleri..düşüncesiz insanlar heryerde..

Uyuyor rahatsız deyip göndersin . kv.millete sirinlik yapacak diye sizin bebeğinizin bi ona bi buna gidip duracakmi yavrucak.. sonra opecekler vs. hasta olcak

Ahh sinir katsayım yine tavan yaptı akşam akşam !

Hemen şuracığa belirteyim doğum yapalı 70gün oldu.

Bu akşam kp bize çıktı oturmaya. Aşağıya misafir gelicekmiş bayanlar kv kovalamış evden. Sorun değil başımın üstünde yeri var kp.

Aradan yarım saat geçti misafirlet geldi. Kv yukarıya çıktı. Ben mutfaktaydım o sıra çay ikramlık falan ayarlıyorum eşimle kp.
' ayy bilmem kim çok özlemişler bebeğide getirsene yenge sevelim azıcık dediler' diye diye yerde oyun halısında yatan çocuğu kucakladı. Örtü ağız bezi falan ayarlamaya çalışıyo. Sonra mutfak yoluna doğru geldi alabilirim dimi poka bebeği dedi !! Almışın zaten neyine soruyosun.
O an hayır alamazsın niye diyemedim ki !
Sadece diyebildiğim, görmek sevmek isteyen zahmet edip yukarıya çıksın oldu ama moral surat kayboldu bendee.
Anladımı derseniz anlayıp anlamamışa yatar muhtemelen.
Halbuki daha geçen gün bu muhabbet üzerine telkinde bulundum.
Sana birileri geldiğinde habire bana bebek uyumuyosa indir vs gibi şeyler söyleme görmek isteyen buyursun diye.

Allah aşkına yavru kedi köpek mi ki bu habire mahalleli geldikçe o geldi indir bu geldi indir şunlar geldi alayımmı.

Daral geldi!!

Yarın son kez açık açık birdaha yapmamasını benmi söylesem yoksa eşime söylesemde o mu söylese

haklısın sonuna kadar katılıyorum. ama kesinlikle eşini muhattap etme. senin rahatsızlığınsa sen söyle. eşime söyleyim dersen eşin annesine laf söylemeye/söyletmeyebilir hiiç kendini üzme.

canım seni çok iyi anlıyorum aynı konulardan bende çok çektim. benim kv karşı komşum.lohusalığım boyunca tek bir gün yoktu ki bebeğim evden çıkmasın. her gün istisnasız herrrrrgün bebeğimi alıp geçirdiler karşıya. senin sadece misafir gelinceymiş benim misafir gelmese bile , ben lohusa olduğum için evimde küçük olduğu için erkek yanında rahat edemiyordum yatıyorum uzanıyorum emziriyorum vs diye. kv her aakşam kp için kaynım için gelip bebeği alıp karşıya geçirirdi. şuan eskiyi düşünüyorumda iyi cinnet getirmemişim. şimdi bebeğim 9 aylık halada birgün görmeseler ölürler. benimkiler aşırı sevgiden yapıyorlardı ama beni ve bebeği hiç düşünmüyorlardı sadece kendilerini düşünerek hareket ediyorlardı. ben hep ilk torunları aşırı seviyorlar sabret vs diyerek kendimi teselli ettim iyi dayanmışım ama ikincide asla böyle birşeye müsaade etmeyeceğim. sende yine sadece misafir gelince yapıyorlarmış bak biraz daha iyi ama havalar soğuyor bundan sonrası için in çık bebek hasta olacak anne olmaz deyip izin vermeyebilirsin....

Back
X