• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de bir derdim var :(

butterflyelf

ilk hedef **80 kg
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
1.096
0
66
Ankara

Selam arkadaşlar
Biraz önce ekrana baka kaldım
Çok güsel ve mutlu bir ilişkim var
Evliliktende konuluyoruz
Ama henüz evlenme teklifi almadım (ama sonuçta evlenmek üzerine hergün konuşluyoruz)
Kendimi sürekli gelinlik-çeyiz-nişanlık ... bakarken buluyorum
Çok mu acele ediyorum
Bir anda bir korku sardı içimi :43::43::43:

Bunlar her genç kızın hayali, benim de güzel bir ilişkim var ama ailelerle tanışmaya bile en az 2 sene var.Ben bile şimdiden bilgisayar başına geçip çeyizdi, yatak odası takımıydı, ev kiralarıydı derken bir ton hayal kuruyorum.Çok normal bence.:16:

Bunlar her genç kızın hayali, benim de güzel bir ilişkim var ama ailelerle tanışmaya bile en az 2 sene var.Ben bile şimdiden bilgisayar başına geçip çeyizdi, yatak odası takımıydı, ev kiralarıydı derken bir ton hayal kuruyorum.Çok normal bence.:16:

bir anda sanki yanlış bir şey yapıyormuşumö gibi geldi :17::17:
bizimde sadece uzaklık söz konusu
ama iş konularını oturttuğumuzda tanışcak aileler
aslında asıl telaş ondan sonra başlıycak:44::44:
bazen baktıktan sonra kapatıyorum internet sayfalarını
sanki uğurzuluk getiriyormuş gibi hissediyorum :17::17:

benim sevgilim bana defalarca evlenme teklifi etti diyebilirim :1:
ilki cok hosuma gitmisti sessiz sakin bir ortamda basbasayiz derin derin gözlerimin icine bakiyor ve su kelimeler dökülüyor dudaklarindan: "evlen lan benimle"

benim sevgilim bana defalarca evlenme teklifi etti diyebilirim :1:
ilki cok hosuma gitmisti sessiz sakin bir ortamda basbasayiz derin derin gözlerimin icine bakiyor ve su kelimeler dökülüyor dudaklarindan: "evlen lan benimle"

:52::52:
bence süper yapmış
artık klasikleşti zaten evlenme teklifleri
bende aşkımdan sadece gözlerimin içine bakıp "bu hayatı benle paylaş" desin atlarım
"evet evet evet" die belkide cümlenin bitmesini bile beklemeyebilirim
:17::17::17:

Back
X