slm arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum ve yeni üyeyüm karışık yazarsam şimdiden kusuruma bakmayın.benim de bir derim var.kimine göre çok basit bir konu olabilir ama benim için baya can sıkıcı bir dert.konu şöyle.ben kamu dairesinde çalışıyorum ve küçük bir yerde yaşıyorum.iş arkadaşlarım çok dedikoducu.insanların kusurlarıyla sürekli dalga açan,açığını görünce yüzüne vuran değişik bir tip insanlar.şimdiye kadar ben pek onlarla yüz göz olmadım bir sorunumuz olmadı ama arkamdan konuştuğu mutlaka birşeyler vardır.ben yeni nişanlandım.5 aydır görüşüyorduk anlaştık nişanlandık.çok kör kütük aşkla başlamadık yani sonradan oluştu sevgimiz.nişanlım pek yakışıklı değil.minyon tipli.yaşından küçük gösteriyor.hafif de kulakları kepçe.ama ben seviyorum o ayrı tabi.bende çevremde güzel bulunan bir kızdım.çoğu arkadaşım nişanlımı görünce sen daha iyilerine layıksın dedi.ama nasip tabi bu işler.kim istemez ki eşi çok yakışıklı olsun ama kaderinde önüne geçilmez gönül bu.nişanlım iş yerime hiç gelmedi ve iş arkadaşlarım fotoğraf dışında görmediler.iş arkadaşlarımla yaşlarımız yakın.ve kulağıma geldiği kadarıyla benim hakkımda mantık evliliği yapıyor yoksa bu oğlanı beğenmezdi vb.bir çok şey dediklerini duydum.konunun özünü anlamıyorlar tabi.insan sevmese evlenir mi?kabullenemiyorlar.sizden yardım istediğim konu şu:nişanlım iş yerine geldiği zaman onların eğlenip,gülüp dalga geçmelerinden korkuyorum buna gerçekten üzülürüm ve etkilenirim.bununla nasıl baş edebilirim.boyunun kısa olduğuna bile laf ederler.kendi kocaları boylu poslu yakışıklı tabi eğlenirler rahatça.onları nasıl şaşırtabilirim.bizim arada iş yemekleriiz olur.eşlerde katılır onları şaşırtmak istiyorum yani en azından laf etmelerini önlemek istiyorum.sözümde nişanlım içten topuk ayakkabı giymişti.buna benzer nasıl giyinir neler yaparsa daha hoş karizmatik olabilir.onların ağzına laf vermek istemiyorum.saçma bulmayın lütfen.bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.