• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de çok derdim var..

pinksandoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
95
0
86
Diğer
Mrb,nerden başlasam bilemiyorum ama sizin düsüncelerinize çok ihtiyacım var..Belki benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler..
Şuan eşimle boşanma aşamasındayız..Yani eşim boşanmak istiyor biliyorum diyeceksinz ki neden boşanmak isteyen bir adamın yanındasın hala,bircok sebebi ve en önemlisi şuan ailem benimle konusmuyor daha önce eşimle yaşadığımız sorun vs. sebebiyle araya küslük girdi ve onların yanına dönmem imkansız..Çocuk yok...
Eşim hergün ayrılmak istediğini eşyaları toplayıp gitmemi söylüyor,ayrıca aileside yanımızda şuan ve onların da baskısı var...Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum..
Su da var eşimi hala seviyorum maleseff...Keske nefret edebilseydim...
Şİmdi sıkısmıs durumdayım,diyorki boşanalım yoksa dava açıcam..Ben de cesaret edemiyorum...Sizler ne diyeceksiniz?

Adam senden niye bosanmak istiyor..
Sen niye kendin dedigin gibi adamin yanindasin..
O kadar baski ile o evde halla nasil durabiliyorsun
Yurtdisinda isen gidecek cok yerin var biliyorsun..

Hala sevdigini söyle bence tabi eger seni önemseyecekse..
Veyahut ayrilacaksin baska bisey demeyip
cünkü seni sevmeyeni istemeyeni sen istesende bir anlami yokki..
Hem cocukta yokmus iste ne güzel..birde cocuk olsaydi
daha zor olacakti.. herkeste baski yapiyor..
Daha fazla onun yaninda kalmamin bir anlami yok bence..

Mrb,nerden başlasam bilemiyorum ama sizin düsüncelerinize çok ihtiyacım var..Belki benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler..
Şuan eşimle boşanma aşamasındayız..Yani eşim boşanmak istiyor biliyorum diyeceksinz ki neden boşanmak isteyen bir adamın yanındasın hala,bircok sebebi ve en önemlisi şuan ailem benimle konusmuyor daha önce eşimle yaşadığımız sorun vs. sebebiyle araya küslük girdi ve onların yanına dönmem imkansız..Çocuk yok...
Eşim hergün ayrılmak istediğini eşyaları toplayıp gitmemi söylüyor,ayrıca aileside yanımızda şuan ve onların da baskısı var...Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum..
Su da var eşimi hala seviyorum maleseff...Keske nefret edebilseydim...
Şİmdi sıkısmıs durumdayım,diyorki boşanalım yoksa dava açıcam..Ben de cesaret edemiyorum...Sizler ne diyeceksiniz?

önce ailenizle hemen aranızı düzeltin. ... sonra bir iş bulun...
istenmediğiniz yerde de asla durmayın.
hergün ayrılmak isteyen,ve eşyanı topla git diyen bu adamı hala nasıl sevebiliyorsunuz ki....
aileside istemiyormuş...
çocuğun olmaması bir avantajınız. dediğim gibi ailenizle barışın ve onlara geri dönün. yapacağınız tek şey bu şu an.

ne olursa olsun size git diyen bir adamın yanına bir saniye dahi durmayın.. biraz kadınlık gururu lütfen........!!

Yapacak birsey yok güzelim...Adam resmen söylüyor istemedigni...Zorlami yaninda kalacaksin??:delphin:

Lakin öyle pilini pirtini topla güle güle ile olmaz bu is....Ayrilsan bile essek gibi nafakani vermek zorunda...elin kizinle evlenip simdide böyle istemiyorum demek öyle kolay degil...:kahve:

Hemen bir avukata git...ne yapabilirim de ve tüm sorunlarini anlat...

Zorla güzellik olmaz arkadasim...evlilik iki tarafli yürüyüen bir kurum...tek tarafin isteyi ile olmaz...:1hug:

Adam senden niye bosanmak istiyor..
Sen niye kendin dedigin gibi adamin yanindasin..
O kadar baski ile o evde halla nasil durabiliyorsun
Yurtdisinda isen gidecek cok yerin var biliyorsun..

Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..

ne kötü zayıf yönlerini acizliğini eşin biliyor.
karşısında dimdik duramıyorsun :delphin:
bir kadın için çok ağır çok onur kırıcı istenmediği yerde durmak.
ailene git özür dile affedeceklerdir mutlaka evlatlarısın onların canısın.
hem eşinde tek başına olduğun düşüncesinden azcıkta olsa çıkar.

Kendinizi toparlayın ve öncelikle hayatınıza yön verin.
Ne mutludurki çocuğunuz yok,çocuğunuz olsaydı işiniz belki dahada zor olacaktı.
Eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz,ama kendisi boşanmak istediğini dile getiriyor,lütfen bir kadın olarak lütfen gururunuzu ayaklar altına almayın.
Aileniz ile ne gibi bir tartışma yaşandı bilemiyorum ama durumunuzdan haberdar edin ve muhakkak ailen sana destek verecektir.
Hiç bir anne - baba çocuğunu mutsuz görmek istemez ve muhakkak aileniz ile tekrar görüşme sağlayın.
Sonrasında boşanın ve bir işe girip çalışın..
Boşanmak demek hayatın sonunun geldiği demek değildir.Güçlü olun ve ezik durmayın!!!
Rabbim yolunuzu açıık etsin

Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..

Anlasamamazlik her ailede cikan seyler..
O zaman butun ailelerin bosanmasi lazim
Anne babalarimiz bile tartisir arada anlasamamazlik yasanir
ama bunlar bosanma sebebi degildir
Esinin özgurlugune duskun olmasi
Geceleri gec mi geliyor eglenceye mi gidiyor..
Hayatinda baska biri de olabilir
süpelendigin birsey yok mu

aılenle aranın düzelmesı lazım canım..
arkanda bırılerının destegı olması lazım ve buna en uygunuda aılen..
hıcbır anne baba evladının kötü olmasını istemez ve bence alınle iletişime geç canım..

eşinizin sevgi mefhumu ilginçmiş:delphin:
seviyor ama , hergün,al eşyalarını çek git bu evden ,seni istemiyorum diyebiliyor. Allah kimseye böyle seven erkek vermesin. ne diyeyim:kahve:

ailene bir telefon et artık boşanıyoruz beni evde istemiyor de.. mutlaka ailen gel diyecektir.

hiç bir aile kızını sokaklara atmaz.

eşin madem boşanmak istiyor ona yalvarır gibi hala orada durmayın.. silin gitsin. sevgi de bir yere kadar.

Anlasamamazlik her ailede cikan seyler..
O zaman butun ailelerin bosanmasi lazim
Anne babalarimiz bile tartisir arada anlasamamazlik yasanir
ama bunlar bosanma sebebi degildir
Esinin özgurlugune duskun olmasi
Geceleri gec mi geliyor eglenceye mi gidiyor..
Hayatinda baska biri de olabilir
süpelendigin birsey yok mu

Yok bir kadın meselesi değil eminim bu konuda..Ama diyorum ya eve gelince sadece evde yemek yapan her işine koşturan,ama aşağılansada cevap vermeyecek,kapıdan cıkarken bile nereye gidiyorsun demiyecek bir kadın istiyor...Ama ben bunları yapamıyorum...Konusmak istiyorum ve soru soruyorum..Ve hep bunaldığını söylüyor..

hiç kimse için ailenin feda edilmemesi gerektiğinin bir örneği daha.
arkadaşım seni istemeyen hergün topla eşyanı git diyen birinin yanında 1 sn bile durma.
ailen ne olursa olsun sana kol kanat gericektir.onlardan yardım iste.a.s

Ben de ne yapacağımı sasırdım,eş dost evliliğin ilk yılı olur böyle seyler diyor hepimiz yaşadık,sabret düzelir diyorlar.Ayrılıp ikinci evliliğinde hiç çekmeyecekmisin diyorlar..Ya alttan alayım belki düzelir diyorum ama nereye kadar dava acacağını söyleyip duruyor...Benim huylarımı beğenmiyormus..Daha mülayim ve sessiz bir insanla evlenmek istiyormus

Yok bir kadın meselesi değil eminim bu konuda..Ama diyorum ya eve gelince sadece evde yemek yapan her işine koşturan,ama aşağılansada cevap vermeyecek,kapıdan cıkarken bile nereye gidiyorsun demiyecek bir kadın istiyor...Ama ben bunları yapamıyorum...Konusmak istiyorum ve soru soruyorum..Ve hep bunaldığını söylüyor..

anlaşıldı. eşiniz köle isaura arıyormuş... eş değil.....

insan aşık olduğu zaman hiç bişeyi gözü görmüyor hayatımda tek bir kişi var oda sevdiğim adam diyor ama bir gün onun ihanetiyle karşı karşıya geldimi annenin babanın değeri anlaşılıyor..ne kadar kötü olursa olsun anne babayla küsülmez asla.hiç kimse içinde anne babayı üzmeye değmez asla..ailenle barışmaya bak.onlar ne kadar küs görünselerde içleri acıyordur..kendini fazla ezdirme madem boşanmak istiyor boşansın zorla yanında kalacak değilsin.sevgi,saygı aşk bittimi o adamla evli olsan neye yararki..çok zor bir durum allah kimsenin yuvasını yıkmasın ama başka çare yok...

Erkeklerin bir sözü vardir ya evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var diye....

Iste Evlenecek adamlar var evlenilmeyecek adamlar var örnegi....:delphin:

Madem bu kadar özgürlügne düskündü madem bu kadar kafasina göre yasamak istiyordu neden evlendi adamcagiz?:kızgın:

Hem sen bunu evlenmeden evvel anlamamismiydin arkadasim...pat diye evlenmedin herhalde...hicmi sezmeden birseyler? Yoksa hele bir evleneyim ben onu degistiririm zihniyetinemi aldandin?:delphin:

çocuğun olmaması seni için büyük avantaj .çocuk olasaydı dahada zorlanırdın..
eşin madem hergün gitmeni ve boşanmanızı dile getiriyor çek git bir dakka bile durma ..
insananın anne -babası ne olursa olsun kapılarını açar seni sokakta bırakacak kadar vicdansız olamzlar..
iyi düşün ve artık gururunu ayklar altına alma ,iş bul kendine yeni bir düzen oturtmaya çalış..
burda neler okuyoruz eşinden çeken bayanlar boşanıyo ,hemde kaç çocukla ve ayakta duruyo ..
lütfen kendine gel ve ailenin kanatları altına sığın..

Back
X