- Konu Sahibi pinksandoz
Bu ilişki çok yüzgöz olmuş.Saygı kalmamış bir evlilik ne kadar giderki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..
Evet canım hem maddi acıdan rahat hemde eşimin geleceği cok parlak ve gercekten etrafta cok saygın bir konumda..Hem kültür açısından hemde ne biliyim etrafta cok sevilir ve sayılır..Herkes kocanın kıymeti bil diyor bana![]()
Bu ilişki çok yüzgöz olmuş.Saygı kalmamış bir evlilik ne kadar giderki?
Ailemle küs olma sebebim ayrıldığımızda bana geri dönme dediler gidersen bu eve giremezsin dediler ben habersiz cıktım gittim ve suan babam asla görmek istemiyorum diyor...
Benimde geri dönme sebebim hep kendimi sucluyordum ama gercekten de hatalarım cok du eşime karsı cok gereksiz sorunlar cıkarmıstım ve cok kırmıstım ama artık yapmıyorum ama telafi edilmiyormus demekki.
Ekonomik özgürlüğünüz olmadığından sürdürüyorsunuz bu ilişkiyi bence............................