• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Çok güzel olmuş, Allah hayırlısıyla oturmayı nasip etsin.

Allah'ım ne kadar güzel bir ev..Tam hayalimdeki gibi.41 kere maşallah!Güzel Allah'ım bizlere nasip etsin inşallah..Bu evi gerçekten 15 senelik virane bir evden mi ortaya çıkardınız???Son model evler gibi duruyor.İç mimarla falan anlaştınız mı dekorasyon için?

14 yıl beklemişsin ama çok güzel evin olmuş :nazar::):):)

çokkk güzel Rabbim mutluu oturmayı nasip etsinnn :):)

evinizi çok beğendim çok ferah içim açıldı resmen Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inş :nazar::nazar::nazar:

Ağız tadıyla iyi günlerde oturun inşallah. Özenerek döşemişsiniz belli ki. Sabrın sonu selamet ne denir...

ayy maşallah bayıldım süper olmuş çok modern çok şık güle güle oturun sağlık ve huzurla beklediğinize değmiş

evine bayıldım çok hoş,asil ve modern yeni yuvanda ömür boyu mutluluklar şekerim:16::16::16:

Allah ağız tadıyla oturmak nasip eylesin :nazar::nazar::nazar::nazar:
evin çok güzel maşallah :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun...
çok güzel evin...
çok beğendim gerçekten...:nazar::nazar::nazar:
güle güle otur...

harika bir ev gerçekten
çok zevkli dekore edilmiş
hele o mutfak.. bayıldım..):nazar::nazar::nazar:
nazar değmesin maşallah arkadaşım
güle güle oturun :))

Güle güle oturun çok modern bir ev gerçekten 15 yıllık bina demez insan demekki içini dekore etmek yetiyor eve ama sanırım bir ev parasıda içine harcadınız zordur inşaat heleki içini dekor etmek..Mobilyalarda güzel çok beğendim çok.. (:

Sevgili arkadaşlar,
Son birkaç yıldır bu formu takip ediyorum. Hep bir gün benim de bir evim olur da sizlerle paylaşır mıyım diye düşünüyordum. Sonunda bir evimiz oldu. 15 yıllık içinde oturulmayacak derecede dökülmüş bir evdi. İçini dekore etmeye çalıştık. Aylarca buradaki formdan fikir almaya çalıştım. Bir taraftan da evin işleriyle uğraştık. Eksiklerimiz var, ama bu haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum ve önerileriniz için şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda fotoğraf ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Eki Görüntüle 476762 Eki Görüntüle 476775 Eki Görüntüle 476776 Eki Görüntüle 476777 Eki Görüntüle 476778 Eki Görüntüle 476779 Eki Görüntüle 476780 Eki Görüntüle 476781 Eki Görüntüle 476782 Eki Görüntüle 476783 Eki Görüntüle 476784 Eki Görüntüle 476785 Eki Görüntüle 476774 Eki Görüntüle 476773 Eki Görüntüle 476772 Eki Görüntüle 476760 Eki Görüntüle 476761 Eki Görüntüle 476763 Eki Görüntüle 476764 Eki Görüntüle 476765 Eki Görüntüle 476766 Eki Görüntüle 476767 Eki Görüntüle 476768 Eki Görüntüle 476769 Eki Görüntüle 476770 Eki Görüntüle 476771 Eki Görüntüle 476786 Herkesin gönlünden geçen bir eve sahip olmasını diliyorum.

maşallah canım ggüzel günlerdi oturun süper olmuş harika mutfağın ayrıca harika yani

Beklediğinize değmiş..

Herşey süper , tavsiyeye hiç gerek yok ki..

Beyaz rengi çok severim..

Allah bir ömür ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin :16:

Çok çok güzel ve çok modern güle güle oturun :1: :nazar:

Rabbim sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin.
Gerçekten de beklediğinize değmiş...:nazar::nazar:

güle güle oturun,eviniz çok güzel olmuş

güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. kusursuz olmuş herşey mükemmel. bir mahsuru yoksa ne kadar harcadığınızı sorabilir miyim?

Muhteşem
Eşyalara ve dekorasyona bayıldım
Renkler çok güzel kullanılmış, Güle güle oturun

Back
X