Benim de çok derdim var..

Eşim beni sevdiğini söylüyor fakat anlaşamadığımızı söylüyor..Aslında doğru aramızda sorunlar cıkıyor ama bu öyle cok büyük sorunlar değil her evde cıkan tarzdan ve eşim özgürlüğüne cok düşkün ve her dediği yapılsın istiyor...Bende onun istediği gibi olamıyorum denedim ama olmuyor kendi isteklerimi çöpe atamıyorum catısma yasıyoruz ama bana göre bu boşanma sebebi değil ama ona göre sebep..

canim ben git diyen arkadaslara karsiyim.

neden mi? cunku evlilik iki kisilik bir muessesedir, oyle pilini pirtini topla git demekle olmaz.

eger durumdan hoslanmayan biri varsa o pilini prtiyi toplayip gider.

aynen bunlari soyle.

ben durumumdan memnunum. hoslanmiyorsan defolup gidersin de, kapiyi goster. sen kimi kimin evinden kovuyorsun derse, ben bu eve gelin olarak geldim, evliyiz, resmen hakkim var evliligim uzerinde bu ev uzerinde, evlilik devam ettigi sdurece evim dedigim yerde ysamaya devam ederim. derdim ve dedim de.

resmen bosanan kadar da o senin evin, bosanmadan ikinizin evi. istemeyen ceker gider.

Evlilik kolay kurulmuyor canım... Anladığım kadarıyla aranızda düzelmeyecek bir sorun yok... Evlililiğinizi pekala olumlu yönde çevirebilir ve kurtarabilirsiniz...
Eşini al karşına :
"Biz çok büyük sorunlar yaşamıyoruz , her ailede oluyo çatışmalar...
Ben ayrılmak istemiyorum ,seni seviyorum , sen de beni seviyorsun...Bu bizim birlikte olmamız için en büyük sebep...
Şimdi ikimize de iş düşüyor. Sen sevgin için fedakarlık yap , azıcık sen bana uy, ben de sana olan sevgimden dolayı azıcık sana uyayım... Böylece bir denge kurmaya çalışalım... Ayrılmak istemiyorum..."
dersiniz... Tabi sevgi dolu bir yaklaşımla ...
Azıcık kafasına dank ettirin , evlilik basit şeylerle bitmez... Hele iki taraf da hala seviyorsa bitmesin...

Evet canım hem maddi acıdan rahat hemde eşimin geleceği cok parlak ve gercekten etrafta cok saygın bir konumda..Hem kültür açısından hemde ne biliyim etrafta cok sevilir ve sayılır..Herkes kocanın kıymeti bil diyor bana :(

eşinin iş açısından geleceği parlakta sizin yuvanızın geleceği açısından pekparlak olduğu söylenemez.Böyle maddiyata önem veripte kanı peş kuruş etmeyen insanlara boyun eğenlere öyle kızıyorum öyle kızıyorum ki....!:kızgın: Maddiyat hiç tasvip etmediğim bi konu:kızgın: Eşinizin size neden afra tafra yaptığını şimdi daha iyi anlıyorum. Hani demiştiniz ya eve geldiğinde yemek yapan evden çıktığında nere gidiyorsun diye sormayan birini istiyor diyeee işte tüm artisliği bundan ötürü! Sizi takmaması her gün eşyalarını al git diyip durması...Şimdi bölyesi bir insan çok mu kültürlü sizce ? Yemişim ben onun kültürünü el gördülük kültür o aman şuna şirin görüneyim falan şöyle desin filan şöyle düşünsün...Kültür bu demek değil bana göre. Çok merka ettiğim birşey sizi her gün evden kovan eşyalarını al git diyip duran biriyle nasıl olurda her gece birlikte olursunuz ?Hemde sizi kullandığını bile bile... ?:kızgın: Birde yine hiç tasvip etmediğim ve şiddetle kınadığım başka bir husus aileye sırt çevirilmesi.Her ne sebepten olursa olsun aileye küsülmez.Anne baba abi kardeş ne derse desinnn onlara yön çevrilmezzz.Eşinizin siiz gözden çıkardığı hiçe saydığı apaçık ortada sırf maddi açıdan rahatım beni hor görüp her gün git demesine ve diğer yenilip yutulmayacak şeyleri hazmaederim diyorsanız benim söylecek sözüm yok!

eşin seni sevse boşanmak istemezdi bence,seviyorum lafının yalan olduğunu düşünüyorum.
boşanmak çok kolaymış gibi seviyorum ama anlaşamıyoruz o halde boşanalım demek çok saçma...
bence ailenle aranı düzelt,bu konuyu onlara aç ve seni istemeyen biriyle daha fazla bu evliliği sürdürme.
sevmek güzel bişey ama karşılıklı olduğunda güzel.
seni istemeyen birini sevsen de en fazla acı çekersin.
bence kendine yeni bir hayat kurmalısın.

Bu ilişki çok yüzgöz olmuş.Saygı kalmamış bir evlilik ne kadar giderki?

Bir evlilikte beraber sırt sırta verip her sorun aşılabilir
Herşey atlatılabilir belki..
Ama bak sevgi olmadan asla yürümez bu iş
Sevgi evliliğin temel taşıdır
O yoksa ki eşinde yok bunu söylemişsin
Canım o zaman bekleyecek birşeyinde yok
Ben evliliğimi sevmediğim için bitirdim..
Sevgisini kendi elleriyle yoketti resmen bunun için ayrı bir uğraş verdi
Şunu demek istiyorum bende sevmediğim için her sorun bin kat daha büyüdü gözümde
Severken görmedim, es gectim sabrettim ama sevgi olmayınca her halin gözüne batar

İyi düşün taşın artık, cesaretsizlikte neyin nesi :1closedeyes:

Ailemle küs olma sebebim ayrıldığımızda bana geri dönme dediler gidersen bu eve giremezsin dediler ben habersiz cıktım gittim ve suan babam asla görmek istemiyorum diyor...
Benimde geri dönme sebebim hep kendimi sucluyordum ama gercekten de hatalarım cok du eşime karsı cok gereksiz sorunlar cıkarmıstım ve cok kırmıstım ama artık yapmıyorum ama telafi edilmiyormus demekki.

Ben baba olsam bende kızardım.Hatta gider o evladın saçını başını yolardımkaydirigubbakcemile3 Eşinle papaz oluyorsun anne baba şmdat diyip koşup sarılıyorsun onlarda seni bağırlarına basıyorlar eeee sonra eşinle tekrar barışıyorsun ki nasıl barışıyorsan ailen sana gitme dediği halde sende onlardan habersiz kaçarak evden çıkıp gidiyorsun onları hiçe sayarak! Aferim sana walla ne güzel yapmışsın aileni koskoca bir hiç yerine koymuşsun bravooo sana Değidiğim peki hı ? Hadi çıktın gittinn hata sendeydi vee sen suçluydun o yüzdende eşinle barıştın peki bunun bi izahatı yokmuydu anlatamazmıydın onlara anne baba böyle böyle seviyorum diyip onşların gönüllerini de edip gidemezmiydin.Hadi ondan da geçtim ya sonrası sonra gidip ellerini öpemezmiydin eşinde baba birdaha olmayacak vs.. diyip o ayakları öpülesi insanların gönlünü hoş etseydi

Şimdi bu yazdıklarımı okuyunca bana çok kızacağını biliyorum ama dobra dobrayım napayım doğru gördüğümü yazıyorum özellikleri seni üzmek için değil.Kendin etmiş kendin bulmuşsun Ailenle aranın bozuk ya eşin bir diyesi varsa artık sana bin git der sana söyleyeyim..Eşine karşı hatalarını telefi etmek isterken ailene karşı yanlış yapmışsın kaş yaparken göz çıkarmak timsali...

cok dusundurucu bir olay bence...
bir erkek eger ki esinden sogumussa, ve her an defol git esyalarini da diyorsa bence sevgi falan yok.
soyle bir dusunun...nedir hatalariniz ?
her es kiskanir, her es dirdir eder ne kadar da erkek sevmese bile, benim esim bana suraya gidiyorum demeden evden çikamaz.
çikamaz diyorum cunku kural budur. benden bekliyorsa oda yapacaktir.
iki tarafin fedakarligi budur
esinizin evlilige verdigi anlama hayranim yani.
esi susan bir sus gibi olmali galiba. yok ya...
herseyden once ailenizle barisin
bu dunyada aileden baska onemli birsey yok.

sen rahatını bozmak ıstemıyorsun anlasılan
onun ıcın bosanmak zor gelıyor
esın senınle evlılık danısmanına bıle gıtmıs kı cogu erkek buna karsıdır
bu hareketı esının mucadale ettıgını gosterıyor
sende kendıne cekı duzen verıcegıne hala keske keske deyıp duruyorsun

buarada unutmadan yazayım
esının tarafından bırı evıne geldıgınde esıne ne zaman gıdecekler dıye sorman cok yanlıs
ne kadar anlasmasan sevmesende evıne gelenlere gulen yuzunu gostermelısın

bıraz kendını toparlamana gerek canım

gidecek yerin olmadığıni bildiği için acizliğini kullanıyor benneyaptımki

Back
X